Det här med att äta banan...

Ja de finns ju dom som kan äta med stil och dem som... ja inte riktigt kan äta med stil.
Gustaf har inte riktigt lärt sig det där än men han kan å vill själv. Bananen är de bästa just nu och de verkar som om han tycker den blir godare ju kletigare den är. Två dagar i rad nu har de blivit duschen direkt efter. Men vad gör de... go å glad kille = go å glad mamma
 

Liten liten sjukling

Tyvärr har vi haft en liten gnällig kille här hemma nu en vecka. Febern kom på besök förra onsdagen och sen torsdag- fredag låg han hemma med 40 graders feber. Sakta men säkert har den gått ner men var inte helt borta försen i måndags. Så nu är de bara tjockt i halsen och näsan som rinner. Äntligen är han på gott humör igen:) Daniel var hemma med han måndag- tisdag och han erkände att de var två "jobbiga" dagar.
Så nu njuter vi av att han är på bättringsvägen. Hoppas inte han blir sjuk på länge länge nu...
 

8,6 km

Då var jag hemma igen efter en runda i regnet. Stolt över mig själv faktiskt. Så gott nu efteråt, å så glad att jag har dig Emma som får med mig!
Nu blir de en go kväll i soffan!





Har ju en bit kvar till Göteborgsvarvet, tur att de är någon vecka kvar...:)

kärlek

Kom hem till dukat bord igår kväll. Daniel hade grillat å gjort potatisgratäng. De är kärlek de:) Precis när vi skulle börja äta så vakna Gustaf också, så han fick sitta med oss en stund. Några majskrokar å välling så somnade han gott sen för natten.
Vilken tisdagskväll de blev. Somnade kär å lycklig!!!






äntligen hemma

Idag var de segt sista timmarna på jobbet... ville bara hem till mina killar. Bästa känsla när man kommer innanför dörren hemma å Gustaf kommer krypande mot en. Så gott att vara ledig imorgon, då ska vi ha en riktig mys dag:)



Stora killen äter vällingen helt själv nu å blir grinig om man vill hjälpa honom, lika bra å låta han äta själv då. Själv är jag glad så länge de bara är välling å inte typ gröten:)

TOMTEN

Nu menar ju inte jag tomten som kommer med julklappar på julafton... utan jag menar vår tomt där huset ska stå:)
Vi var iaf nere i går och kikade på tomten igen. Vi har fått reda på att de ska börja med grunden redan imorgon. Därför ville vi åka ner och ta lite kort på hur de såg ut nu innan. Dom har även satt ut för hur de ska gräva, så de var roligt att kunna få en första uppfattning på hur huset kommer att ligga på tomten.
 
 

seg morgon

Louise å jag hade bestämt löpning idag innan vi ska iväg å jobba. Men de var segt idag... vart var de ute också, hade på mig alldeles för mycket kläder. Glad att jag kom ut iaf. Bättre än att ligga kvar i sängen:)



KÖPT

Allt har verkligen gått jätte fort men de känns så bra.
Flyttlasset kommer gå i slutet av september, då flyttar vi ner till Blåklockevägen i Frillesås.
I tisdags var vi på möte med Onsalavillan igen, det är först nu man fattar att de verkligen är på riktigt.
Just nu känns de så långt fram, men jag tror tiden kommer springa iväg och sen står vi där... med ett nybyggt hus!
Vi fick med oss en del kataloger från mötet i tisdags, är ju en del vi ska välja nu. Får bara hålla tummarna för att jag och Daniel kan komma överens...

 

städhjälp

Idag har jag fått städhjälp här hemma. Efter att Lollo åkte hem så blev de full fart här hemma. Tack Louise för att du sysselsatte Gustaf medans du var här så jag fick gjort en hel del redan då. Lite lättare när man inte har en svans efter sig ibland:)
Men Gustaf har skött sig bra som städhjälp här nu. Så länge han är nöjd å glad så kan man få gjort ganska mycket.




storhandlat

De var inte igår vi var å handlade precis.. de har ekat tomt i både kyl, frys och skafferiet de sista. Så idag fick jag å Gustaf sällskap av Louise till Maxi. Trodde aldrig de skulle vara så mkt folk där en fredag förmiddag. Vi var inte ensam precis... Efter en stund inser snurriga jag även att jag tappat bort min plånbok... tack å lov finns de fortfarande bra människor här i stan, för någon vänlig själ hade lämnat in den i förbutiken. Tror aldrig jag varit så glad över att se min plånbok:)
Nu har jag iaf börjat städa, satt på en maskin tvätt och äntligen packat upp alla varorna. Mitt i allt detta ser jag att Louise och Gustaf har somnat i soffan. Får väl se när dom vaknar igen....



Elliver <3

 
Gustaf har fått denna fina Elefanten utav sin kusin Paulin som gjort den i slöjden. Hon hade redan döpt den till Elliver. Så gulligt namn:) Gustaf tycker jätte mycket om den, dock drar har inte så mycket i den... Han stoppar den mest i munnen, som allt annat just nu.

lekstuga

Det märks verkligen att Gustaf har vuxit till sig. Nu för tiden kan han krypa in i sitt rum och leker själv. Så mysigt att se honom sitta där och sysselsätta sig själv. Det är inte så ofta så jag passar på å njuter när jag ser de. En underbar känsla att sitta där och leka med honom. Tyvärr har han inte lärt sig att städa än bara, något vi får ta å lära honom snart:)
 

5,5 km

Då har systrarna Börjesson varit ute och sprungit tillsammans för första gången :) Vi sprang i lite olika tempo men vi gjorde de iaf!!! Hoppas vi kan göra de snart igen. Nu blir de duschen och sen soffan en stund.




