DAG 10- (-3,5 kg)


Idag gjorde jag de jag inte ska göra.... Jag ställde mig på vågen!
Men va glad jag blev, den visade -3,5 kg!!!
I morse så hoppade jag över morgonpromenaden, jag var hemma och städade istället. Inte lika kul men de behövdes. Paulin och Andrea ska nämligen sova här i natt så behövdes fixas lite innan.

Idag kom Louise Starcke och hennes lilla Ebba och lunchade med mig:)) Vi gick ner till Enbistro och idag blev de viltbiff med potatis. Super gott!



SUPER SÖTA EBBA

När jag hade hämtat flickorna i ishallen efter jobbet åkte vi till MAXI och handlade. De hade fått bestämma mat och då blev de taccccooooosss:)) Så fick slänga i mig de innan de blev ett Medel/ puls pass på Friskis. Lollo mötte upp mig där nere. Fasen va kul de var att träna med henne. De ska vi göra oftare!!

Nu sitter småtjejerna i sängen och har precis ätit fruktsallad, hoppas de somnar snabbt ikväll. De verkade trötta, får bara hoppas att de inte är övertrötta....



<3

Nu ska jag och Danne mysa i soffan en stund innan vi också ska sova. Danne var uppe i natt och hämtade Beda och Magnus på Landvetter så han är TRÖTT...
/Sofie


DAG 9- Martina fyller år


Kom precis in från en promenad med Martina och båda hundarna. Det har  regnat hela morgonen så vi laddade upp med regnställ, men inte en droppe de kom medans vi var ute:))
Det är Martinas födelsedag idag, GRATTIS!
Innan jag börjar jobba idag så ska jag följa med henne ut till Onsala och byta en väska som hon fick av tjejerna i morse. Skit snygg var den men hon skulle kika på en annan färg. Vill också fylla år nu. Har kommit på massa saker jag behöver men som inte är roliga att lägga pengar på... Ex. ett eget regnställ (lånar alltid mammas), regnstövlar, träningskläder, ny parfym, nya fina skor nu till hösten mm.... Ja just nu kan man komma på massor utav saker, men när man väl fyller år då kan man inte komma på något vettigt.
Nu måste jag äta upp min gooooa frulle innan jag ska hoppa in i duschen så Martina inte behöver vänta längre...

Fick ett SMS utav Danne innan (kan inte berätta vad de stod), men han gör mig till den lyckligaste tjejen på denna jord. Han är bäst!!



Mmmmmmm
/Sofie


Ibland överraskar faktiskt min älskling


Ikväll när jag kom hem efter träningen så hade älskling tänt ljus överallt här hemma! Man blir så himla glad då <3
Själv satt han i soffan och mös i sin morgonrock å var SÅ TRÖTT!! 
Han spelade ju faktiskt korpen match i regnet idag... Å de blir man tydligen väldigt trött utav...  
Själv kom jag hem genomblöt (eftersom de självklart regnade när jag kom ut från Friskis och jag är så duktig och går ner...) Men man kunde inte annat än le när man kom in och såg alla ljus, det är kärlek de, han viste att jag behövde de när jag kom hem idag :))
Det var verkligen ett jobbigt pass även idag. Tyvärr blir de så varmt inne i deras lokaler så man svettas ju som grisar allihopa... Men de gör att man känner sig så duktig när man går därifrån å svetten bara rinner...

Sen måste jag visa upp "vårt" nya kokboksställ. Det har nämligen jag och Danne gjort själva. Det är klart att Danne gjort LITE mer än mig då jag inte kan/ får använda hans verktyg. Men jag fick iaf bestämma hur de skulle se ut:)) Resultatet blev grymt!!! Vi borde faktiskt starta ett eget företag jag å Danne. SODA design (SOfie - DAniel) kanske?? Jag designar och Danne fixar... Det låter väll bra???



Sen måste jag ju även berätta att han var duktig och sätte upp hyllan vi pratat om så länge!



Super bra blev de!! Ibland är de faktiskt riktigt bra att ha en snickare hemma :))
/Sofie


DAG 8- Ny vecka, nya tag


Kan inte fatta att de redan är en ny vecka...
Förra veckan gick så himla fort! Det var faktiskt en av de bästa veckorna på länge.

