campingfrukost!!

Ibland är de bara så mysigt att sitta i förtältet å njuta. Tyvärr inget bra väder här, men idag kommer älsklingen å pappa ner. Kan inte fatta att jag saknar Daniel så mycket, på bara några få dagar...
Men nu ska vi bara sitta å njuta av en mysig campingfrukost först. Inget planerat för resten utav dagen.
Var nere i Ullared igår, första gången för Paulin. Hon tyckte de var jätte spännande till en början men lessnade efter att hon fått ett par skor och lite nya fina kläder:) Själv tycker jag de börjar bli förstort, eller nu hade jag inte lika bra koll då de flyttat runt på vissa saker... men de blev iaf en del nytt!! 
 

onsdag...

blev en tidig lunch med Malin på jobbet idag, redan strax efter 11. vi var på enbistro på mässan. tyvärr inte lika gott som de brukar men vi hade trevligt iaf:) inser vad man saknar jobbet å sina arbetskamrater när man väl kommer dit...
sen åkte jag till martina och andrea en sväng. tonade håret på tina och hon lade i en färg i mitt. får se om någon märker någon skilnad...:) 
 
ansrea å hennes fågel lemon!

Kvällsmys i soffan

Efter en lång dag så blev de till slut lite mys hemma i soffan.
Ibland hinner man med mycket på en dag utan att de känns jobbigt. Tyvärr blev de inte så mycket tid i solen som jag hade hoppats på men ibland får man prioritera...
Sista gången på föräldragruppsträffen idag, kan inte fatta att de snart är dags.
Sen blev de en fika med Elin å Malin på Tullen, så mycket folk de var där i kväll. Underbart att kunna sitta ute och njuta.
När jag kom hem satt Danne i soffan och fixade en spellista, så jag satte mig bredvid å kollade på en dålig film. Bara för att få mysa lite:))


Vecka 36

Nästan så man slutat tänka på vilken vecka man är i nu.
Man bara går och väntar på att man ska känna något nytt... Att de liksom börjar bli dags:)) men det är ju några veckor kvar till BF. Känns verkligen som om man kommit in i en lugn och go känsla, inte stressad eller orolig för något. Man får bara hålla tummarna för att allt kommer gå bra nu de sista veckorna.

Hört och läst en del om hallon te och igår tog min första kopp, var jätte gott. Fick faktiskt det av en kompis som hade en kartong kvar sen hon själv var gravid. Tur att de smakade så bra så man kan njuta av de nu i regnet...

 
Hallonblad sägs vara avslappnande och rogivande. Passar till alla och speciellt för de som känner sig stressade, spända eller stela. Hallonblad innehåller "lugn-och-ro-hormonet" oxyticin. Ett hormon som utsöndras i kroppen naturligt vid kroppslig närhet. Har också traditionellt använts för att stärka fertiliteten hos både kvinnor och män.

Barnmorskor rekommenderar hallonbladste i graviditetens sista fas och vid förlossning. Skall ej användas före v 35. Även bra efter en graviditet eftersom hallonblad sägs ha en sammandragande förmåga och läkande effekt.

Underbara liljor!

Fick jätte fina liljor av Nasim när jag fyllde år, så roligt när de håller så länge. Men framför allt när de blommar ut och blir så fina som dessa!!!


Midsommarhelgen över även denna gång...

Kan faktiskt inte förstå att midsommarhelgen redan är över, redan slutet på juni... Vart tar tiden (SOMMAREN) vägen??
Vi hade iaf en super trevlig midsommarafton, var ute i Onsala tillsammans med regnet!! Men vi hade roligt trots regnet:) Var nere en stund i Gottskär och tittade på alla som dansade kring midsommarstången. Nästa år dansar säkert vi också, med vår bebis!!

Igår åkte vi ner till mamma och pappa i Falkenberg. Som tur var så fick vi med oss lite sol dit ner. Han med en underbar promenad innan regnet kom. Tyvärr så regnade de hela kvällen sen och även nu hela söndagen... men va mysigt de är att vara i husvagnen när de regnar. Dock inte lika roligt när man behöver gå upp två gånger per natt å kissa...
Mamma fixade god mat till oss både igår och idag, henne kan man alltid lita på:)


Gick till Glommen, var ute i 2 timmar!



Frida frös lite efter promenaden i regnet...


Njuter

Sitter ute på baksidan och njuter idag. När solen väl kommer så inser man hur mycket den tillför. Inte bara värme och glädje utan den är även en riktig energi bomb!!
De blir jordgubbar, mammas hemma gjorda saft och lite läsning i solen idag.

Emelie och David var här i går och kollade på matchen. Så roligt å se att Sverige slutar EM med flaggan i topp. Trodde aldrig att de skulle vinna å spela så bra igår.


Ny vecka, nya tag!!

Helgen har varit helt underbar, även om den började med förlusten mot England... Men man får väl vara glad över att de var en bra match iaf. Var ute hos Jannie i fredags med trevligt sällskap:) de blev fotboll, godis, cheesecake och tjejsnack så klart!!

I lördags var vi först ute i Särö och hälsade på Lollo, Lasse och lilla Ebba. Eller Ebba är inte så liten längre... 1,5 år, tiden går fort alltså. Sen var de dags att åka till Åsa för att fira Puttes examen. Han hade styrt upp en examensfest som slutade super trevligt!! Dock fick jag kasta in handduken vid 12, då orkade jag tyvärr inte längre...

