Fredag = IDOL


Nu börjar helgen:))
Jag och Danne började fredagsmyset med en promenad i de fina vädret. Under promenaden mötte vi pappa och bestämde att han skulle komma upp till oss med räkmackor till IDOL. Så nu sitter vi här och väntar på räkmackorna...
Åkte en snabbis till systemet nu på kvällen, shit va bra att dom hade öppet till åtta. Gladas blev nog Danne som hade beställt några öl. Själv satt han hemma och kollade på första perioden av hockeyn.
Men nu blir de mys i soffan!!



Jag lyckades göra min kille nöjd!!



Min dryck denna kväll:)



Martina kom också förbi, så nu fick jag dela den lilla vinflaskan...
/Sofie

 

 


Torsdags mys i soffan


Idag har de varit en seg dag... Tyvärr så har jag haft ont i magen och de tar så mycket på mina krafter. Så i morse låg jag så länge jag kunde i sängen innan jag skulle iväg på brandövning på Kungsmässan. Åh va roligt och nyttigt de var:)) Vi fick släcka med brandsläckare och tacka över en brinnande docka med brandfilt. Har aldrig gjort detta innan och tyckte de var riktigt spännande innan de var min tur. Men sen när jag hade gjort de så kändes de inte så speciellt längre. Tycker dock att alla ska få göra detta så man lär sig, så man kan om olyckan skulle dyka upp. Dock hoppas jag aldrig att jag kommer behöva göra de "på riktigt".

Sen hade vi säljutbildning på jobbet. Mycket att ta in men så givande och roligt. De kommer verkligen bli grymt bra när det är över, vi är så laddade på jobbet:))

Nu sitter jag och älsklingen i soffan och kollar på Idol, önskar faktiskt att jag hade legat här i soffan hela dagen... Så typiskt att man har "måsten" dagar man inte är på topp. Skönt att denna dagen är över nu iaf. Hoppas på fler timmars sömn i natt så man blir människa igen imorgon. 

Danne hade köpt med sig en påse ostbågar hem idag och den börjar ta slut nu... Alltså har jag en mycket nöjd kille bredvid mig, lycklig kille = lycklig tjej <3
/Sofie


Oj då...


Klantig som jag är så "förstörde" jag toan idag...



Danne bara suckade när jag ringde och berättade vad jag lyckats göra...
Vi har ju bestämt oss för att vi äntligen ska fixa badrummet. Vi har köpt allt kakel, nya duschväggar och nytt handfat, men vi ska inte börja fören nästa vecka!! Så vi får hoppas att min "händige" man kan laga toan så vi kan använda den ett tag till...

Tyvärr inte lika gott väder ute idag, men de blev en runda idag också:))
Nu bär de av till jobbet, jag och Malin idag! Vilken onsdag de kommer bli:))
/Sofie

DAG 37


Oj då... redan dag 37...
Tyvärr var jag ju sjuk en vecka, men förra veckan var jag så inne i presentationen jag skulle göra så jag lade all min tid till att fixa till den. Så 2 veckar har de hunnit gå som inte varit så flitiga. Men som tur är så har jag inte gått upp något. Vägde mig i lördags och pustade faktiskt ut lite...
MEN nu är jag på G igen:)) En riktigt bra dag att starta om på. Kanon väder och en riktig gooo morgonpromenad blev de! Man ser ju att hösten är på gång. Fattar inte va fort de kan gå. När jag gick till jobbet i lördags så kom jag å tänka på att löven på träden redan hade börjat ändra färg... kändes som om de hade hänt under natten:))
Men jag är redo för hösten, jag gillar ju när de blir lite kyligare nu. Så man kan sitta å mysa i soffan eller ta på sig en extra gosig tröja. Bara de inte regnar... de är ok ibland, men inte så mycket som de varit de sista!

Riktigt fint var de i morse!
/Sofie


En LÅNG fredag...


