Kalas hela dagen!

Inatt kl 24.00 ringde vi på hos mamma och pappa! Idag är det pappas dag:)

60 år... Herre gud!

Martina hade fixat frallor och Inga Lena hade fixat bubbel så det blev en trevlig "natt macka".
Pappa fick sin klocka vi köpt, äntligen kommer han ha en snygg klocka:)
Så nu blir de kalas hela dagen... Massa god mat å tårta kommer de bli!



Hahaha trötta föräldrar!

Mot Falkenberg

Idag beger vi oss ner till Falkenberg, ska fira min pappa som blir gammal gubbe!
Vi har överraskat honom med en visit nere på Hotell Strandbaden.
Åhhhh va gott de ska bli att få njuta av en ledig helg här nere:)







38 tända ljus...

Danne skickade ett sms till mig idag där han kallade mig sockertopp...? längre ner i samma sms bad han mig köpa en snus till min ögonsten...? VA??? Får man göra så???

Jag var iaf snäll och köpte honom en snus. Lite snäll får man ju vara när de är fredag:) När jag nu kom hem så hade han varit så gullig och dukat. Sen var han snabb på att berätta att han hade tänt 38 st ljus... Åh va mysigt och snällt gjort sade jag!! Hann inte säga mycket mer innan han frågade vart snusen var... Men men nu är vi glada båda två iaf:))

Sitter å väntar på att Emma och Marcus ska komma med pizzan! Blir perfekt till Idol nu:)



Några utav alla 38 ljusen han tänt!

Nytt smink

Idag unnade jag mig nytt smink, de behövdes. Snart slut på de jag har hemma... Tycker bara de är så tråkigt att lägga pengar på smink, finns ju så mycket annat man vill ha sina pengar till. Eller??
Jag har använt id bare minerals nu ett tag och är jätte nöjd, så de fick bli de även denna gången:)

Köpte både ny borste, foundation och blush. Så nu får de gamla gärna ta slut imorgon, nu vill man bara öppna de nya burkarna!!



Äggmacka!

Börjar denna underbara fredag med en super smarrrrrriiiiigggg äggmacka! Det innebär att denna dagen inte kan bli annat än bra:)

Lite små seg efter igår, var hemma strax efter 10 då mötet hade avslutats. Tyvärr inte besviken på Rickard Sjöberg, inte riktigt så intressant som jag hade hoppats på... Sen mötet, allt handlade ju om de nya öppettiderna. Denna gång var de jämnare i omröstningen som tyvärr slutade med att de kommer bli nya öppettider på Kungsmässan från och med 23/3-12.... Nu får vi ju hoppas på att detta kommer bli bra, annars är de inget roligt att stå där ända till 20,00 på vardagarna och till 18,00 på helgerna... Men vad ska man göra??

De är ju några månader kvar tills de drar igång...

Ikväll kommer Emma och Marcus hit, ska slappa och kolla på Idol:) Packa inför imorgon hade ju varit bra att hinna med också. Annars får man väll stresspacka imorgon bitti. De löser sig ju alltid!!

Ha nu en goooo fredag allesammans!
/Sofie

 

 


Redan torsdag...?

Idag började jag 12 igen:) Riktigt skönt ibland å få någon extra timme på morgonen. Så idag fick de bli en lång morgon promenad. Sen åkte jag förbi Martina för att låna duschen. Kul å variera sig lite...:)

Jag och Malin har haft en go dag på jobbet idag, segt när klockan blir fem och hon ska gå hem bara... Inte lika roligt å stå kvar ensam då. Imorgon är de fredag igen och då jobbar jag å Tessan tillsammans, vilken fredag de kommer bli imorgon. Känner på mig att de kommer vara fullt upp!! Idag öppnade Boomerang en ny butik på Frölunda Torg. Så kul, jätte fin butik. Håller tummarna att den butiken också kommer gå bra nu!!

Nu blir de höstmöte på Kungsmässan... Rickard Sjöberg ska komma förbi och föreläsa, ska bli spännande att lyssna på vad han har att säga! Hoppas inte de kommer ta hela kvällen bara. Vill hem till min kille sen så de hinns med lite mys innan vi ska nana. Tror han skulle iväg å se på hockeyn ikväll så han blir väll sen hem ändå...

Var nere på Kungsblomman innan idag och köpte massa nya fina blommor. Snittblommor fick de bli idag, hade tänkt göra lite fint inne nu också. Hoppas bara dessa blommorna klarar sig några dar, åker ju bort under helgen och de hade varit kul om de blommade även när vi kommer hem...
/Sofie

Sovmorgon ?!

Idag kunde jag unna mig en sovmorgon:) trodde jag... Tills jag insåg att jag glömt ställa om alarmet på telefonen. (som alltid ringer samma tid mån- fre) så tyvärr blev de inte så, men jag gottade till de med att ligga kvar i sängen iaf!! Danne kom hem rusande strax innan nio och ville hämta lite frukost. Så du hade jag kokat ägg till honom och fixat en ostsmörgås. Vad gör man inte för sin kille?!

