packat klart

Äntligen har vi packat klart (tror vi iaf) När man väl börjar packa är de så mycket "bra" saker man vill ha med sig. Sen är ju det stora problemet PLATS... Vi brukar låna Roys V70 när vi ska ut på äventyr, även denna gången så är de den bilen vi packar in allt i. En stor bil, familjebil kallas de... Men de är precis så vi får plats med allt vi vill ha med oss...:) Frågan är hur de blir den dagen man blir en till eller man ska ha med vänner. Men de är ett senare problem.

Nu blir de först jobb några timmar innan bilen rullar! Så underbart att komma upp till fjällen nu några dagar. Var så avis på familjen som åkte upp redan i söndag, men nu kommer vi och gör den sällskap:)


helgen v.4

Ännu en helg som avslutas i soffan... Har inget att klaga på denna helgen. Har jobbat men tiden har bara sprungit iväg där och varit den roligaste helgen på länge. I torsdags fick vi in massa nya fina vårkläder, åhhh va sugen man blir nu. Men snart så kommer våren, nu passar jag på att njuta av snön å det fina vädret:)

I fredgas så blev de en mycket trevlig kväll på Tio Pepe i trevligt sällskap av Micke å Lina. Underbart att avluta en fredagskväll ute. God mat, men de skönaste är ju att slippa disken...:) 

  

Igår kväll slog vi fotbollstjejer på stort och var hembjudna till Larsson:) Å denna Larsson alltså, hon hade lagat super god mat och en efterrätt som inte gick annat än älska... äpplepaj med mandelmassa. Ett säkert kort!!
Sen fortsatte kvällen i tjejsnackens tecken, en omgång av spelet "ryktet går". De måste inhandlas. Roligaste spelet sen "med andra ord". Måste spelas!!
Var inte i säng försen vid 04... lite dumt med tanke på att jag skulle upp å jobba. Men jag började ju inte försen kl 13 idag så de var "ganska" lugnt. Var ute en snabbis i Onsala innan jobbet å hälsade på Dannes päron.
Nu har de blivit mat och städning. Innan vi hamnade i soffan för att se på Så ska de låta!!

Nu börjar vi ladda inför fjällen nästa vecka. Åhh va jag längtar. De andra åkte upp redan idag, men vissa måste ju jobba två dagar till... men sen är man ledig 5 dagar:))


ledig torsdag

Haft en underbar ledig dag! Finns inget att klaga på. Hunnit med två promenader ute i de fina vädret. Var en stund hemma hos Lollo när jag kom hem från Steffi. Mys att få vara med henne en stund också:)
Nu på kvällen blev de tacomys med älsklingen med Biggest Loser på tv:n. Tyvärr får disken stå kvar då vi inte orkar diska ikväll... får ta de imorgon istället!
Natti Natti


goa dagar

I tisdags var jag och Danne å tränade tillsammans. Var min första dag på friskis sen innan jul... SÅ de var ju på tiden. Men fasen va folk där var... Men jag å Danne fick gjort de vi ville iaf. Kul å vara där tillsammans. (jag tyckte nog de var bättre än han...) Sen träffade vi Elin och Kristoffer nere på Pasha för en mysog kvälls fika. Jag och Danne tog varsin clubsandwich så vi inte hade ätit verken innan eller efter träningen. Super god var den! Sen blev de en god kopp kaffe efter. Super mysigt var de att bara få sitta ner med trevlig sällskap en vanlig tisdagskväll:)
 
Igår var tyvärr en sådan dag där jag bara åkte hem och hamnade i soffan... Skulle träffat Malin, men fanns ingen ork. (tydligen satte träningen sina spår) 

Idag har jag varit ledig:) LYX!! Dagen har dock gått väldigt fort. Åkte ner till Steffi vid 10, sen var vi ute och gick en underbar långpromenad nere i Åsa. Åhhh va underbart väder de var, å man kan inte klaga på omgivningen där nere. Man blir ju lite sugen på att flytta dit... Men de hade ju varit kul om Danne också ville de så man inte behöver flytta ner ensam...  


Man kan ju inte klaga, underbart!!


måndag, igen...

