Trötter...

Ja vad ska man säga... Jag har varit så trött efter jobbet nu måndag och tisdag så jag har inte orkat med något. I måndags gick jag hem tidigare från jobbet för jag mådde illa, så fort jag kom hem så spydde jag. Sen somnade jag och sov i 2 timmar. Kanske de jag behövde, eller att jag ätit något dåligt...? Mådde bättre sen på kvällen så jag och Lina gick ut och gick en promenad. Så gott å komma ut å få lite frisk luft, å få snacka av sig lite! Men den bästa känslan är ju ändå när man kommer hem och sätter sig i soffan, med gott samvete:)

Men igår så lagade jag mat när jag kommit hem och sen satte jag mig bara i soffan. Hade ingen ork till nått! Så där satt jag från 7-10, då vi gick och lade oss...

Danne har varit så duktig och börjat rensa i garderoberna i lilla rummet. Får lite dåligt samvete då, när man inte orkar hjälpa till... (samtidigt är de ganska gott att han gör sådana tråkiga saker) Han är faktiskt bäst min kille!!

Söndag?

Kan verkligen inte fatta vart dagarna tar vägen. Så mycket man säger på måndagen att man ska göra i veckan, men sen är de redan söndag och man har inte alls gjort de man bestämde sig för på måndagen... Men men

Man hinner ju men en del roligt under veckan iaf. Det är väl mer de där med träning och äta bra mat som inte riktigt får den tiden som behövs:)

Igår var de ju underbart väder, blåste lite men inte farligt. Gick en ordentlig promenad innan jobbet. Det är så underbart att vara ute nu. VÅREN är på G!!


Sen måste jag ju tyvärr skriva en liten rad om Mello igår... Nu får de ju f*n vara nog!! Vad hände med Charlotte?? Ett grekiskt bidrag? Lisa direkt till finalen?? Dannys kläder? (satt och funderade på varför dansarna hade 6-pack på magen, å inte Danny?) MEN, vad kan jag om schlager??


Våra nya förlovningsringar

Idag har vi varit förlovade i 3 månader <3
Kan inte fatta att tiden går så fort, känns som om de var igår vi var i Egypten och han frågade!!

När vi förlovade oss så använde vi ett par släta silverringar,
men i julklapp fick vi våra nya ringar:)
Älskar verkligen min ring, och jag tycker Daniels är väldigt fin också.

De var inget lätt val. Finns ju så många ringar att välja mellan och så ska man ju vara överräns också. Men tillsist, efter 3 veckors velande så fick vi bestämt oss!!


En prinsessa!!

Blev så glad när jag vaknade i morse och läste på Aftonbladet att Kronprinsessan Viktoria och Prins Daniel äntligen hade fått en liten dotter.

Sen så rullade jag ner lite och såg att de ska ta bort en Fru Gårman för att hon har för kort kjol och för stora bröst... Herre gud, vad ska man säga?? Blir ju faktiskt lite irriterad. Själv tyckte jag hon såg riktigt fin ut. Tycker vi i Kungsbacka också ska ha några Fru Gårman, och då ska man se att de är en FRU och inte en HERR Gårman. Tycker nog att de kan blir lite mer jämställdhet här i Kungsbacka:)



http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14412261.ab


Idag är jag ledig, men dagen är full i kalendern iaf. Ska ringa två samtal, äta lunch med Emma, städa, plocka upp tvätten, å sen ikväll ska jag in till Scandinavium med mamma och Lollo.

Men först en promenad i de fina vädret!!


Min hjälpredare!

Ibland bara älskar man Bellus och ibland så är hon skit jobbig!
Jobbig är hon när hon inte använder kattluckan, då mjauar hon tills vi går och öppnar dörren åt henne. (Även om klockan är mitt i natten...) Sen är hon jobbig när hon klöser på andra saker än hennes klösbräda, när hon mjauar tills hon får sällskap när hon ska äta... Ja iblan är hon bara en jobbig katt!

Sen finns de ju dagar som hon bara går runt här hemma och kurrar och bara är sötaste katten i stan:) 

Igår hjälpte hon mig när jag satt vid datorn och skulle få lite koll på några papper. Hon fattar ju dock inte alltid att hon är i vägen, men man kan ju inte skälla på henne när hon ser så söt ut...


Min hjälpredare:)


2 ska bli 3

Nu kan jag inte hålla mig längre... Vi ska ha barn!!!