Nu ska jag åka iväg till gallerian i Kungsbacka, ska hämta ut min telefon som Telenor har skickat. Fast jag ska ju skicka tillbaka dem med en gång. Hämtade ju ut en i butik istället. Hoppas nu bara de är smidigt att skicka tillbaka den...

Ikväll blir de bonde kväll igen, denna gången ska vi vara hemma hos Malin:) Promenad innan de kanske?? Mys blir de iaf!!
/Sofie

 

 


Mathavre

Nu har jag testat de och jag tyckte till och med att de var gott:)) Det är Malin på jobbet som sagt till mig att testa, så ikväll gjorde vi de. Danne tyckte nog inte de var super gott... Jag har nu bestämt att vi ska fortsätta äta de. Nyttigt och väldigt mättande. Jag åt inte ens upp allt jag tagit till mig, och de är inte vanligt...
Till hade jag köpt lax, grönsaker (morötter, paprika, sparris och haricots verts) sen hade Danne självklart gjort den gooooda limesåsen. Så de blev en riktigt god middag. Tur att de blev lite över så vi fick matlådor också:)


 

Rekommenderas

 

 


"Nya badrummet"

Ja så kan man nog kalla köket:) Här ute har vi nu allt som vi haft i badrummet innan. När man står och borstar tänderna så kan man få syn på en granne å vinka till, eller på morgonen så kan man få vinka på en liten kille som är påväg till skolan... Borde alltid borsta tänderna i köket, mycket trevligare än inne på toan!!


Nöjd kille som kom hem igår

Igår när Danne kom hem var han "stolt som tuppen"! Dom hade varit ute och firat vinsten i korpen. Självklart hade dom fått medalj och en fin T-shirt. Han var iaf jätte nöjd!! Dock var han väldigt trött så efter en stunds mys i soffan så fick de bli sängen... De var den myskvällen med sambon de...







Ja, ni förstår ju... Stolt kille kanske man ska säga istället?!
/Sofie


Ensam hemma ikväll

Sitter i soffan och myser efter en lång dag. Gick till jobbet i morse, gott väder och lagom långt:) Heldag på jobbet men den gick ganska fort iaf. Sen åkte jag, Martina och Lollo till pappa för att lämna över hans present. Lite tidigt men vi ville att han skulle få veta nu. Han blev jätte glad så de var kul. Ska bli så gott å få komma bort över helgen. Hade gärna åkt redan ikväll:)) Tog en snabb fika med pappa innan jag och Lollo åkte ner till Friskis för att köra ett step pass, haha jisses va vi skrattade ikväll!! Kul å jobbigt, precis som de ska vara...
Danne är i väg med jobbet och firar deras seger i korpen!! Kul att de gick så bra för dem:)

Så ikväll är jag ensam för en liten stund, riktigt mysig faktiskt!

Fina höstblommor

Härom helgen fick jag ett ryck, jag ville få fint på vår framsida. Jag åkte iväg till Tingbergs blommor å köpte fina höstblommor och några nya krukor. Dom är så bra på Tingbergs blommor, hjälpsamma och så har dom så mycket fina saker.
Malin var snäll å hjälpt mig att plantera, snäll kompis man har:) Vi hade tur så de var fint väder den dagen vi planterade. Självklart var Bellus nyfiken på vad vi gjorde så hon var med oss undertiden!





Blev en mysig lördag ute i de fina vädret!







Trodde ni inte om mig va...? Den lever fortfarande!!

Lilla hörnan vid entrén:)



Blev en del fina planteringar, hoppas nu de fina höstvädret håller i sig bara. Sol vill vi ha!!


Ny vecka, nya möjligheter!

Ännu en ny vecka! Lite närmare Egypten, lite närmare jul och ännu lite närmare dag 100... fasen nu måste jag skärpa till mig igen, gick ju så bra i början, nu har jag mest stått stilla de sista veckorna. Skönt att jag inte går upp något iaf. Men nu ger vi järnet de sista veckorna. Hade ju varit roligt om man kunde bli lite lättare tills vi åker till Egypten:)

Igår så råkade jag tyvärr backa in i en "gris", gjorde de utanför Lollo... Ingen glad sambo nu alltså! Men får hoppas att de går lätt att reparera. Får ta tag i de nu med en gång bara!! (finns ju roligare saker att göra nu)



Nu ser ni ju även då att jag hade backsensor... (alltså hur lyckades jag??)
/Sofie 

Syskon kväll hos Lollo

Ikväll hade Lollo bjudit in oss alla fyra:) Super mysigt, hoppas de blir fler gånger! Hon hade fixat räksmörgåsar och kladdkaka med glass å jordgubbar. Så nu är man mätt och belåten. Mysigt slut på denna veckan. Kul å se hennes fåglar hon har skaffat sig också... Lemon och Muffins heter dom. Nu har hon ju sina djur hon har tjatat om:) Hoppas hon står ut med dem ett tag bara...?!
Vi fyra ska på Ladies Night den 12/11, då blir de go middag innan showen bestämde vi ikväll. Hoppas på att de kommer bli lika trevligt i år som de varit åren innan. Kul att vi gör detta tillsammans tycker jag.
Tack systrar för ikväll!