X Jag började träna igen
X Var på Bio med underbara människor
X Lönen kom när den skulle
X En helt ledig helg hemma, jag och älsklingen har bara VARIT

Jag har bestämt mig för att jag inte ska väga mig mer än en gång i veckan. Jag blir ju alltid så besviken när jag ställer mig på vågen. De har ju aldrig gått så bra som man hoppats på, så för mig slutar de alltid där!! Men denna gången så ska jag vara nöjd med det lilla de blir.
Lördag morgon är den tidpunkten som är den nya avgörande tiden... I lördags var de faktiskt ganske bra iaf, jag hade faktiskt gått ner 1,2 kg. Nu är de ju bara så då att jag kommer bli jätte besviken nästa lördag om jag inte gått ner lika mycket... eller mer!!

Gjorde 4 pass på Friskis förra veckan och 4 långa promenader. Det ska inte bli sämre denna veckan!

Denna veckan började jag med en timmes promenad, samma runda som förra veckan. Sen ska jag och Tina på step ikväll. Så kul att jag fått med henne:))

Nu är de heldag på jobbet först, rean ska börjas packas ner. Så de kommer bli mycket att göra idag. Gott de för tiden rullar på då!
/Sofie


Underbara lördag


Vilken underbar ledig lördag! Regnet bara össsser ner ute och vi grejar här hemma. Danne håller på med tv:n... (kan inte fatta att de ska vara så viktigt med alla sladdar och skit) men de blir ju bra när han är klar. Jag sitter mest framför datorn och fördriver tiden. Underbart att inte ha några måsten en sådan här dag. Riktigt gott å bara ha en hemma dag.
Man borde väll egentligen sätta på en maskin tvätt, dammsuga, stryka, fixa i garderoben eller något i den stilen men näää... INTE IDAG!

Pappa kom hit med två nya orkidéer innan, så fina! Tycker det är så roligt med fina blommar. Synd bara att inte alla fina blommar trivs hemma hos oss. Vi har mestadels norrfönster och det är inte så lätt alltid att få blommor att trivas där… Så nu håller jag tummarna att dessa orkidéer håller LÄNGE!



FIN <3
/Sofie


DAG 6


Igår var de faktiskt en super fredag:)
Jobbade med Tessan och dagen bara sprang i väg... Sen hade jag lurat med mig Martina på ett station/ Medel pass på Friskis kl 18-19,15. Jag hade själv aldrig varit på ett sådant pass men jag tänkte att nu när jag varit duktig och börjat träna borde ju detta passet inte vara några problem... JOBBIGT var bara förnamnet... Tina och jag kämpade på hela passet, det var verkligen ett roligt och svettigt pass. Det var jätte längesen jag svettades så mycket som jag gjorde. Men de kanske kan bero på vädret lite också, för varmt och kvavt var de hela dagen igår.
När vi hade tränat klart åkte vi hem för att duscha och fixa iordning oss inför kvällen. Danne hade några killar på besök här hemma. Så vi begav oss till Martina som hade sin barnfria helg:)) Martina hade fixat grillat kött och så skulle vi göra pastasallad till. Super gott blev de verkligen! Vi satt ute hela kvällen, helt underbart!!
Lollo, Moa, Carro och Malin gjorde oss sällskap under kvällen. Super tjejkväll:))
Lollo, Moa, Martina och Carro gick ut medans jag och Malin var "tråkiga" och skulle bege oss hem. De slutade dock med att jag och Malin stod ute och tjötade framtill halv tre... Så mycket vi hade att prata om!!

 
                                                                 Första bilden på Carro som brunett, super snyggt:))



Lollo och Moa




Härliga sensommar kväll!
/Sofie


DAG 5 - BIO KVÄLL


Hejsan!!

Igår hade jag en super mysig dag:) Började dagen med promenad och de gör mig så pigg resten utav dagen... Vill ju inte såga att de är så egentligen, för då känner man ju att man måste göra de varje dag. Tyvärr är de inte varje dag man är jätte sugen på de, sängen är ju så fruktansvärt goooo så tidigt på morgonen:)

Hade en bra dag på jobbet, vissa dagar går så fort. Tiden bara försvinner. Fick iaf reda på att inventeringen blev godkänd. Så gottttt, behöver man inte tänka mer på de!