Veckorna går så fort, tror jag skriver de ganska ofta här... Men ibland känns de som om man inte hänger med. Ikväll har vi iaf haft en lugn kväll hemma. Danne hämtade mig när jag slutade så handlade vi lite man. När vi kom hem så satte vi igång i köket:) De blev lax med pressad potatis och romsås. Åhhh va gott de blev. Tyvärr äter vi alldeles för lite fisk hemma hos oss... Men de lätt å gott de är. Så nu har vi bestämt att de ska bli fisk oftare!!



Sen blev de soffan och handbollen, så j*vla tråkigt att dom inte vinner bara... Så jag slog faktiskt över till 3:an och kollade på Minimodeller. Känns som om jag måste ha koll på vad som händer där nu. Hoppas verkligen de kommer gå bra för dessa flickorna framöver... Danne ville inte se minimodeller så han gick in i sovrummet å kollade lite på guldbaggegalan, tydligen inte mycket bättre de... 

Nu är de natti natti som gäller. Promenad till jobbet imorgon också, nu har jag kommit igång (lite iaf) med mina promenader:) Känner mig riktigt duktig faktiskt. Sen kanske de även kan bli gymmet med Danne imorgon också. Vi får se...

KLOKA ORD

MAN HAR ALLTID TID TILL DET MAN VILL GÖRA!


Kalas

Igår var vi nere på middag hos mamma och pappa. Det var inte bara vi utan de var hela vår familj och familjen Hallström. Alltid lika trevligt:) Mamma hade som vanligt gjort jätte god mat. (även om hon inte hade gjort någon speciell efterrätt som jag tålde...) Men vi kom mätta å belåtna därifrån. Så roligt att vi kan träffas allihopa tillsammans.

Idag har vi haft kalas för Daniel med våra familjer här. Det blev frallor med rostbiff och potatissallad:) så gott med färska frallor. Sen hade vi varit på Majgården och köpt den goda Royaltårtan. De mesta blev faktiskt uppätet idag, så inga rester att äta upp imorgon.


Den goda tårtan:)

Fattar inte att jag kan vara så barnslig å älska att snön är kvar. Så lycklig:) Jag har väntat så länge på detta och jag hoppas verkligen den stannar några dagar till!!


Vår framsida nu när snön har kommit


Äntligen SNÖ

Blev så lycklig när jag vaknade i morse och tittade ut, snö!!! Det snöade så himla fint också. Stod å tittade ut genom fönstret en stund å bara njöt. Åh va jag har längtat efter detta.

 Vi åkte faktiskt ner till Kungsmässan och åt frukost idag, var så längesen vi var lediga en helg tillsammans. Underbart! Sen har vi faktiskt varit runt och kollat på bil. Varit lite inne på att byta till en volvo v50 men när vi var runt nu så blev vi osäkra. Så nu vet vi inte vad vi vill ha... Om vi äns ska byta... Men vi får se. Mysigt å vara ute i snön iaf, blåste en del bara. Men jag klagar inte!

Nu har vi varit och hyrt film, ska bara mysa i soffan. Blir nog lite godis till också:) Köpte ju med mig en påse till Malin igår men den öppnade vi inte... Hon bjöd på så god mat så vi orkade inget annat efter. (hade en super trevlig kväll med arbetskamraterna igår, så glad att jag jobbar med så bra människor:))

 

Vår baksida, massa snö. Kanske blir en snögubbe där ute sen:)

 

Inga barn ute å leker på gården... var är alla?

 
Men nu blir de film å godis!

Ledig förmiddag

Så underbart att börja kl 13 ibland. Idag var de ju dessutom ett stort plus att de var så fint väder ute:) Så de blev en långpromenad imorse. Sen var jag även duktig och diskade, dammsög och plockade undan i alla rummen. Så nöjd över mig själv!!

Ikväll blir de middag med arbetskamraterna:) Det är Malin som bjudit in oss hemma hos henne. Ska bli så trevligt. Sist vi var hemma hos henne så slutade kvällen lite "galet" för vissa, men kul hade vi, super kul!!
Det hoppas vi på ikväll med, denna gången så är vi bara tjejer. Sist var ju Rasmus med som ensam kille... Så antar att de blir mycket snack och fniss ikväll:)

Hoppas ni andra också får en trevlig fredagskväll, vad ni nu än hittar på!!