Lemon och Muffin



Sådant här te vill jag också ha, något te från Malmö. Drack kaffe idag men Lollo jag kommer över någon dag och smakar på detta, de luktade ju super gott:)
Medans jag var hos Lollo så har Danne lagt in den nya golvvärmen i badrummet:) Så duktig min kille. Får nog ta och överraska honom med något snällt snart, de är han värd!!
/Sofie

Städ söndag

Även denna söndagen blev de storstädning för min del. Allt blir ju skitigt när Danne håller på i badrummet. Så idag blev de till att dammsuga, tvätta golven, damma och torka av allt igen... Idag tog jag även tag i sovrummet. Det var dags för att lägga rent i sägen. Tyvärr blir de ju att man måste ta tag i tvätten då också. Antingen är tvättkorgen för full för att få plats med lakanen eller så blir den full direkt, så då är de lika bra att tvätta samtidigt. Så nu har jag tvättat och städat sen kl 10... Men rent och fint har de blivit:))



Hängde ut allt för vädring, även bäddmadrassen kom ut:)



Lägger upp lite kort på vårt sovrum, nu när de är ny bäddat och fint! Har faktiskt varit duktig och rensat mitt nattduksbord idag, de har Danne bett mig göra i snart 1 år tror jag... Bättre sent än aldrig!!




Ny bäddat och fint!



Fina detaljer på sängkläderna



Tycker denna skylten är så fin, den har Danne fått av mig i paket!
(så han inte ska glömma av att pussa på mig)
/Sofie


Uppdatering ang badrummet

De går faktiskt framåt:) Danne är så duktig!! Nu är elen fixad, isolerat å gipsat och igår gjöt han klart golvet. Vi var ju tvungna att bila i golvet då vi var tvungna att flytta golvbrunnen. Mer jobb än vad man tror de där...
Jag var faktiskt med och hjälpte till igår, en stund iaf. Tills jag lyckades skruva mig själv i fingret... Då tyckte jag inte de var roligt längre! Men nu kan jag ju iaf säga att jag varit med och hjälpt till i badrummet, de har jag inte kunnat säga innan:)
Vi höll på fram tills de var dax att åka ner å köpa pizza, JET stänger ju nio så jag åkte ner strax innan de. Sen åt och duschade vi hos mamma å pappa. Gott att sätta sig i soffan efter att man hållit på hela dagen.
Så roligt å se att de går framåt nu. Nu är ju de värsta gjort. (tror jag iaf...) Nu kommer de bara att bli finare och finare.
/Sofie

 

Danne isolerar, (jag gjorde också) ingen liten kniv man använde till detta...


"Pipen"

De blev en snabb visit nere hos farfar igår. Han var på sådant gott humör igår så:) Även om han precis hade ätit middag när vi kom så ville han gärna ha räksmörgåsen pappa hade köpt med sig till honom, men ingen bulle! Bestämd de är vad gubben är!

Sen blev de taco mys hos Steffi å Jacob! Gott å trevligt:) De blev lite idol tittande även om vi missade några i början, men vi blev sittandes i soffan ett bra tag iaf. Åkte hem strax efter omröstningen, tråkigt att Emil behövde lämna... Har ju tyckt om honom så mycket, kanske inte som artist utan som person. Vilsen och ung, de är vad Emil är! Roligt att Laila fått en son också, när kommer hon vara tillbaka i rutan nu då? Hoppas hon stannar hemma någon vecka iaf, även om jag saknade henne i juryn igår...




Salladen var fint upplagt på deras stora Mateus fat:)



Mys i soffan till Idol, perfekt avslutning på dagen!



De var fruktansvärt svårt att komma upp ur sängen i morse... Så segt! Åkte ner till mamma och pappa i morse igen för att duscha innan jobbet:) Väl på jobbet var de riktigt roligt idag, hade en hel del att göra. Mycket folk i huset så tiden gick fort. Hörde av Steffi att de också hade mycket att göra idag, "pipen" var lång hela dagen:))
(Steffi lärde sig ett nytt ord igår när vi var nere, Jocob lärde henne vad "pipen" betydde)
/Sofie


Min nya fina telefon!!

Är så himla glad över min fina telefon!! Tänk att jag haft så svart att lämna min gamla trasiga Iphone... Men nu är de gjort och jag har "begravt" min gamla kära vän.

