Midsommarafton

Här nere är verkligen allt perfekt! om man ska hitta något att klaga på så är de faktiskt att de kanske är lite för varmt:) det är ca 35 grader, i skuggan alltså... å ca 27 i vattnet. Gustaf är helt fantastisk han älskar å bada å sköter sig exemplariskt. Får bara hoppas att de håller i sig.
Igår var vi inte i Venedig, så fantastiskt fint tycker jag. Dock var de varmt å Gustaf tyckte också de. Så vi åkte hem något tidigare än de andra.
Idag ska även vi äta sill å potatis här nere. Sen ska mamma göra jordgubbstårta:) kommer alltså bli en kanon dag även för oss!
Hoppas ni alla har de bra där hemma.
Här kommer några kort från mobilen, så ni får en liten kik på hur vi har de här nere!!!
Kram från oss














Italien

Äntligen är vi här nere igen!
Finns verkligen inget att klaga på:) Sol, sol å ännu mera sol. God mat, vattnet är underbart å att få vara här med sin familj är verkligen guld värt. Just nu njuter vi av varje sekund här nere, å att veta att semestern just börjar gör ju inte saken sämre:)
Gustaf älskar å bada, både i havet å i poolen. Tur han har två kusiner med sig ner som orkar busa med honom hela dagarna:) Flygresan ner gick kanon. Var faktiskt lite orolig men allt gick perfekt.
Nu ska vi ta å byta om inför kvällens middag. Skaldjurspasta står på min å Lollos meny ikväll. Som vi längtat efter den. 2 år sen vi åt den sist...
Hoppas ni har de riktigt gott där hemma också å att ni iaf får lite sol!

glass i stora lass

Idag åkte vi ner till huset på förmiddagen. Vilken känsla att få gå in i sitt nya hus. Känns så jäkla bra. Det var även roligt å se hur många fler hus dom börjat på nu. Alla utom ett hus är nu sålda i denna etappen. Nu vill man bara att tiden ska gå fort:)
På vägen hem åkte vi till Fjärås och tog en glass. Shit va go deras glass är. Klagar inte på vädret när vi satt där heller. Strålande sol!!! Gustaf fick ett rån och sen fick han smaka lile lite glass också. Tyvärr var de dags för jobb sen så de var bara å åka direkt till Kungsmässan...
Underbart å få lite kvalitets tid med mina fina killar!!




Gustaf tyckte de var jättekul å mata fåglarna med lite rån:)

Mer från Olles dop

Nu har jag äntligen fått kika på bilderna som Elin och Kristoffer tog på Olles dop. Så här kommer lite fler bilder.
 

Nytt om huset

Daniel är flitig på att åka ner till Frillesås nu för tiden. Han och hans föräldrar åkte ner nu i helgen å kikade. Jag ska förhoppningsvis dit ner på tisdag innan jobbet. Vill ju också få se de " in real", inte bara på kort...
Daniel och Gustaf var även nere i tisdags. Då var de inne i huset också.  Det är ju " vardagsmat" för Daniel att se detta men jag tycker de är super kul å få se allt från scratch. Dom har börjat spika upp panel på utsidan och börjat återfylla jord på tomten. Så nu bara måste jag ner på tisdag!!
Gustafs blivande rum
Blivande gästrummet
Vardagsrummet

1 år äldre

Då har man gått och blivit ett helt år äldre...

Hade en helt underbar födelsedag. Ville inte att dagen skulle ta slut. Mina killar kom in med frukost på sängen och ett stort kort. Där stod de att min present var nere hos mina föräldrar...?? När jag kom dit ner stod de två stora paket inslagna (Daniel som typ aldrig slagit in något tidigare...) det var två nya resväskor. PERFEKT! en stor och en liten. Så dem kommer med till Italien nu:)

Sen på kvällen hade vi släkten här på kalas. Daniel hade gjort sin goooa taccopaj och sen bjöds de på rabarber och jordgubbs kaka som mamma gjort. Några passade på att sitta ute i solen och några fick sitta inne. Har tyvärr inte plats för alla på ett och samma ställe så får dela upp de lite. Kanske kan bli något bättre när vi kommer ner till Frillesås.

I fredags var vi på Tio Peppe och firade igen, denna gången med vänner:) de blev lite god mat och dricka innan vi gick hem till oss och hejade på Sverige. Tyvärr var de ju ingen rolig match... men vi hade trevligt iaf.

Tusen tack för ALLA gratulationer och fina presenter jag fick på min dag, önskar att man kunde fylla år lite oftare så man kan få fler goooa dagar som dessa!

 
 

Bröllop nr 2

I helgen var vi på sommarens 2:a bröllop.
Önskar att vi har många vänner som vill gifta sig framöver, för jag älskar att gå på bröllop.
Teddy och Helen gifte sig på Varmbadhuset i Saltholmen. Vilket ställe och vilken kväll de blev!
Vigseln ägde rum på bryggan, strålande sol och inte en regndroppe de kom.
Tyvärr var jag inte så tuff sen på söndagen men de var de värt efter denna fantastiska kväll!
 
Efter vigseln blev de champagne och mingel på bryggan
Två fina tjejer <3
 
Efter middagen var de vissa som var sugna på ett dopp
Såhär såg de ut senare på kvällen... fick vila fötterna lite mellan allt dansande:)
Hoppas verkligen brudparet fick den dagen dom drömt om så länge och att dom lever lyckliga i alla sina dagar <3
 
 
 

lite nytt om huset

Daniel var ju galen i lördags å cyklade ner till Frillesås. Tydligen en "lagom" runda...?! Jag blev iaf glad när han kom hem med nya bilder på huset. Nu är även fönstrena på plats å nästan hela taket är klart. På Emma å Marcus tomt var de bara en stor jordhög... kan inte fatta att de bara är några veckor sedan de var massa jord även på vår tomt. De går fort de här!!!








Sommar?

Hade en helt underbar förmiddag hemma igår. Äntligen kunde vi njuta av solen tillsammans. Vi pumpade upp Gustafs pool och plaskade lite. Får bara hoppas att vädret håller i sig. Kändes ju som en riktig sommardag igår. Nu vill vi ha sommar:)
 
 
 
 

RSS 2.0