Älsklingen 29 år

Igår blev Danne ett år äldre! Tyvärr fixade jag inte frukost på sängen till honom men jag hade iaf fixat paket till honom. De blev två 3D glasögon (som han har önskat sig sen vi köpte den nya tv:n) och sen hade jag köpt ett par nya skor till honom. Man är alltid så nervös innan dom har öppnat paketen, vill ju att de ska bli glada. De sköna var att han verkligen blev jätte glad:) Han är som en liten pojk fortfarande. Älskar paket, ju fler desto bättre!

 



Sen var vi inne i Scandinavium å hejade på Frölunda som spelade mot Brynäs. Vi hade trevlig sällskap av Emma, Marcus, Matte och Jossan. En mycket trevlig kväll, stort plus var ju så klart att Frölunda vann:)
Skönt å komma hem med en nöjd å glad älskling!!


Pannkaksmiddag

Danne kom och hämtade mig efter jobbet idag så åkte vi ner tillsammans till innerstaden för att byta en ljusstake vi fick i julklapp. När vi kom hem så såg vi tyvärr att den nya inte var bättre än den vi bytte... Fasen va trött man blir!
Nu ikväll har vi ätit pannkakor till middag, Danne är grym på det:) Sen blev de en 40 minuters kvälls promenad. Riktigt skönt ute faktiskt. Gick ner till jobbet i morse också så idag har jag rört mig mer än vad jag gjort på två månader!!

Imorgon fyller Danne år, hoppas jag orkar upp å gratta honom innan han åker till jobbet:) Paket har jag iaf fått fixat till honom, inte lätt men jag hoppas han blir glad. Annars får han väl byta...?!

Nu ska jag se klart handbollen, rolig match. Heja Sverige!!

 


Idrottsgalan 2012

Igår kväll gottade vi ner oss i soffan med god mat och skulle titta på Idrottsgalan. Men så kom jag ju på att de var premiär för det nya programmet på 3:an samtidigt. Minimodeller (eller vad de nu hette) så de blev faktiskt lite zappande mellan kanalerna. Men de var nog bland de sjukaste jag sett (minimodeller alltså) att man som förälder får hålla på så??!!?? Stackars barn säger jag bara... Låt dem leka modeller hemma på skoj med sina kompisar om dom nu tycker det är så roligt. Nä nu ska jag inte skriva mer om detta:)

Tillbaka till Idrottsgalan, tyckte faktiskt de var en ganska bra gala detta år. Men herregud va pinsam prinsen var... och var de världens längsta och tråkigaste tal Rolf- Göran rabblade igenom?? Och Patrik Sjöberg gör ju en aldrig besviken!! Kul att Tessan fick 2 priser och att Kalla och Ida fick priset för bästa lag. Sen hade jag ingen aning om vem Moa Hjelmar var men henne lär man ju få se mer av i framtiden. Girl power:))


Grattis får man ju säga iaf, resultatet visar ju bara hur många hästtokiga de finns i vårt avlånga land.
Tänk så länge de har väntat på ett sådant här pris...:)


Söndags kväll i soffan

Var tar helgerna vägen?? Ännu en helg som bara har försvunnit. Men vi har hunnit med en del roliga saker också:)
 I fredags var jag, Lollo, Mamma och Paulin å Andrea inne och såg på Disney on Ice. En tradition som är lika mysig varje år! I år var temat prinsessor och hjältar. När vi kom hem gick jag och mamma ut på en promenad. Kallt som attan men så härligt när man kom in i värmen sen.



Sen har de varit jobb för mig hela helgen. Jag och Malin har haft en bra och rolig helg tillsammans.
I lördags kväll var Micke å Lina på besök. De blev hemma gjorda hamburgare och massa tjöt samtidigt som gladiatorerna var på i bakgrunden. Klockan gick fortare än vad vi trodde och strax efter 01 var de dax för dem att bege sig hemåt. Tack för en trevlig kväll:))

Nu är de handboll på tv och sen blir de sängen. Hoppas verkligen Sverige vinner!!

fredag den 13:e...?!