Valde Samsung Galaxy s2 i vitt och jag har inte ångrat mig en sekund! Var ju lite skeptisk i börjar, men Danne har lärt mig allt jag behöver kunna och nu känns de helt rätt:)) Köpte mig ett vitt skal i veckan också. Nu ska denna telefonen hålla sig ren och hel LÄNGE!! Jag har även valt till försäkring till min nya kärlek:)


Ner till Åsa ikväll

Arbetsdagen är över och jag ska försöka få med mig pappa ner till farfar. Ska ner till Steffi å Jacob ikväll så då tänkte jag passa på att träffa farfar innan. Får sådan ångest ibland att man inte hälsar på gubben oftare... Men ska försöka bli bättre på de:)

De blir iaf tacos å idol även denna fredagskväll, eller de är vad värdparet har lovat iaf. För min del så låter de perfekt! Både jag och Steffi ska upp å jobba imorgon, så de kommer inte bli så sent ikväll. (måste ju vara alert på jobbet imorgon)

Undrar vem som kommer behöva lämna idol ikväll, tycker ju så mycket om Molly!:) Söta tjej!!


Lunchrast!

Fredag och man har lunchrast... Har med mig lunchlåda, vi gjorde fläskytterfilé med klyftpotatis och sallad igår. Så de är ingen dålig lunchlåda jag har med mig idag:)) Fredags lyx!!
Tessan och jag jobbar på så de ryker om oss idag. Vi ska göra höst fint i butiken, omhäng och sylten ska göras om. Roligt när de ska fixas fint här.

Måste skryta om att mina naglar faktiskt växer:) Inte långa än men vissa är redan riktigt fina. Så nu i helgen får jag väl ta och fila till dem lite och måla dem i någon fin färg.
/Sofie

 


Nu saknas bara de nya höstskorna...

Kan inte fatt att vissa butiker börjat sin REA redan nu... Men jag tackar för de som konsument!

För när MQ började sin rea för några dagar sedan, så var jag inne och fyndare ett par byxor och en jätte mysig stickad polo. Är super nöjd:)

Men jag saknar fortfarande ett par perfekta höst/ vinter skor... Nu tror jag att jag hittat dem jag vill ha. Jag kan även tänka mig något liknande denna modellen. Men jag vill gärna ha denna färgen, tycker den passar bra både till svart och blått. Dessa har jag hittat på Nilsons shoes.




Paulin 10 år!

Nu är de nästan en vecka sen min systerdotter Paulin fyllde 10 år!! Vi var där på kalas i tisdags, många goa människor var där och grattade henne:) Vi fick köttfärs paj och god chokladkaka till efterrätt. Självklart var de ljus i tårtan som hon lyckades blåsa ut. Vad önskar man sig som 10 åring??? Det är ju några år sen man själv var i den åldern...






Sötaste 10 åringen i stan!






Busiga kusiner som lekte hela kvällen!   

 


Kan inte fatta att hon redan är stora tjejen! Mycket som har hänt under dessa åren:)

 


Ny telefon!!

Igår var jag ju ledig men vet faktiskt inte vart dagen tog vägen... Jobbade fram till 12, sen gick jag ner till 3. Jag har ju velat byta telefon nu i hundra år och väntat på den nya Iphonen. Men nu har man ju hört att den kanske inte är så bra som man hoppats på. Danne är ju super nöjd med sin Samsung och man hör fler å fler som faktiskt håller med honom... Så igår bestämde jag mig för att de var min tur att få mig en ny telefon! Tyvärr så blev de massa strul. Jag bestämde mig för att inte ha kvar 3, utan byta till Telenor. Ringde till Telenor när jag kom hem och beställde nytt abonnemang och den nya Samsungen. Åh va nöjd jag var!! Sen ringde jag 3 och skulle säga upp mitt abonnemang hos den... Då klippte dom ju de med en gång... Så jag satt här helt utan telefon... JAG KLARAR MIG INTE UTAN TELEGON!! Sen skulle jag in till Göteborg på massage, åhhh va skönt de var! Jag rös i 1 timma!! Men hade lite svårt att slappna av helt då jag oroade mig över min telefon... Så efter massagen gick jag till Telenor i Nordstan! Fick hjälp av en super duper grym tjej där, så efter mycket velande så fick jag mig min nya fina mobil + att hon hade ringt till 3 och fixat så jag kunde ha kvar mitt abonnemang där ett tag till. Så hon löste ALLT! Guldstjärna till henne!!!

Sen har bloggen strulat... vet inte vad de är med den, kan inte lägga in bilder... Var ju på kalas och firade Paulin i tisdags, kommer bilder från kalaset när de löst sig här.

Idag blir de heldag på jobbet, Malin som är sjuk är gullig å kommer in någon timme iaf! (så jag kan få äta lunch) hoppas de blir mycket att göra idag så dagen går fort!
/Sofie

Ledig dag...