Galet va lycklig denna lilla varelse gör en:) En helt obeskrivlig känsla, som är så svår att dela med sig av. Fortfarande svårt att förstå det helt och hållet. Kan inte fatta att de är sant... 
Vi gjorde testet när vi kom hem från Egypten, då jag redan var så lycklig eftersom jag "äntligen" hade fått en ring på fingret. Men några dagar efter de så blev lyckan obeskrivlig när vi fick ett positivt svar på gravtestet!!



Idag var vi och gjorde vårt andra ultraljud. Åh va underbart de var, så fräckt, vilken upplevelse!! Förra gången vi gjorde de så var jag i vecka 10. Då var pyret "bara" 3,3 cm. Men idag hade den växt till sig ordentligt. Är i vecka 18 nu och det var mycket som hade hänt sen förra ultraljudet. Man kunde verkligen se allt, såg alla 10 tår, ryggraden, revbenen, två armar, två ben... haha ja allt. (men inget kön, Danne vill inte veta de...) H*n sprattlade och snurrade runt hela tiden. Mycket energi inne i min mage:)


Har hänt mycket sen första ultraljudet!


Bäbisen är beräknad till den 28 juli. Så nu flyttade dom datumet ännu en gång. Först sade dom 27 juli, sen 29 juli... Vi får väl se vilket datum de blir?!

Fettisdagen <3

Idag är de fettisdagen!! Får väl se om de kan bli en semla till kvällen. Vet inte om jag kan hitta någon som jag tål.. tråkigt ibland att man inte kan äta allt... eller de går ju men sen ligger jag och klagar över hur dåligt jag mår.

Men men de är inte bara fettisdagen, det är även en ledig dag för mig. Underbart väder här även idag. SOL! Så nu blir de till att starta en maskin tvätt och sen ta en promenad medans den är i rullning:)


Underbara lediga dagar!!

Var ledig hela helgen och de har verkligen varit helt underbart!! Tyvärr går tiden för fort bara... Men vi har hunnit med mycket iaf:)

 I lördags kollade vi ju på Mello med Micke å Lina, vet inte om jag ska skratta eller gråta åt veckans bidrag?! Tyckte iaf Molly hade vuxit upp och blivit riktigt snygg! Ranelid kan jag ju tyvärr inte säga samma sak om...
Sen kollade vi på Bond, jag har ju inte sett några Bond filmer innan och nu har de blivit på filmer två lördagar i rad. Tycker faktiskt att dem är spännande och bra:) Enligt Danne är de ju något man bara MÅSTE HA SETT!!

I söndags fick jag tyvärr inte sova ut riktigt, Bernhard och Emelie kom på frukost vid halv 10 (lite tidigt för mig) men verkligen jätte trevligt. Det var första gången jag träffade Emelie. Tiden gick fort och när dem senare åkte så bar de av till Forsbäck för vår del. Vi åkte ut för att hälsa på Jocke å Sara. Självklart för att få träffa Astrid:)) Åh så liten och söt hon var. Hon var så snäll så. Sov nästan hela tiden, gnällde till lite och fick då mat och sen somnade hon om. Så lätt de verkade att ha barn helt plötsligt:)

Efter 3 tim hos dem så åkte vi vidare ut till Dannes päron. Var där ute en stund å sade hej, Danne tvättade av bilen innan vi åkte hem och satte oss i soffan. Satte på filmen Thor, tyckte den var skit bra, Danne tyckte inte den var riktigt lika bra som jag... men men, nu har vi sett den iaf...

En helt underbar söndag!! Gick och lade oss redan vid 9, så i morse var man pigg när klockan ringde, inte vanligt!!



I lördags började vi möblera om lite i lilla rummet. Har ju haft skrivbordet framför fönstret innan. Vilket vi tycker är snyggast. Men nu har vi kommit fram till att värmen inte kommer förbi. Så de är ju alltid kallt där inne. Så nu har vi fått flytta om lite så skrivbordet har fått en ny plats. Inte lika snyggt men helt OK. Jobbigt bara att behöva flytta runt på alla andra möbler också så man blir nöjd med helheten.


Medans vi ändrar om, var ju en del sladdar Danne fick flytta också...


Blev att vi bytte ut julgardinerna även i lillarummet nu:)


Bellus ska alltid vara med när vi grejar, sötast i hela stan!!

lördag

Danne står i köket och fixar maten till ikväll, han ville ha gulaschsoppa. Så de är vad de blir. Men han fick göra den själv:) Jag hackade alla grönsaker till tacosen igår... Han är jätte fin idag. Röd piké och vårt fina förkläde har han på sig!!