Håller tummarna idag att de inte händer något tråkigt...
Vill ju att de ska bli en rolig fredag:)

tjejmys

Haft lite tjejmys här ikväll. Malin kom på besök, tjejsnack på hög nivå:) Danne är nere på Black P och kollar på hockey. Hoppas de gått bra för Frölunda så han är glad när han kommer hem.
Nu tittar jag på Biggest Loser, fy va tråkigt att något lag redan ska få åka hem...

 


Ny favorit hos body shop

Igår var jag nere på Body Shop och unnade mig lite nya goa favoriter. Det blev bland annat coconut body butter och scrub. Använde de redan i morse och jag är helt frälst. Så underbart, skrubben kommer jag inte klara mig utan sen:) Innan har jag mest använt papaya och mango men nu kändes de som de var dags att prova något nytt, och jag blev inte besviken!



Biggest Loser Sverige

Äntligen så har jag gjort min första promenad på säkert 1,5 månader. Tack Lina för att den dess utom blev jätte trevlig och rolig. Vi var ute över en timme och tiden bara försvann. Vi hade massor att prata om. Så skönt när man sen kom in och kunde sätta sig med gott samvete i soffan. (för de hade jag faktiskt) Senare på kvällen kollade vi på Biggest Loser Sverige som drog igång igår kväll. Åh va jag verkligen vill att alla deltagarna ska vinna. Man kände ju verkligen hur gärna de ville och behövde detta. Så jag ska hålla mina tummar för dem alla:) Själv gav de mig faktiskt en insikt i att de ska bli fler promenader för mig nu än vad de varit de sista!
Så nu blir de faktiskt en innan jobbet. Skulle ju varit ledig idag men Jennifer har tyvärr blivit sjuk så det är bara att hoppa in... (hoppas hon blir frisk snabbt bara)
Kram på er alla ute i de tråkiga januari vädret, hoppas ni har de bra?!

 



Heja heja


Tisdags mys

Igår när jag gick hem från jobbet så bestämde jag mig för att överraska Danne. Han hade nämligen åkt och tränat med sin pappa och skulle inte vara hemma fören vid halv sju. Så jag handlade med mig lite god mat hem och överraskade honom med en 3- rättersmiddag, en helt vanlig tisdagskväll!!
Han blev jätte glad å utan att jag bad honom så tog han hand om disken efter:) Jag hatar verkligen disken så det kunde ju inte bli bättre!!
Igår invigde jag min nya Le creuset gryta som jag fick i julklapp. Som tur var så blev maten jätte god:) Gjorde strimlad fläskfilé med championer i gräddsås och pasta till. Till förrätt så blev de skagenröra på rostatbröd och till efterrätt så blev de glass med maränger och chokladsås!!
Efter middagen satt vi gott i soffan en stund innan de blev dax för sängen.


Min nya fina gryta!!


nöjd!

Måndagkväll och jag sitter nu i soffan och ser på film. Myser under filten å bara njuter, Danne gillade inte den romantiska komedin på 3:an så han duschar istället:)
Idag blev de en god kycklingsallad här hemma till middag. Jag fick lära Danne hur man ränsade en grillad kyckling... Herre gud, han fyller 29 nästa vecka och har aldrig rensat en grillad kyckling innan... Trodde ju alla kunde rensa en kyckling... Men nu kan han:) Duktiga kille!!


helg !!!

Vilken underbar helg de varit så här långt...:) LÅNG känns den, för den är ju faktiskt inte slut än.
I torsdags var vi bjudna ner till Steffi å Jacob, super gooood mat. (måste få de snart igen Steffi) Det bjöds på kyckling med potatis och rotfrukter samt den underbart goda såsen med julmust i!!! Kan lova att jag var skeptisk till såsen innan jag smakade men så fort jag smakade så var jag fast:) De hade varit gulliga å köpt B- sås till mig i fall jag inte skulle gilla den andra såsen, men B- såsen rörde jag inte! De säger ju allt:) Å va fint dom fått de hemma i Åsa nu, har ju inte varit nere sen dom fått de nya matbordet och vitrinskåpet. Så läckert!!