Börjar min ledigs dag med ett besök på jobbet!! Redan NU... Vi ska nämligen få nytt kassasystem just idag, de kommer någon tekniker nu vid åtta. Hoppas allt går som de ska så jag inte behöver tillbringa hela min lediga dag på jobbet. Men shit va BRA de kommer bli när de nya är installerat å klart!!!
/Sofie


Veckans tanke

SMÅ SEGRAR, EN EFTER EN

GER TILL SLUT

FRAMGÅNG


Måndags bio

Jag och Carro har pratat i evigheter om att gå på bio tillsammans. Vi älskar ju båda två kärlekskomedier och de har ju faktiskt gått en och annan kärlekskomedi de sista på bio, men vi har aldrig kommit iväg... Så när vi ikväll kom på den grymma idén att gå på måndags bio så blev båda väldigt glada:) Vi blev ännu gladare när vi fick reda på att de bara kostade 70:- att gå på bio på måndagar. Så de kommer vi göra oftare nu framöver. Grymt att starta veckan med bio. Vi fick även med oss Elin och Kristoffer. Vi fyra träffades strax innan bion och tog en kopp te inne på Naam. Nu är de verkligen höst när man tar sig en kopp te, mys:)

Idag så kollade vi på den nya Svensson Svensson filmen. Jag brukar ha lätt för att skratta, men denna film tog nog priset. Det sköna var att de inte bara var jag som satt och skratta i biosalongen...:) Oj va vi skrattade mycket!! Sevärd film men förstår om inte alla tycker om den, man måste nog ha en speciell humor för att tycka om den. (tydligen har jag den humorn så som jag skrattat ikväll)




Dom har ju blivit några år äldre men man kan inte annat än gilla dem!!



Nu blir de sängen för imorgon bitti ska jag upp tidigt, hade tänkt gå ner till Friskis och träna en snabbis innan jobbet. Mest för att jag behöver "låna" deras dusch där nere... Under denna period som badrummet är "under konstruktion" hemma hos oss så kanske mitt Friskis kort kommer bli väl använt...?!
/Sofie


Massa mys

Jag är så glad att även min sambo gillar att mysa... :) Vi tänder ofta mycket ljus här hemma så vi ska få en mysig känsla. Man får faktiskt "ro i kroppen" tycker jag (iaf så får jag de) när man tänder massa ljus å bara kan sitta och slappa. 
Jag kan komma hem i bland efter jobbet å vara trött, grinig eller allmänt hängig. Då kan man ha turen att Danne har fixat lite här hemma. Det inne bär att han varit gullig å tänt massa ljus. Själv sitter han sen i soffan och spelar lite TV- spel... Då bryr jag mig faktiskt inte om att han spelat TV- spel, jag blir bara så glad av att alla ljusen är tända. Jag slappnar verkligen av då, vilket man behöver göra ibland:)



Mamma, dessa ska stå tillsammans, ingenting annat:)





Vår fina stege, som vi målat om och slipat till
(som en gång använts för att komma upp på vinden...)
/Sofie

Höst även inne hos oss

Idag har vi grejat hemma hela långa dagen! Efter den sena frukosten så stängde Danne in sig på toan och jag fortsatte i kök/ vardagsrummet. Efter en stund ringde mamma och frågade henne om inte hon ville vara gullig å komma å hjälpa mig med att tvätta fönsterna. De gjorde hon så gärna... En halvtimma senare var hon här, hon hade med sig sin skurhink (jag och Danne har inte införskaffat oss alla "redskap" man behöver för att tvätta fönster än...) De slutade dock med att hon var här tills klockan var 6. Vi har verkligen storstädat hela vårt hem idag. Tusen tack för hjälpen mamma:) De är så mycket roligare när man är två och hjälps åt. (sen vet jag att mamma faktiskt tycker de är roligt att komma upp och hjälpa till)

Blev så fint efter allt slit. Vi tvättade alltså inte bara fönsterna. Bland annat så bytte vi gardinerna i vardagsrummet, så de blir lite mer "höstigt" även inne nu. Hade ute alla mattor och piskade och borstade dem. Sen bytte vi plats på mattorna i kök/ vardagsrummet. Dammat allt som finns att damma hemma hos oss. Jag fick mig en fixidé om att jag ville ändra plats på sofforna, vilket resulterade i att jag bara snurrade runt på dem och insåg senare att dem står bäst som dem alltid har stått... Under denna tiden jag och mamma höll på så såg vi inte Danne alls, han höll bara på med sitt idag!

Innan vi började...



Efter att vi städat, bytt gardiner och mattan



När mamma hade gått så var jag jätte hungrig, så satte igång direkt med kvällens middag. De blev en god höstgryta. Inspirerad utav den vi fick i fredags hemma hos Emelie och David, fast på mitt sätt. Alltså med vitlök!!



