Valborg

Jobbade ju till 18:00 idag, sen bar de av hem till mamma och pappa. Där blev de middag, grillat:))
Blev en underbar kväll. God mat och idag unnade jag mig ett glas rött (alkoholfritt så klart) tänk att de kan vara så mysigt å bara få ha ett vinglas i handen...

 

50-års fest!!

I lördags var de fest på G!!
Elin och Malin hade slått ihop sina 25-års kalas och slått på stort:) Så kul å få gå på fest. Jobbigt bara att hitta något fint å ha på sig... inte jätte lätt att hitta en festklänning nu:( men de löste sig till sist. Massa trevligt folk, god mat och bra musik var de hela kvällen. Eller iaf fram tills dess att jag och Danne fick åka hem...
STORT TACK ELIN OCH MALIN FÖR EN GRYMT ROLIG KVÄLL!!!

Igår slappade vi hela dagen, inte mycket vi orkade göra. Åkte ner och tvättade bilen bara och köpte med oss mat hem. Sen var de soffläge hela söndagen:) ganska gott ibland!

Tyvärr är de jobb idag och i morgon för min del. Men sen är jag ledig två dagar när alla andra börjat jobba igen... Så är de ibland. Gott att de bara är korta dagar nu iaf.

Hoppas ni som är lediga idag får en fin dag ute i solen!!

Soffmys!!!

Så här mysigt har vi de hemma på kvällarna:))


korv grillning

Igår när jag kom hem efter jobbet (slutade kl 20:00) så stod min älskling ute i duggregnet och grillade korv till oss!!!


Promenad

I dag på morgonen var jag och mamma ute och gick en lång promenad. (Behövdes efter att vi var ute och firade Beda på Tio Peppe igår) Tur med vädret kan vi ju säga att vi hade. För när vi hade varit ute en stund så fick vi börja klä av oss... Solen kom fram och de blev varmt och gott:))
Underbart att komma ut ibland, även om man börjar bli lite bekväm av sig redan nu:))




Dagarna som gått...

Såg att de var 5 dagarsedan jag var inne å skrev... fattar inte vart tiden tar vägen????

Helgen har varit fullspäckad med både jobb och trevligheter.
I fredags var de tjejkväll med lets dance och thai mat i soffan:))
I lördags var Sipper och Emma här på middag. Så längesen vi sågs. Så kvällen blev lång och jätte trevlig, hade massor att prata om!! Sen körde jag dem till hotell Halland där de hade bokat ett rum. (de ville inte åka hem till Onsala, de ville lyxa till de med hotell frukost på söndagen:)))

Danne hade bakat kaka till efterätt, cheesecake. Super god var den!


Sen i söndags så fyllde min farfar 90 år!!! Kan inte fatta att han blivit så gammal.
Gubben var på toppen humör! Önskar man själv mår så bra den dagen man fyller 90!!!



Lollo, Martina och jag hade köpt en ny go morgonrock i present till farfar. Som tur var så gillade han den:)


"badminton"

Danne "glömde" sin förlovningsring hemma idag...
Först tänkte jag inte så mycket på det, men sen slog de mig att han inte skulle komma hem direkt efter jobbet idag. Han skulle nämligen iväg och spela badminton med jobbet... Aldrig hänt tidigare... 

 Vad tror vi om detta??

Nu ska han få fjäska....!!!!


Städ dag...

Efter en super trevlig onsdag så är jag nu bara hemma och ska snart börja städa... Fasen va de är tråkigt att börja, men när jag väl kommit i gång så brukar jag tycka det är riktigt roligt.
Påsken ska nu få flytta tillbaka till vinden. Hoppas Danne blir glad över de:))


Ledig i dagarna 2

Så underbart att få två lediga dagar på rad, även om de är mitt i veckan!!
Igår var de både inventering och p-möte på jobbet. Så de var en fullspäckad heldag. Därför känns de ännu bättre att vara ledig nu:) Men på fredag är man tillbaka, då är de jag och Malin. Så kul, då vi inte jobbat på länge nu.

Idag blir de en tur ut till Särö för att leka med Ebba och Louise. Hoppas nu bara vädret kan hålla sig någorlunda bra så vi kan vara ute och promenera en stund också.

Söndags promenad

Mamma ringde i morse och frågade om jag ville följa med ut å gå. Det blev att vi åkte till Fjärås Bräcka. Har faktiskt aldrig varit där och gått innan. Men så fint de var. Tyvärr var de ju lite mulet, men de var så gott å komma ut å gå. Sen avslutade vi rundan med en fika på Naturum. Mys söndag med mamma:)

Blev faktiskt en fika hemma med mamma, pappa Ove och Danne sen när vi kom hem också. Efter allt fikande blev de hem och pyssla. Jag planterade de sista blommorna (många som var kvar...) Danne rensade förrådet och gjorde klart de sista med lamporna på vinden. Så gott å få gjort en del hemma när man är ledig. Mysigt att gå hemma och pilla tillsammans.