När jag kom hem så gick jag och Danne ut å gick en liten promenad. Så skönt de var ute, klibbigt men go luft. Vi gick förbi Martina och sade hej. Sen var de bara att skynda hem för Emma skulle komma och hämta mig vid halv sju. Då skulle vi in till GBG och kolla på bio. Vi hamnade på Restaurang Danilo innan. Super god mat var de. Unnade mig faktiskt ett glas rött till maten. Har ju bestämt att jag inte ska dricka cider och söta drinkar på ett tag nu. Det var lite jobbigt då Lollo beställde in en såååååååååååå gooood drink. Någon melon drink var de:) Men jag höll mig till mitt goda rödvin. (tur att de faktiskt var gott)
Tro de eller ej men jag åt faktiskt inget gottta inne på bion sen heller:)) Fasen va bra de kändes att jag faktiskt klarade en hel bio utan någonting. Det var lättare än vad jag först trott.


 
Idag blir de promenad ner till jobbet. Blev ju lite sent igår så ville inte gå upp extra tidigt för de. Men Danne tar med sig min träningsväska ner till Friskis senare idag. Vi möts upp där efter att jag slutat, så får vi svettas lite även idag!!!

FREDAG är det ju faktiskt idag, känns underbart. Älskar fredagar!! Ska bara ha en go lugn dag idag har jag bestämt. Men vi får väll se hur de blir:)
/Sofie 


DAG 4


Igår jag var verkligen helt död på morgonen och tyvärr kom jag aldrig ikapp mig själv under dagen. Så tyvärr blev de ingen morgon promenad igår... Men jag och Steffi hade bestämt att vi skulle på Medel/ Puls på kvällen, så jag viste att jag skulle få in ett gott pass under dagen iaf:) 

När jag kom hem efter jobbet så hade Danne börjat med maten. Kyckling och ris viste jag att de skulle bli för de hade han berättat. Men salladen var slut hemma så de fick jag köpa med mig hem. Köpte faktiskt avokado och hade i också, super gott!! Man kan ju faktiskt säga att jag hjälpte till med maten igår då...




Så här gott blev de:)


Sen måste jag ju bara berätta om passet vi var på igår kväll. Kommer inte ihåg va ledaren hette men tror de var Christer... Steffi varnade faktiskt mig innan vi gick in, hon sade att han var jätte rolig och att vi inte fick titta på varandra under passet för då skulle vi inte kunna sluta skratta sen... Så farligt trodde jag ju inte de kunde vara, eller?? Men JO, så var de:) Passet hann inte börja innan jag var full i skratt och sen var jag super glad hela kvällen. Kan lova att de inte var sista gången jag var på hans pass. Trött blev man också, och nu förstår jag hur viktigt det är att spänna rumpan medans man gympar:)

Inget roligt väder idag, men promenad blev det! Gick en annan runda idag, bra med lite variation. Tyvärr tycker jag ju att det är så tråkigt att gå själv... Men jag hoppas att de blir bättre. Jag har med mig Ola, Sofia och Roger på RIX FM varje dag jag är ute och går. Dom fungerar bra än så länge:)

Nu är de dax för jobbet igen. Hade fullt upp igår, så nu hoppas vi på ännu mer nu när alla fåt pengar!!

/Sofie


DAG 3


God morgon!

Konstigt nog så har jag faktiskt börjat tycka det är riktigt gott och mysigt med frukost. Innan har jag varit för lat för att gå upp lite tidigare på morgonen för att hinna sitta ner och äta frukost... Alla som känner mig vet att jag inte är den roligaste personen på morgonen, men jag känner mig glad nu så här tidigt:) Får hoppas att de håller i sig...

Igår kom Malin och Christian förbi, så roligt! Har inte träffat dem på länge nu. De har varit på semester och jag och Daniel har ju varit borta tre helger i rad, men nu fick vi äntligen ihop en mysig Tv kväll:) Malin och jag tog oss en promenad till Ica och köpte frukt. Så härlig kväll de var igår, kunde varit ute och gått mycket längre men vi ville hem och titta på True talent. Så till programmet blev de en underbar fruktsallad, det tyckte nog även de andra för allt tog slut:)

Till middag igår så blev de en god köttfärsgryta. Även detta recept har jag fått från min arbetskamrat Malin. Hon har alltid massa bra tips på lager, så henne är de bara att fråga när man inte vet vad man ska äta:)
Men denna gång så hällde jag i lite av vad som fanns i kylen. Man kan ju ha ris eller pasta till om man vill men vi åt de precis som de var. Trodde aldrig Danne skulle gilla det men de gjorde han, så detta kommer vi göra många gånger till!!!