vårjackan fixad

Nu har vi varit och köpt Gustafs nya vårjacka.
Varit och kikat på den några gånger tidigare borta på Baby best men aldrig fått tummen ur. Men nu ska dom lägga ner så de har haft utförsäljning, så jag fick den för 75%. Så roligt när man kan fynda:) Hoppas nu bara Gustaf tycker om den lika mycket som jag gör?!
 

nya hyss

Lillkillen har kommit på att man kan tända och släcka våra sänglampor. Kan inte förstå att de kan vara så roligt... Han kan stå där hur länge som helst, efter varje gång han tänder eller släcker så kollar han ner på oss och skrattar. Då kan man inte annat än att skratta tillbaka. Gooooa killen, skönt att de inte alltid krävs så mycket för att göra honom glad.
 
Igår hade vår prins namnsdag. Wilhelm heter han ju i 3:e namn och den bortskämde killen fick självklart paket. Hade varit iväg och köpt massa träklossar/ byggklossar. Dom blev uppskattade direkt:) Mormor & morfar var förbi med ett par nya coola jeans. Kan ju lugnt meddela att han växer så de knakar, mycket som kan läggas upp på vinden nu...
 
 
 
 

lördag morgon

Då har man varit ute i solen en stund redan. Jag och Emma gjorde sällskap på en go runda. Testade min nya pulsklocka och de var verkligen super kul å ha lite koll. Den kommer bli använd kan jag lova. Dock tyckte jag inte riktigt om mina nya Adidas skor jag köpt. Köpte ju ett par Nike också som jag har provat på några promenader å bara älskar dem. Ska testa å springa med dem också å se om dom är lika sköna då.
Nu blir de en snabbis till tölögården å barnmarknad innan de är dags för jobb.
Hoppas ni får en go lördag ute i solen!!!




SÅLD

Nu är vårt smultronställe på Nils Ebbesgårdsgatan sålt!
Allt har verkligen gått jätte fort. För bara några veckorsedan hittade vi ett hus i Frillesås som vi verkligen ville ha. Ett nybyggt Onsalavillan. Det är inte byggt än utan husen byggs allteftersom de säljs. De har precis börjat sälja etapp 3 och vi var snabba på att höra av oss till mäklaren om vilken tomt och vilket hus vi ville ha. När de  stod klart att vi fick tomten och huset så var de snabba ryck med att få sålt vår nuvarande bostad.
Vi bestämde oss en måndag, på onsdagen var fotografen här och på torsdagen låg de ute på hemnet. Vi skulle ha visning lördagen där på men efter mycket intresse blev de en visning redan på onsdagen också. 8 stycken var med och budade och på skärtorsdagen var vi hos mäklaren och skrev på papprena. Hade aldrig kunnat drömma om att allt skulle gå så bra som de gjort. Det är både med glädje och vemod som vi nu har sålt. Vi älskar ju detta stället men nu ska vi testa på att vara villaägare nere i Frillesås...  
 

om en månad

Om exakt en månad, 4 maj ska vi på bröllop.
Då gifter sig våra fina vänner Jossan & Matte.
Vi har redan nu börjat ladda inför denna minnesvärda dag.
 

njuter

Idag har lillkillen varit lite gnällig, näsan har runnit å lite feber i går kväll. Så idag hoppade vi över öppnaförskolan å kusinerna fick komma till oss istället. Målat naglarna i solen gjorde vi medans Gustaf sov middag. Sen blev de lunch på Jet (smacka om att man blir poppis moster) och nu har vi lekt lite hos mormor och morfar. Gustaf kommer slockna gott i vagnen på väg hem nu:)






ny favorit

Hittat min nya favorittröja, och den finns faktiskt på jobbet. Den kommer användas mycket framöver:)
Snygg eller vad tycker ni?
 
Finns på Boomerang.se, annars får ni komma in till mig och kika på den:)

en ledig dag i solen

Ibland är de svårt att klaga... iaf en dag som denna.
Onsdag och de var dags för babysimmet igen, alltid lika roligt. Underbart att få se hur roligt Gustaf tycker det är att planska och simma runt. 30 minuter i vattnet och därefter sover han gott sen:)
Efter simmet så mötte vi upp Gustafs kusiner och hans mostrar för att ta ett varv i Kungsbacka skogen. Underbart med tanke på vädret. Blev lite fika och lek på lekplatsen.
 
 

Mammagruppen

På långfredagen var vi inne i Göteborg med mammagruppen och besökte Mañana. Dit hade jag kunnat gå flera gånger i veckan. Tycker de är toppen. God mat och gooooa drinkar. Nackdelen är bara att man måste boka bord så långt innan. Men Malin i mammagruppen hade lyckats fixa bord 17-20 i fredags. Kvällen slutade dock inte där inne kl 20 utan vi tog tåget hem till Kungsbacka och satte oss på Black pearl och fortsatte kvällen där. Så trevligt som vi hade trodde jag faktiskt inte vi kunde ha... Vi var 6 stycken från gruppen och de var så roligt att få lära känna de andra mammorna lite bättre än man gjorde tidigare. Papporna var hemma med våra goa ungar så vi kunde unna oss en helkväll utan att behöva tänka på bajsblöjor och skrikande barn...
Hoppas verkligen vi tar och bokar in en ny kväll eller dag snart. Själv hade jag sagt att jag inte skulle vara med någon mammagrupp, men nu är jag glad att jag hakade på. Inget jag ångrar nu och de kommer jag nog inte att göra heller!!
 
Kan inte klaga på kvällens drinkar:)

RSS 2.0