Denna fredagen började redan 04:30 i morse... Danne är trött på att jag alltid är ute i sista sekund så hade lovat honom att INTE vara sen idag. Tåget till Stockholm gick 06:00 och han skulle vara gullig å köra mig in.
Å HANS BIL RULLADE 05:15!!!! När han är så snäll å kör mig in så tidigt så kunde jag ju inte med att vara sen... Men billen rullade 05:20, tro de eller ej men har var nöjd iaf:)) Var inne på stationen i god tid så gick in till Espresso house och köpte mig en kopp kaffe. (shit va vuxen jag har blivit, tycker till och med att de är gott)
Tåget var tyvärr lite sent upp till huvudstaden denna morgon, så vi kom lite sent till mötet. Lasse hade börjat sin presentation så jag och Helen smög in i konferensrummet. När vi kom in där så insåg jag vad de faktiskt var vi skulle göra... REDOVISA INFÖR ALLA!?!?? De viste jag ju egentligen redan men de var först då jag började bli nervös... Har jag gjort allt rätt, har jag tänkt ut allt ordentligt, kommer de komma massa frågor jag inte kan svara på...??? ja shit va tankarna började snurra i huvudet. Men allt gick jätte bra! Super bra grej detta att åka upp till kontoret och redovisa alla siffrorna för butiken. Så man faktiskt får gå igenom allt, vad går bra, vad går mindre bra, vad ska vi göra bättre osv... Intressant hur de andra butikerna har de och hur de går för dem. Fick mycket tips och idéer:))
Det har varit ett fantastiskt fint väder uppe i Stockholm idag, nästan synd att man missade denna dag.
Hade så gärna varit ute och tagit in så mycket sol som möjligt!!
När dagen var slut på kontoret så hade klockan tickat på så vi började få brottom till tåg/ flygen som alla skulle med. Taxi var inte så lätt att få tag på, borde lära oss de någon gång... Men efter en stunds väntan så kom de efterlängtade taxibilarna. Somnade faktiskt en liten stund på tåget men vaknade till av att Helen skickat sms om att hon gått till bistron. Så vi blev sittandes där en bra stund. Tiden gick verkligen jätte fort på hemvägen idag. Skönt de för annars är de tråkigt att åka tåg... Pappa var gullig och hämtade upp mig på stationen, hade lovat Danne att han skulle få ta en fredagsöl så han ville inte hämta mig... Tur man har en pappa som ställer upp då:))
När jag kom hem så var klockan strax efter nio. Vart tog hela denna FREDAGEN vägen? Kunde de inte ha varit en tråkig tisdag istället?

Igår var jag och mamma ute å gick en riktig långpromenad. Då var de också fint väder (en stund iaf, innan haglet kom) så underbart att komma ut å gå när de är gott väder. Man blir så glad och får massor av ny energi!
Mamma var super gullig och bjöd på lunch, vi passade på medans vi var ute å gick. Så vi stannade till på Pascha Lounge och jag valde en goooo räkmacka! Ångrade mig inte kan jag säga, den var riktigt god, självklart tog jag aioli till:)) Mamma tog en morotskaka och latte! Där satt vi i solen och mös.





TACK FÖR EN MYSIG STUND <3





Nu är de faktiskt dags för ett Idol avsnitt i sängen, både jag och Danne är värda de. Han har varit och hämtat allt kakel idag (de vi ska ha i badrummet). Sen har han även varit inne på IKEA och köpt skåpen och bänkskivan vi ska ha över tvättmaskinen. Kommer bli så bra med förvaring där inne nu när vi fixar till de!
 (Nu sätter han faktiskt upp en ny garderob också) Han är bra han, MIN KILLE <3
/Sofie


Lars Winnerbäck...??!


