Vecka 36

Nästan så man slutat tänka på vilken vecka man är i nu.
Man bara går och väntar på att man ska känna något nytt... Att de liksom börjar bli dags:)) men det är ju några veckor kvar till BF. Känns verkligen som om man kommit in i en lugn och go känsla, inte stressad eller orolig för något. Man får bara hålla tummarna för att allt kommer gå bra nu de sista veckorna.

Hört och läst en del om hallon te och igår tog min första kopp, var jätte gott. Fick faktiskt det av en kompis som hade en kartong kvar sen hon själv var gravid. Tur att de smakade så bra så man kan njuta av de nu i regnet...

 
Hallonblad sägs vara avslappnande och rogivande. Passar till alla och speciellt för de som känner sig stressade, spända eller stela. Hallonblad innehåller "lugn-och-ro-hormonet" oxyticin. Ett hormon som utsöndras i kroppen naturligt vid kroppslig närhet. Har också traditionellt använts för att stärka fertiliteten hos både kvinnor och män.

Barnmorskor rekommenderar hallonbladste i graviditetens sista fas och vid förlossning. Skall ej användas före v 35. Även bra efter en graviditet eftersom hallonblad sägs ha en sammandragande förmåga och läkande effekt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0