VM i teamåkning

Igår var vi inne i Scandinavium och kollade på VM i teamåkning. Kan inte fatta att de var så längesen man själv höll på, åren går ju bara så fort...
Men vilken utveckling i sporten, sådan skillnad sen man själv åkte. Helt fantastiskt att se hur duktiga dom är. 
Sen kunde de ju inte bli en bättre kväll när Sverige stod som segrare. VM- Guld 2012!!!



Vår bebis

Än så länge är ju faktiskt Bellus vår lilla bebis.
Men hon förstår nog inte att de kommer komma en till snart...
Vi satte ihop sängen häromdagen, och nu tror hon att de är hennes...


Fredag den 13:e....

Varit nojig hela dagen...
men som tur är så har de faktiskt varit en väldigt bra dag!!

Började med att jag och Carro begav oss ut på en promenad. Gott väder och vi hann med mycket tjejsnack. Sen blev de frukost här hemma, innan de var dags för jobb... Roligt nog så började de spöregna när jag skulle åka till jobbet. Fattar inte hur mycket regn de kan komma??

Dagen gick fort på jobbet, Christine från Stockholm har varit nere och hjälpt oss hänga om och skylta om i butiken. Varit jätte roligt. 

Nu sitter vi i soffan och har nästan somnat båda två. Men Danne försöker kolla på "Stand by me", tydligen en väldigt bra film...  



Fredags mys hemma i soffan!!


Snart helg

Längtar så till helgen!!
Veckan har gått fort men de ska bli så gott å få vara ledig igen:)

Påsken är över för i år

Då var man tillbaka till verkligheten...
Vanlig tisdag!
Känns lite konstigt men så fort man kommer till jobbet nu så känns allt som vanligt igen.

Påsken slutade iaf kanon!! Även om jag fick jobba i söndags... Fick stressa till mormor å hinna med lite mat hos henne innan vi skulle ner till Steffi å Jacob. Men vilken trevlig kväll de blev. Super god mat och massa snack.
Danne hade tagit på sig att göra efterrätten. Verkligen imponerad, han hade "slängt ihop" en lime tårta.
Kvällen slutade i soffan framför Tv:n, vi kollade på Flickan som lekte med elden.

Igår var vi lediga tillsammans, en helt underbar dag blev de. Vi fick gjort så mycket. Kändes som om vi hade varit lediga 3 dagar... Även igår hamnade vi i soffan på kvällen. Kollade då på den sista filmen utav Stig Larsson. Den sista filmen är ju den bästa!!!






Jobb...

Tyvärr blir de mer jobb än planerat nu under påsk... Skulle varit ledig idag och imorgon, men nu blir de jobb idag. Så idag blir de till å ända planerna. Men en visit hos mormor klockan 4 och sen ner till Åsa i kväll ska hinnas med iaf.
Påsken är ju inte slut än!!!



Påsken

Nu börjar påsken!!
Tycker faktiskt det är roligt med påsk, några extra lediga dagar och man träffar alltid sina nära och kära. Dock är de alltid ett pussel att få ihop alla dagarna, men i år så har de gott OK. Tyvärr lyckas man ju inte alltid få in allt man önskar sig men de får man flytta fram lite... Finns ju massa tid fram över:))

Men jag älskar alla starka färgerna som är nu runt påsk!! Dock håller inte min sambo alltid med om de... Men nu är de jag som är ledig idag och lite påskpynt ska allt fram!!


Vecka 24

Kan inte fatta att tiden går så fort, redan inne i vecka 24.
Så gott att man är över halva tiden nu iaf. Som vi längtar efter pyret nu!!!



köpt vagn

Ja, det har vi gjort!!
Redan säger många... men de känns gott å köpa lite då och då:)
Det känns dock lite konstigt att ha den här hemma, man fattar inte riktigt vad den gör här??
Men nu är de ju BARA några månade kvar till pyret ska komma!!

Det blev iaf en Mountain Buggy, Urban jungle. Så glad att Danne också ville ha en sådan så man slapp diskutera vagn fram å tillbaka...
Super nöjda är vi, iaf än så länge:)

 


spa weekend

Vilken underbar helg de blev!!!
 Vi var 7 glaaaada tjejer som drog iväg över helgen för att lyxa till de lite. Det var spa weekend som stod på schemat. Själv hade man längtat sen dagen vi bokade. Sen kan man inte fatta att dagen kommit då man ska åka. Att de alltid ska vara så..??
Så packa väskan gjorde jag på morgonen innan bilen rullade. MEN jag var i tid, i riktigt god till!!

Helgen var super mysig. Vi började med lunch och lite shopping innan vi drog vidare för att checka in på hotellet. Sen gick vi upp på rummen och bytte om för att be ge oss ner till Spa avdelningen och invänta våra behandlingar. Vi var nere å badade och gottade oss i över 3 timmar... alla såg ut som russin när vi väl bestämde oss för att gå upp på rummen igen. Middagen serverades kl 20,00. Då var vi alla jätte hungriga (speciellt jag och pyret...) Så goood mat, både förrätt och varmrätt var super. Efterätt var de ingen som orkade...! Bra betyg till kocken!!! 



First Hotel Grand Borås   


RSS 2.0