Underbart att kunna ligga i sängen och dra sig både lördag och söndag. Extra mysigt är det när Danne kan ligga kvar han också. Annars är han ju uppe med tuppen även på helgerna. Men inte denna helg:))

Nu har man börjat ladda inför midsommar, hoppas på uppehåll iaf, solen kan man ju inte räkna med... Kan inte fatta att de är nu på fredag, vart har juni tagit vägen??


Skolavslutning

Äntligen har barnen gått på sommarlov!!
Mina systerdöttrar var så glada igår. Vi var och "grattade" dem på eftermiddagen, då blev de grillkorv och en somrig jordgubbsrulltårta!!
Hoppas nu bara solen och värmen kommer, nu längtar vi nog allihopa på SOLEN!!!


Tjejerna har blivit så stora nu!!!


Föräldragruppsträff

Igår var vi på vår andra föräldragruppsträff. Några par saknades igår... antar att inte alla tycker de är lika intressant:) Själv tyckte inte jag heller de var speciellt roligt första gången, men tyckte de var mycket bättre igår. Då gick vi igenom förlossningen och dess olika skeden. Får väl bara hålla tummarna att även jag ska klara av att trycka ut en unge...

Idag har jag både varit i Varberg och tagit bort stygnen och sen hos barnmorskan. Tycker verkligen jag har världens bästa barnmorska, så glad att jag fick just henne!!
Idag var inte hjärtljuden som innan... de hade sjunkit lite, legat på 155-160 gångerna innan men idag var de på 148. Tänk om de är en liten kille där inne???


Lite info vi fick med oss hem igår.


6 veckor kvar till BF

Kan inte fatta att de bara är 6 veckor kvar nu till BF... men jag blir inte förvånad om bebis tittar ut innan dess. Tyckte de gick så långsamt i början, och nu skrämmer de mig nästan lite att de inte är så långt kvar... Är man verkligen redo??
Nu räknar vi ner här hemma iaf, vi bara väntar och väntar.
Är så nyfikan på vem det är där inne.


Juni 2011

Kan inte fatta att de redan har gått 1 år sen vi åkte på vår "Italiensemester".
Längtar ofta tillbaka till denna resa.
Vi bilade genom Europa på nästan 3 veckor. Så mycket man fick se och så mycket man hinner med... (Annat än när man åker på charter...)
Nu blir de ingen ny resa i år med tanke på vad som ligger i min mage, men vi har redan planerat för nästa år!! 2013 blir de Italien igen!!


Venedig

Serpentinvägar i norra Italien


La Spezia, söder om Genua

Fantastiska vinodlingar

Gardasjön

Påvägen hem åkte vi genom Schweiz, vilket fint land!

Räkfrossa

Igår gick vi ner till Esters och gottade oss i räkor med Elin och Kristoffer. Så enkelt och mysigt:)
149:- för räkfrossa och ett glas vin/öl. Inte helt fel!!

Sen gick vi faktiskt vidare till Tullen för att ta en kopp kaffe, men de blev både kaffe och kaka:)
Blev en helt underbar kväll igår, vi satt ute på Tullen ända till 22,15. Sen var de någon som började gnälla om att de var dags att gå hem och lägga sig...:) Vissa behöver tydligen sova när de ska jobba dagen efter?!




2012-06-08

Laddar upp med en god frukost innan denna dagen drar igång på riktigt!

FOTBOLLS EM ÄR PÅ G!!!!
Fasen va roligt de ska bli, nu får vi hålla tummarna och heja så mycket vi bara kan.

DAGENS MATCHER:
Polen - Grekland kl: 18,00 på SVT
Ryssland - Tjeckien kl: 20,45 på 4:an (ej hockeymatch utan fotboll...)

Men innan de blir till att sätta sig i soffan ikväll så har jag en del att stå i. Först ska de handlas inför kalaset imorgon, sen ska de lekas med Sara och Astrid och sist men inte minst hade jag tänkt börja duka och fixa. (om de hinns med, annars gör vi de imorgon...)


min dag!!

Igår var de min dag!!!
Trodde de skulle kännas mer att bli 25... men inte något speciellt jag kände, verken i kroppen eller knoppen!!!
Hade iaf en mysig dag. Paket både på morgon och kväll, jordgubbstårta och familjen här.

Blommor och paket på morgonen utav älsklingen!


Mamma hade med sig en super god jordgubbstårta upp!

Fick blomsterbud under dagen, tänk va lycklig man kan bli!!
Sen när man öppnar och läser kortet så blir man ännu lyckligare:))
Emma du är bäst!!!


Helgen!

Har haft en helt underbar helg tillsammans med familjen på Gullholmen!
Älskar de stället, man kopplar verkligen av och bara njuter. Kanske ska spare en slant så man kan köpa sig en egen stuga där ute:)






  







 



 


Instagram

Har börjat använda mig utav instagram!!
Vilken superbra app de är, så nu tar jag alla mina bilder via mobilen istället för med kameran.
Lätt å smidigt:)



heter mylovelythings även på instagram

Gullholmen

Är hemma å packar, för i eftermiddag åker vi till Gullholmen!!
Åhhhh va mysigt de ska bli. Så gott å komma bort några dagar.
Tyvärr är de inte så lätt å packa med en hand... men gör så mycket som möjligt iaf, sen får Danne hjälpa till med resten när han kommer hem.
Kollade precis vädret och de såg ut som om de skulle bli en hel del sol, dock inte så varmt... Men jag kommer njuta även om de nu skulle spöregna hela helgen!!


Bild: orust.se


RSS 2.0