Igår var vi i Göteborg och lyssnade på Lars Winnerbäck! Vi hade en super trevlig kväll, Emma och Sipper hade lämnat Noel hemma. Men de var ändå gulliga och körde:) Vi var på Pasta + innan konserten och vi åt gottigott gott innan. Mysigt ställe med god mat och man fick in maten snabbt! Super start helt enkelt.

Men, så började Lasse... Jag vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig men de började lite segt. Men som tur var så blev de faktiskt bättre å bättre:) fascinerad av att musik kan låta så bra när han bara backas upp av en trumpet, ett dragspel eller en cello. FINT!

Jag satt hela kvällen och väntade på min favvo låt, om du lämnade mig nu! Jag är faktiskt helt kär i den låten, den är helt fantastisk, helt underbar!!! OCH, så hör man att han äntligen ska spela den låten... så har han gjort om den... Det får man ju bara inte göra!!
Den var helt värdelös!!
Så denna morgonen har jag suttit och lyssnat på, om du lämnade mig nu MED MISS LI.

Även om de var var katastrof i 4,10 min så var de andra minutrarna faktiskt väldigt väldigt bra, jag gillar ju denna långhåriga killen!



Konserthuset, Göteborg 20/9-11
/Sofie


Ny kär!


Igår när jag kom hem så hade älsklingen dukat upp å gjort super mysigt här hemma!
Tyvärr hade jag blivit lite sen från jobbet så han hade suttit å väntat, men de blev en jätte mysig kväll tillslut:))
Man borde verkligen ha årsdagar lite oftare. Vi firade även månadsdagar innan men nu har vi inte gjort de på länge, kanske ska börja med de igen?! Man blir ju sådär tokigt "NY KÄR"



Vilken kille man har som fixar detta <3



Blommor fick man också, några extra pluspoäng för de :))  
/Sofie


3 år med mitt livs kärlek <3


Just idag är man lite kärare än alla andra dagar, de är nämligen våran årsdag!
Kan inte fatta att de redan gått 3 år... ¨
Var har dessa 3 åren tagit vägen? Vad har man gjort/ inte gjort?
Skit samma, kär å galen har man ju varit iaf:)) LYCKA


På vår 1 års dag var vi i Tunisien, å jag längtar tillbaka <3
Hoppas på många fler goooa år tillsammans med dig!




 

     


 







Du å jag älskling!
/Sofie


Nu har förkylningen kommit...


Trodde jag skulle klara mig, men icke!!!
I söndags var vi och njöt av en dag på Hagabadet, åh va vi behövde de. Det var första gången vi var där. Ska jag vara ärlig så var de inte riktigt som jag hade förväntat mig. Jag trodde de skulle vara en "lyxigare" känsla där inne. Men mysigt var de och man fick verkligen den avslappningen man behövde. Vi fick massage där inne och jag var hos Britta, den bästa massören jag varit hos. Vilken upplevelse de var... Hon var grym!!

MEN...
Tyvärr så måste denna fantastiska massagen satt i gång min kropp, för igår så slog förkylningen mig rätt i ansiktet!!
Jag sov nästan fem timmar igår, var helt utslagen.
Kanske var de jag behövde för idag mår jag bättre men näsan rinner tyvärr fortfarande. Ska faktiskt bli jätte roligt att gå till jobbet idag, nu har jag ju varit ledig tre dar i rad!!!


 



Här njöt vi ordentligt
/Sofie


DAG 21


Shit jag har redan gjort tre veckor!! Tyvärr var de ingen rolig vägning i lördags, jag hade inte gått ner någonting... Kändes skit när jag verkligen är duktig. Visst jag unnade mig två söta goda drinkar i torsdags när vi var ute med jobbet. Men de kan väl inte göra så mycket...??? Eller???
Hade de varit som vanligt nu så hade jag gett upp här, blivit besviken och tänkt att jag lika gärna kan äta de där goooooa sakerna som jag giller. MEN NEJ, Denna gången ska jag inte ge upp!!