I fredags var vi hemma hos Martina och hade kusinträff. Blev tacos och sen avslutades kvällen med spel. GENI var kvällens spel. Tur att vissa av oss är lite smartare än andra..:) En mycket trevlig kväll som slutade med att jag somnade i Andreas säng... Danne väckte mig sen när de var dags att åka hem...


Tyvärr var Fidde hemma och var sjuk... Men Danne och Alex var med och förgyllde kvällen:)

Sen igår så var de dags för att besöka Malin och Christian. MEN vi alla 4 hade sagt att de var slappis lördag som gällde, de vill säga myskläder och film i soffan. Men innan filmen så blev de fylld fläskfilé med potatis, sallad och B- sås:) Vi såg på friends with benerfits, tyckte verkligen den filmen var super bra. Vi skrattade en hel del till den. Sen blev de ett avsnitt av gladiatorerna innan vi åkte hem.



Tack alla för en trevlig helg! Nu är vi hemma och tvättar, städar och plockar bort julen... (alltså inte lika roligt...)
Men vid 16 blir de middag hos Inga- Lena och Ove. Gott och trevlig slut på denna långa helg:) 


äntligen

Äntligen har jag haft lite extra energi nu på morgonen igen:) men vet inte vart den kommer ifrån då jag sovit dåligt inatt... Men jag har iaf hunnit diska, plocka undan överallt här hemma och bäddat. Så stolt över mig själv!! Får vi bara hoppas att Danne ser det när han kommer hem:)
Nu börjar vi ladda inför REAN på jobbet. Vi kommer ha VIP- rea imorgonbitti kl 9-11 så kör vi 50% på alla reaplagg, därefter är de 30-50% och de börjar inte försen på lördag!! Hoppas de kommer några glada reakunder redan imorgon iaf:)
Själv har jag varit runt och letat lite nya roliga kläder men inte hittat något. Sen att man nu även "råkat" gå upp något kilo under jul gör ju inte saken roligare... Men men, de ska vi börja jobba på snart!! Danne har lovat att han vill börja gå på spinning. Hade varit så roligt å se honom svettas lite:)

Ikväll bär de av ner till Åsa för att träffa Steffi å Jacob! Äntligen har vi fått ihop en dag. Inte lätt nu i dessa tider. Men ikväll ska vi njuta av varandras sällskap:)

min bara min

Jag vet att Danne inte vill vara med på min löjliga blogg.... (som han så snällt kallar den) men i bland (oftast) så kan jag ju inte låta bli att skriva om honom! Han är ju trotts allt min andra hälft <3 De skulle faktiskt bli väldigt svårt att utesluta honom härifrån. Men ni som läser behöver ju inte berätta för Danne att ni ser honom här tittsomtätt...!!

 Men nu är jag bara tvungen att få visa er två såååå fina kort på min karl sen nyårskvällen!!

 Får väl börja med de fina kortet först iaf:)


Men det är de här kortet som jag älskar mest!!
  


go start på 2012

Ja, vi lever både jag och Daniel efter nyår!! Men de var knappt att vi vaknade igår:) Det blev en helt underbar kväll/ natt hemma hos Emelie och David på nyårsafton. God mat och super trevligt sällskap så var vi inte hemma försen kl 06,00... Vem trodde de? Jag var ju dock snäll och hämtade upp mina systrar under natten. Martina var chaufför förra året så i år var de min tur... Lollo alltså är de din tur nästa år!! Glöm nu inte de:)
Igår gick jag upp vid halv tre, åkte då ner och handlade mat. De blev oxfilé med b- sås och potatisgratäng. Det får nog blir en ny tradition att ha de på nyårsdagen:) Sen satt/ låg vi i soffan å kollade på reprisen på den grymma hockey matchen. Åhhh va bra och spännande den var. Dock var vi trötta efter maten och matchen så de blev sängen redan kl åtta igen... Ibland har man ju lite lättare för att somna än andra dagar och de gick ganska fort för oss båda två igår.
Nu har vi precis ätit en sen middag och kollat på CSI, så nu ska de borstas tänder innan de bli sängen igen!!
Natti natti alla gooooa å gott nytt år så klart:))


Mysmiddagen i soffan igår:)


RSS 2.0