Super gott å lätt.
Nu ligger Danne redan i sängen å snarkar... (trötter) så ska gå in och göra honom sällskap.
Laddad inför en ny vecka imorgon, känns som om de kommer bli en bra sådan!!
/Sofie


Underbara söndag <3

I morse låg vi i sängen och gottade oss ända tills klockan nästan var 10... Underbart!!
Men sen fick min älskling ryck... Han har ju äntligen börjat med badrummet och nu kan man lugnt säga att han är i full gång:) Åh va underbart de ska bli när de är klart!!
Jag åkte och handlade strax efter 10 och därefter så bjöd jag min snickare på frukost. Vi satt faktiskt ute på framsidan och åt, I SOLEN!! Underbar start på denna dag:)



Min, bara min <3



Jag bjöd på färska frallor imorse:)


Igår kväll var vi hemma hos Emma och Andreas. De bjöds på tacos och masssa mys. Jag var väldigt trött när jag gick dit (även om jag hade sovit middag en stund innan) ,men jag höll mig faktiskt pigg långt in på kvällen:) Vi tjötade om massa skit och sedan spelade vi spel en stund. Självklart vann jag och Emma, så de gjorde ju självklart kvällen ännu trevligare. De var gulliga och gjorde oss sällskap en bit hem när klockan började närma sig 12 slaget. Det var underbart väder ute då, +2 var de och stjärnklart. Men va skönt de var att få krypa ner under täcket sen när vi väl var hemma:)
Tack Emma och Andreas för en mysig kväll, denna gång (nästan) helt utan hockey!!!

Nu ska jag fortsätta städa här hemma, Danne och pappa är och slänger skräp på Barnamossen. Jag har bestämt mig för att de ska bli höstfint här hemma nu, så de är ju bara att fortsätta fixa!!
/Sofie

Inte alltid på topp...

Idag är tyvärr en sådan dag när man är hur trött som helst... De började igår strax innan jag skulle sluta jobbet. Men jag försökte hålla mig då vi skulle hem till Emelie och David på middag. Dom bjöd på super god mat. En härlig höstgryta. Perfekt nu i detta väder. Vi kollade självklart på Idol och sen orkade jag tyvärr inte mer. Vi fick åka hem och jag somnade direkt.

De var segt att gå upp i morse, men de var bara jobb till 15,30 idag så trodde jag skulle orka de. Men tyvärr så hade Tessan en väldigt trött arbetskamrat idag... När jag kom hem så gick jag å lade mig en timme.

Danne har börjat med badrummet, så kul!! Dock fick jag lite dåligt samvete att jag gick å lade mig när jag kom hem istället för att hjälpa honom. Men jag får väl hjälpa till en annan dag:) Nu ser de fruktansvärt ut i både badrummet och hallen. Håller tummarna för att de kommer gå ganska fort, men man vet ju aldrig. Vi har ju bara en toalett så de kommer bli några jobbiga veckor nu. Var nere hos mamma och pappa och duschade precis:) Ska på taco kväll hos Emma och Andreas ikväll och där vill man ju inte lukta illa...

Tänkte inviga min goa dunnnis ikväll när vi ska promenera bort till Emma och Andreas. (inviga den för iår alltså)


Denna kan man bara inte annat än älska...<3


Trevlig kväll på er nu!!
/Sofie


Pannkaksmys

Igår så var de en häktisk dag. Danne kom in och hämtade upp mig på jobbet redan vid 16,15. Vi skulle på informationsmöte nere hos Länsförsäkringar för Kolla Parkstad. Kommer nog bli jätte fint där nere:) Tyvärr vet jag inte om de klickade direkt med dem radhusen som vi varit intresserade av. Men vi ska fundera lite till, tänkte kolla upp mer info även om de som JM ska bygga där nere.
Sen så var vi hemma en snabbis och hade lite pannkaksmys:)) Åh va jag gillar de!! Gott å lätt!!!!
Sen skulle jag och Emma bort till Tjejkväll på Hedinsbil... vet inte riktigt vad jag ska skriva om de... Men de var väldigt mycket folk därborta, fin lokal... Men inget ställe vi ville stanna på. Så vi beslöt oss för att åka till Black Pearl och se på hockeyn med killarna i stället. Kul att Frölunda vann igår igen!! Så kvällen slutade riktigt bra, dock inte där man trodde... Men Emma jag är jätte glad att vi åkte dit och tittade iaf, men jag gillade Plack Pearl mer igår:))
Ikväll ska vi till Emelie och David, självklart blir de IDOL!! David ska tydligen bjuda oss på mat... vågar man äta?? Återstår att se...:)

Ha nu en grym fredag!!




Pannkakor <3
/Sofie


Älskar långa mysiga dagar!

Onsdagen igår var en helt underbar dag!! Man hinner med ganska mycket på en dag om man ligger i. En rolig dag på jobbet med Malin, sålde bra och hade roligt som vanligt:) Sen åkte jag ut till Tessan och Fia för att fika. Vi har pratat om denna fikan i några månader nu... Men igår blev de av. Nathalie och Pelle kom också ut och hälsade på. Så mysigt!! Kan inte fatta att de fick barn samtidigt, så roligt för dem. Pelle och Fia lekte medans vi "vuxna" drack kaffe och tjötade. Önskar att jag också får en snäll unge den dagen man själv får barn...







Söta unge!!