Har börjat skriva in vad jag tränar på dagarna. Så här har de sett ut de första tre veckorna:


Mia Skäringer... ?!


Det blev inget spel alls ikväll...

Istället blev de Mia Skäringers, DYNGKÅT OCH HUR HELIG SOM HELST
Jag började ju läsa hennes bok förra veckan och har varit helt fast sen dess, en helt underbar bok. Så när jag av en slump fick reda på att Svt 1 skulle sända hennes föreställning nu så blev jag jätte glad. MEN jag trodde aldrig att den skulle vara så bra som den var. När jag och Malin var ute och gick innan idag så sade vi att den kunde ju vara på i bakgrunden... Men så blev de inte! Vi satt här i soffan ALLA SEX och skrattade så vi grät, hon är verkligen helt galen! Vilken fantastisk människa. Men vem är hon egentligen???



Så nu måste jag läsa boken en gång till!

Även om de inte blev spel så blev de iaf tacos som var bestämt. Och vi misslyckades inte idag heller:)) Så gott
Självklart hade vi fixat lite gotta som vi skulle ha "till spelat" också...





Smarrrrrigt



Ett nyttigare alternativ fanns ju såklart också:))
/Sofie


SPELKVÄLL på schemat


Lördagskväll och man är på strålande humör!! Snart kommer trevligt folk hit och de står SPELKVÄLL på schemat, jag är SÅ laddad. Det står tacos på menyn ikväll och de kan man ju inte misslyckas med...?!

Igår var vi hemma hos Lisa och Putte och hade en super kväll, det bjöds på god mat och trevligt sällskap. Vi var inte hemma fören halv 3, så imorse var både jag och Danne sega...
Steffi och Jacob sov på vår soffa inatt och båda skulle iväg tidigt i morse. Vi hade köpt go frulle till oss alla fyra men vi orkade faktiskt inte gå upp så tidigt som dem, så Malin kom hit vid 11 och åt med oss då istället. Sen blev de en långpromenad med Malin i spöööö regn...

Idag var vi på Kungsmässan, precis som alla andra.... Shit va folk de var där idag, det var faktiskt svårt att hitta parkering. Vi skulle leta spel till ikväll men hittade inget som vi tyckte verkade roligare än dem vi redan har. Måste få nya tips på roliga och bra spel! Återstår å se vilket de blir ikväll:))

Nu sitter Danne och spelar lite gitarr och har precis tagit sig ett glas rött. MYS <3



Koncentrerad kille...
 

 /Sofie

Manãna night


Vi var på Manãna med jobbet igår kväll! Det var första gången för mig, men kan lova att de inte var sista gången... Allt var verkligen super. God mat, gooooaaaa drinkar och bra service:)) Självklart var jag ju där med bra sällskap också. Kul att vi kan ses utanför jobbet ibland, vi har ju ganska mycket att prata om mer än jobb:) 

Jag tycket faktiskt jag kunde unna mig lite extra gott igår med tanke på att jag och Lollo faktiskt var på ett spinning pass innan på morgonen. Denna veckan blir en bra vecka med träning!
Idag har jag varit ute och gått med Martina och ikväll blir de ett skivstångs pass innan vi ska till Lisa och Putte ikväll! Putte har fyllt år så de ska vi ju självklart fira:) Förväntar mig en trevlig kväll!!



Självklart blev de en mojito också!



Nya favorit restaurangen <3
/Sofie


Pizzabullar!


Förra veckan när tjejerna sov här så köpte jag allt som behövs för att göra pizzabullar. Men de ville ju ha tacos i stället.... Så nu har pizza ingredienserna stått å tagit plats i kylen alldeles för länge!!

Så igår kväll medans Danne åkte ner och tränade så förvandlades jag till husmor för en stund!
(som jag tror att han vill att jag ska vara oftare...:))
Jag började fixa pizzabullarna och de var faktiskt kul. Jag tog lite vad jag hade och de slutade med de vanliga som tomatsås, ost och skinka. Men sen så lade jag till oliver, körsbärstomater och VITLÖK!