Nu blir de till att åka till jobbet. Redan onsdag... Vart tar dagarna vägen?
/Sofie


DAG 2 - DET ÄR BARA ATT BESTÄMMA SIG


Hellloooo!

Vilken morgon, jag och mamma var nere på Friskis redan 06,45 och körde ett Indoor Walking pass. Underbar start på dagen:) Go musik och bra ledare var de idag!
Mitt i passet när de börjar bli så där otroligt jobbigt så började ledaren pusha på lite extra och efter en stund så säger hon:
DET ÄR BARA ATT BESTÄMMA SIG!
Det fick mig att börja tänka... Fasen va bra de lät, varför har man inte sagt så till sig själv typ 1000 gånger innan i sitt liv??
Detta kommer jag nog ha med mig hela mitt liv... Låter kanske lite klyschigt, men med tanke på att jag ofta vill göra så mycket så kändes detta verkligen som en tanke jag måste börja använda mig utav.

Vad är de jag verkligen vill och vill göra???!!!???


Just nu har jag iaf världens bästa kille här hemma. Vi har kommit fram till att varje morgon som jag är ute å går innan jobbet, så blir det han som fixar middagen:) Så kan lova att de kändes helt underbart när han ställde sig i köket igår efter att vi kom hem från gymmet och jag kunde sätta mig i soffan!! Jag har nu då bestämt mig för att jag verkligen ska gå ut och gå varje morgon för att få behålla denna lyxen:)
Funderar på vad han tänkt bjuda på idag??
/Sofie


DAG 1


Idag är det den 22/8-11 och det är DAG 1 för mig när de nu gäller mitt nya liv:)
Jag har redan varit ute och gått, 60 min och de blev faktiskt 5,6 km. Tyvärr började de regna när jag var ute men på något sätt så var de faktiskt riktigt skönt idag... Nu blir de en smarrig frukost innan jobbet.
Jag och Danne ska ner till Friskis senare idag och köpa oss nya kort där nere. Får nog bli en timme på gymmet då också när man väl är där.
Lika bra att köra på medans man tycker de är kul...:)


Nu kör vi!

Då har man ännu en gång bestämt sig för att ta tag i sitt liv... Å även denna gången är de till å bli nyttigare å börja röra på sig mer.
Skillnaden är bara att denna gång känns de som om de är den där gången då de faktiskt kommer att hålla i sig!!
Har googlat en massa nu ett tag och funnit en hel del inspiration och motivation.
SÅ NU KÖR VI!!


Ikväll så har jag faktiskt de riktigt bra, Danne står och lagar mat och jag sitter i soffan och har de gott! Vi kom precis hem ifrån en promenad. Så himla gott väder ute, solen kom faktiskt fram en stund=)
Nu ska jag bara njuta av en mysig onsdagskväll!!
/Sofie


Camping i Lysekil


I helgen var vi i Lysekil och provade på camping livet igen, så mysigt! Vi hade en super trevlig helg. Kunde aldrig tro att vi skulle ha sådan tur med vädret=)


Go frulle i solen

Tror vi bokade in samma helg även nästa år??


Vi var riktigt nöjda när vi fått upp tälten!

Gissa vilka som sov i de mindre tältet? Inte jag å Danne iaf...

Vissa somnade gott i solen=)

Några riktiga gottegrisar
/Sofie


Mus i vårt hus...

I natt vaknade vi av att vår katt kom in genom kattluckan och mjao väldigt mycket. Jag gick upp för att se om hon mådde dåligt, men hon ville bara visa att hon varit duktig och fångat en MUS.... De värsta var att musen fortfarande levde!!! Så de slutade med att Danne jagade musen i sovrummet medans jag stod ute i hallen å skrek....
När han äntligen fick tag på musen och släppte ut den igen så gick de ju inte att somna om...
Segt att gå upp imorse då de inte blev så många timmars sömn inatt, men roligt var de när man tänker tillbaka på de=)

HEEELLLLOOOO!!!

Nu har precis min lillasyster hjälpt mig med att skapa en blogg! Super gulligt av henne=)
Nu får vi ser hur detta kommer att gå och hur länge man kommer tycka detta är roligt!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0