Åkte från Tessan strax innan åtta, ringde då Danne och frågade om de var ok att jag tog en sväng till Elin. Viste nämligen att Elin och Malin skulle träffas och se på Bonde. Inte för att jag följer de men alltid trevligt å träffa dem och mysa lite:) Blev att vi köpte med oss mat och gick upp till Elin. Har ju världens bästa kille som självklart gick med på att jag var borta en stund till denna onsdagskväll:) Så de blev en lång tjejkväll igår, åkte inte från Elin fören kl 12.00. Fattar inte vart tiden tog vägen. Tydligen hade vi mycket att prata om.
Tog mig tid och målade naglarna också. Har bestämt mig för försöka låta dem växa lite nu. Hatar att ha fula korta naglar...

Tack alla underbara flickor jag skrattade med igår, ni är underbara!!
/Sofie

Fullmåne....

Fasen va de är jobbigt när de är fullmåne ute... Nu har jag sovit dåligt två nätter i rad. Blir så trött! Jag bara ligger å vrider å vänder på mig, försöker tänka på tråkiga saker så jag ska somna... MEN nej, de går inte!!
Så imorse blev de inte någon morgonpromenad som var inplanerad, men ska ju ut till Tessan ikväll så då får de bli en promenad ute hos henne:)) Ska bli så roligt att komma ut till henne igen, var jätte längesen jag var där. Ska jag få kika på deras nya badrum också!!



Nu får fullmånen dra sig undan igen...

När man är lite hängig så här så har jag köpt goooa vitaminer till jobbet. Nu ska ingen bli dålig denna hösten:) Själv blandar jag ut den i vår fina vattenflaska på jobbet, ser ju så gott ut!! Och det är de:)



Hallonsmak!!
/Sofie

Oj oj oj oj....

Herre gud vilken match denna kväll bjöd på! Ikväll satt vi bänkade i soffan med Micke å Lina på besök. Vi tippade på slutresultatet innan matchen och JAG TIPPADE 3-2 TILL SVERIGE!! Lagom nöjd när slutsignalen gick:)) Roligt att se landslaget spela när de gör de bra för engångsskull. Nu håller vi tummarna för att de går bra även i EM längre fram!!
Ikväll åt vi resterna sen i lördags. Fanns ju en del kaka kvar... Tyckte faktiskt den var godare idag.




Var värd en bit ikväll efter dagens spinning pass. Jag och Malin var nere och kämpade igenom ett puls pass idag. (så har inget dåligt samvete...)
Nu ska jag och älsklingen mysa en stund innan vi ska nana. Haft en riktigt go dag idag så längtar redan efter sängen!!
/Sofie


Ny vecka, DAG 50!


Idag var de verkligen en grymt bra dag på jobbet! Kul att veckan började bra. Älskar när man har trevliga kunder, man blir själv så glad och dagen går så mycket fortare när man har roligt:)

Stod och skulle fylla i något i min kalender idag och räknade ut att det är dag 50 idag... OJ DÅ!! Halva tiden har gått och jag har ju bara gått ner 3 kg. Haha jag hade ju hoppats på att jag skulle gått ner lite mer nu. Men de är ju alltid något:) Fortsätter jag såhär så kommer de ju minska lite hela tiden. Det är ju det långsiktiga målet. Tror de är bättre för mig. Men de hade varit kul om de kunde gå lite fortare, har ju dock bara mig själv att skylla på. Nu har jag och Tessan börjat med en tävling. Vi ska väga oss varje lördag, den som gått ner mest under veckan får ett poäng. Den av oss som fått flest poäng fram till jul vinner.
Denna tävlingen lovar jag er att jag ska vinna!!!

Så idag började jag veckan med ett step pass, bokat in mig på ett spinning pass imorgon och på onsdag får de bli en lång härlig morgonpromenad. Sen får vi se vad som händer i slutet på veckan!!
/Sofie


Lyckats sova bort halva söndagen... (men de var de värt)


Ja igår hade vi ju en grymt trevlig kväll. Vi hade bjudit hem Andreas och hans tjej Emma och Micke å Lina. Ojoj va lång lördagskvällen blev... Vi hade fixat flygande Jacob med chili och gjort chokladkaka till efterätt med hallon och valnötter. Jag och Emma tyckte chilisåsen var lite för stark men fasen va gott de var även om de brändes lite i munnen efteråt. Kul att man kan lyckas med enkel mat:)) Micke å Lina som gillar stark mat, de klagade iaf inte!!
Fasen va man kan må bra en sådan här kväll, man bara njuter.
Klockan gick tydligen väldigt fort denna kväll, Andreas och Emma tackade för sig vid 03.30 för att gå hem till sin lilla vovve. Då började Lina ta på sig sina extra byxor hon hade med sig för att hon och Micke skulle gå hem. Hon tog även fram sina nya fina vantar hon köpt för att visa dem. Men... inte blev de att dom kom iväg då inte... 05.00 hann klockan bli innan de sade tack för sig. Kan inte fatta vad vi pratade om så länge denna underbara lördagskväll?? Tiden gick, popcornen poppades, chipsen hälldes upp och vinflaskorna tog slut... De dröjer nog inte länge tills vi sitter med dessa goooa människorna igen:)

Tyvärr så ledde ju denna sena kväll till att vi sov länge, länge, länge idag... Vi vaknade inte fören strax efter 12. (De gör inte Danne ens efter nyår). Vi åt frukost och plockade undan efter igår innan vi åkte till Kungsmässan för att få fixat lite små ärenden. När vi kom hem så kom Malin förbi, vi tog oss en promenad å fick tjötat av oss lite. Gott att komma ut och gå så man vaknade till ordentligt, blir så seg när man inte fått sova "rätt timmar".