Men de var ju inte pizzabullar som stod för menyn för kvällen egentligen... Jag hade lovat Danne att laga de som vi blev bjuda på hos Josse i fredags. De var ju så gott! Så jag kokade pasta, stekte kyckling (för de ville jag ha med idag), stekte bacon och gjorde en go sallad. Till detta så har man bara olivolja, salt och lite finmalen peppar.
SUPER GOTT!  



/Sofie


DAG 17- Regnig promenad...


Nu på morgonen har jag och mamma varit ute och gått i regnet. Vi möttes upp vid halv åtta och var ute i mer än en timme. Å vi hade så mycket att prata om idag:) Tiden går fort då!
Sen ska jag och Lollo gå på Medel/ Puls ikväll igen. Så gott att man hittat några pass som man kör varje vecka. Kul att Lollo följer med också, så mycket roligare än att gå själv...

Det har ju regnat en del sen igår kväll, och de syntes när vi gick vid ån idag...














Så nu hoppas vi att de inte kommer mer regn...
/Sofie


Hälsat på hemma hos Steffi och Jacob


Dagen bara sprang iväg på jobbet idag...
Det var nog bara för att jag viste att vi skulle ner till Steffi å Jacob sen på kvällen:))

Jag ville att vi skulle köpa med oss en inflyttningsblomma till dem, så vi gick ner till Kungsblomman när Danne kom och mötte upp mig när jag hade slutat. Med de skulle vi inte gjort... Efter en stunds letande hittade jag en blomma som jag ville köpa och ge bort. MEN, eftersom jag ville ha cellofan runt så kunde jag ju inte använda snabbkassan. När jag tog en nummerlapp så var de BARA två nummer före mig så jag tänkte först att de inte var så farligt. MEN, i kassan stod de två expediter och hjälpte varsin kund. Ute i snabbkassan stod de två expediter, som inte hade någonting att göra. Sen var de ytterligare två som var ute i "butiken" och pillade bland växterna. Men ändå så är de ingen utav dem som ställer sig bakom kassan och trycker fram ett nummer...
Jag stod nog där i minst 10 min och ingenting händer!! Åhhh va jag blir arg på sådant. Så de slutade med att jag ställde tillbaka blomman och gick ut till bilen där Danne satt snällt å väntade. (han får ju ändå inte välja blomma, så lika bra att han satt kvar i bilen) Så vi åkte upp till Tingbergsblommor. Var där 2 min i 6 och de stänger kl 6. Men va hjälpsamma och trevliga dom är där. Man borde alltid åka upp till dem och handla sina blommor!!

Nu har vi haft en jätte trevlig kväll nere i Åsa, hoppas på många fler trevliga dagar/ kvällar där nere:))




Deras super fina nya sovrum!
/Sofie


DAG 16- har man inte kommit längre...?


Imorse när jag låg kvar i sängen så kom jag å tänka på att det är DAG 16...
-Fasen, har man inte kommit längre??
100 dagar har jag ju sagt att jag ska hålla på, just nu känns de som en evighet!!

Jag har provat många saker i mitt liv för att jag har velat gå ner några kilon, men alltid slutat. Slutat för att de inte känts bra, inte känts rätt. Då har jag alltid tänkt,
 om de inte känns rätt är de lika bra att sluta.
Nu tror jag att jag har hittat de. De som känns rätt. De var inte så komplicerat och svårt. Jag ska inte följa någon diet eller träna på något visst sätt... Jag ska hitta mig en vardag som jag kommer trivas i, LÄNGE! De känns som om jag gjort det nu och jag har hittat den rätta känslan!

DETTA ÄR VAD JAG VILL, JAG GÖR DE FÖR MIN SKULL

Idag har jag sådan fruktansvärd träningsvärk sen vi var på gymmet i söndags. Började känna av den igår men IDAG... usch!! Jag var på Step igår och de var gott att få använda överkroppen på ett lite lättare sätt, nästan som att försöka "skaka" av slig lite utav träningsvärken. Nu ska jag gå till jobbet idag, så kommer Danne ner och hämtar upp mig sen. Så ska vi hinna med ett träningspass innan vi ska ner och hälsa på Steffi och Jacob, i deras nya hus i Åsa. Fasen va roligt de ska bli, sen är de ju fotboll på TV i kväll också, tre poäng. Ett måste idag!
/Sofie


DAG 15


Ännu en ny vecka som börjar!
Förra veckan så gjorde jag 4 pass och 3 promenader. Var helt säker på att jag hade gjort 4 promenader men när jag kollade i RunKeeper (bästa appen som finns) nu så insåg jag att de bara var 3... Men i onsdags när tjejerna skulle sova här så städade jag ju hela morgonen, vilket jag tycker är ett träningspass:)) Så man kanske kan säga att de blev 5 pass och 3 promenader...?
När jag ställde mig på vågen i lördags så var de inte längre lika bra som de var i onsdags... Men de stod ändå att jag hade gått ner -2,2 kg. (sen jag började) Så jag får väll ändå tycka att det är ok!? 2 kg på 2 veckor.

Så härligt att börja veckan med en långpromenad, idag följde Martina med. Hon har jobbat natten så vi passade på innan hon skulle gå och lägga sig nu. Dock regnade de bra, men vad gör de nu när jag köpt mig ett nytt EGET regnställ? Fungerade super! Så nu kommer jag inte behöva låna mammas längre. Även om jag gillar de:)

Ikväll blir de nog ett Step pass kl 20. Lite segt att träna så sent men jag jobbar ju till 19,15 idag så då hinner jag inte med något annat... Det var ett väldigt bra step- pass förra måndagen så håller tummarna för att de blir de idag igen!
/Sofie


Nya favoriten


Idag så fick vi in en del nytt på jobbet... Vi har länge väntat efter den snygga koftan Björnbär. Idag kom den! Den var inte riktigt som jag hade förväntat mig den, men de gjorde inget. Den var helt underbar iaf.
Så nu är frågan: skall man unna sig den eller ska vänta tills den är slut och så ångra man sig....



Nu är det iaf dax att fixa till sig lite innan de bär av till Vallda för tjejmiddag. Fasen va trevligt de ska bli:)) Emelies födelsedag och allt. Så henne får vi sjunga för idag!
/Sofie


DAG 12- Fredag IGEN


Igår var jag inte jätte pigg... Barnen sov ju över här och ALLA utan jag sov gott hela natten. Men va mysigt det var, speciellt på morgonen när man sitter och äter frukost tillsammans:)) Men idag sitter jag här ensam...
Idag blev de iaf en liten promenad nu på morgonen, trodde de skulle börja regna men jag klarade mig i från de.

Ikväll ska vi ut till Jossan med fotbolls tjejerna. De ska bli SÅ roligt. Helt otroligt att alla faktiskt kunde ikväll. Jag har inte varit hemma hos henne sen hon flyttade till Vallda, så de ska bli kul å se hur hon har de hemma:) Spännande...

Ska försöka hinna med ett träningspass innan roligheterna ikväll. Gick nämligen till gymmet igår och jag tycker de är så mycket roligare att gå på ett pass. Men man ska hinna med allt också...

I veckan köpte jag faktiskt blommor till min kille! Han har varit extra snäll de sista och de ville jag visa att jag uppskattar. Får se hur länge de håller i sig bara... Hoppas de blir längre än blommorna håller sig:)



FINA
Det trodde ni inte om mig va??
(Kan ju säga att jag ville ha dem själv...)



Nu ska jag börja mig underbara fredag!
/Sofie


RSS 2.0