Nu kom vi precis hem ifrån Carro, varit där och firat henne ikväll. Tyvärr orkade vi inte stanna så länge. Men vi fick smakat på hennes super gooooda tårtor hon bakat tills idag. Dom vill man inte missa:)
Tro de eller ej men de blir faktiskt sängen redan nu:) Ska bli så mysigt att krypa ner under täcket nu när de är sådant skit väder ute. Så säger bara NATTI NATTI
/Sofie


Lördag igen...!

 
Varför går veckorna så fort??
Vet inte om de är positivt eller inte men de känns ju som om veckorna bara försvinner... Trevligt har man ju men de känns inte som om man hinner reflektera över vad man gör innan dagarna, veckorna och månaderna är förbi. Redan lördag, vecka 40, 2011... Vad har man gjort detta året? Klart man har hunnit med en hel del men när ska man njuta av de där extra vi faktiskt gjort/ gör just denna dag, denna veckan eller denna månaden???

Igår var de ju fredag igen, vilket innebär IDOL nu förtiden:) Danne var inte hemma och jag hade goooa vänner som bjudit in sig själva:) så de blev taccccccooooo mmmmyyyysss för hela slanten.
Efter jobbet var jag, Emma och Lollo å tränade, ett Indoor Walking pass blev de. Så mycket bättre än de där Medel passet jag var på i torsdags kväll. Usch va tråkigt de var... Men de är glömt nu:)
Klockan 7 stod de glada vännerna utanför dörren och vi satte i gång med maten direkt. Killarna fick i uppdrag att flytta bord och stolar så alla skulle kunna se på Tvn. Självklart blev de vi tjejer som ställde oss i köket, men va gott de blev. (tror inte de blivit lika gott om killarna gjort de...)
Danne kom hem senare efter att han varit iväg på grabbkväll, kul att han gjorde oss sällskap också:)) 




God mat och trevligt sällskap = Lyckad kväll

Duktiga flickor i köket:))



Mys i soffan innan maten, medans vi andra stod i köket...

Tack alla för en trevlig kväll, fler mysiga fredagskvällar kommer de bli under hösten! De kan jag lova er. Älskar fredagskvällar:)
/Sofie



Regnig torsdagsmorgon....


Skulle gått en morgonpromenad idag men de REGNAR ju... De har inte varit några problem innan för egentligen gillar jag när de regnar. Men nu är de HÖST, och då är de inte lika roligt med regnet... Och de duggar ju inte ute utan de REGNAR!!

Så nu på morgonen har jag plockat undan lite och sen satte jag mig vid datorn och kolla lite på vårt hotell i Egypten. Vi har ju bokat resa och åker den 21/11, åhhhh va jag längtar dit nu. Speciellt mycket dagar som denna!

Här ska vi gotta oss i November:)
/Sofie


Kanelbullens dag


Kanelbullens dag och jag har fått mig en egen bulle:)
Trodde alla utan jag skulle äta en riktigt god kanelbulle idag... Men mamma kom till jobbet idag och hade hittat en gluten och mjölkfri kanelbulle!! Snacka om att hon kan vara riktigt bra ibland...:)
Så nu ska jag och Danne äta kanelbullar och dricka kaffe innan vi ska in och heja på Frölunda!
Frölunda - Färjestad inne i Scandinavium ikväll, hoppas jag får med mig en glad kille hem bara...




Mmmmmmmmmmmm....


Varannan månad 3/10-11


Nu har vi dragit igång!!
Så roligt att de äntligen börjat, vi är 4 par som nu sagt att vi ska ses den 3:e varannan månad.
Igår drog vi igång:)) Denna kväll var de Elin och Kristoffer som var värdparet. Man har varit nyfiken länge och funderat på vad de skulle ha hittat på... De kom sen fram att de hade bokat in Bowling på schemat för denna kvällen. Jag kommer faktiskt inte ihåg när jag spelade sist så de var en riktigt rolig överraskning. Så när vi tjejer hade vunnit över killarna så blev kvällen helt plötsligt ännu lite bättre!! Efter vinsten så bar de sen hem till värdparet för kvällsfika. Färska frallor, massa goda pålägg, kaffe och juice. Vilken kväll de blev! De lade ribban med en gång, enkel och super kul:)




Girl power:))



Här ser de bra uppgivna ut, inte så konstigt...



Det var här någonstans Malin helt plötsligt blev bra på Bowling, vad hände?!



Tyvärr var de bara att inse att han är bättre än mig på Bowling...



Här har ni bevis på att min kille inte allid är normal... 



De tjusiga värdparet:)
/Sofie


RSS 2.0