Ikväll kommer Micke å Lina över. Hoppas nu soppan blir god och att dom också gillar den. Sen blir de Mello så klart. Inga förväntningar ikväll heller...

Hoppas på en trevlig kväll iaf!!


halt ?!??!!

Hahaha måste skriva om när jag å Danne skulle hem igår kväll. De hade börjat frysa på efter regnet. Det var rena isgatan ute. Men inte F*N trodde jag de var SÅ halt som de faktiskt var. Ni som varit hemma hos oss vet att vi har en baka upp till oss. Vi kom fasen inte upp för den med bilen... Jag körde först, tyvärr gasade jag inte tillräckligt mycket... Men sen gled vi bara neråt. Jag fick smått panik (Danne också) för vi gled mot staketet som är på ena sidan utav vägen. Danne sprang ut och satte sig i bagageluckan, för att de skulle bli lite mer tyngd (han som är så stor:)) men inte f*n hjälpte de... Så då sade jag att jag ville sätta mig i luckan (väger ju lite mer iaf) men de hjälpte inte heller... När vi skulle byta plats, så han skulle köra så fick vi trolla lite för vi kunde inte släppa bromsen... men efter lite bökande så gick de. Då kom en snäll granne ut och skulle hjälpa oss. Så han putte på i sidan på bilen som var mot staketet. (jag satt kvar i luckan:)) BILEN BARA GLED!!! Till sist hoppade jag ut snabbt och Danne fick glida HELA vägen ner för baken.

(när jag satt i bagageluckan så kommer de en annan bil nerifrån. Fan blev ju livrädd att han inte skulle se att vi "bakade", men han uppfattade situationen. Han hade fart och försökte komma upp för baken. Men inte heller han klarade av de... Så även han fick glida ner HELA vägen igen.)

Sen tog båda bilarna satts nerifrån, full gas och de var fasen på håret att de kom upp. Men de gick:) Först då skrattade jag!! Fasen va ju jätte nervös att något inte skulle gå bra.

Sen insåg vi ju nästa problem, hur fasen skulle vi komma in i garaget? Glashalt även där. Vi var rädda att vi antingen skulle glida in i längan bakom oss eller glida in i längan framför oss. Så vi fick gå upp och hämta grus... Så grusade vi hela uppfarten utanför vårt garage.

Så de blir ingen bil idag!! Jag hade tänkt åka skridskor ner till jobbet idag:)


Haha vi har ju gjort roligare saker än att hämta grus... :)

 


några koppar te och skorpor

När jag slutade igår så kom mamma och mötte upp mig. Vi gick och kollade i några klädbutiker, jag är så sugen på något nytt. Vet dock inte riktigt vad. Sen när man väl står inne i provrummet så börjar jag bara vela... Inget som kändes perfekt. Så tråkigt... Som tur är så är de ju ett tag kvar till våren, så har massa tid att prova vår kläder på:)

Efter en stunds provande så ringde Danne och frågade var jag var... Då satt han hemma och väntade på mig. Han hade lagat mat, dukat och tänt ljus. MIN ÄLSKLING, BARA MIN!! Underbart att få komma hem till dukat bord å massa tända ljus här hemma. Även lyktan utanför var tänd!!

Sen körde jag ner honom och Andreas till Pärlan, där skulle de se på hockey under kvällen. Jag själv åkte hem till min goooa lillasyster. Tjötade lite, kollade på lyxfällan och Biggest Loser. Igår var jag så arg på Marko... Fan han skulle åkt ut redan förra veckan. Håååå! Men men. De blev några koppar te och skorpor till tv tittandet. MYS:)


Vet att jag har skrivit om detta te innan, men de är verkligen SÅ gott!!


fina kanna

Fick en så fin kanna med en ros i av mamma igår. Eller vi fick den egentligen på alla hjärtans dag men vi fick den "levererat" till oss igår! Blev helt förälskad:) Så fin!!




Hoppas nu blomman håller länge bara, annars kommer den få en ny fin plats någonstans här hemma. Kanske som pennställ på skrivbordet??


Överraskad

Vi hade sagt till varandra iår att vi inte skulle köpa något till varandra, utan gå på bio och äta gott istället. MEN INTE... När jag kommer hem så står de en fina liten paket på bordet... (Där älsklingen även har dukat jätte fint)Klart man blir glad, MEN, man känner ju sig jätte dum när man själv faktiskt INTE har köp något...
Jo, jag hade köpt ett kort... PINSAMT!!

Vi hade iaf en jätte mysig kväll tillsammans.
Älskade örhängena som jag fick av älsklingen!! Han är BÄST <3


Så glad över de fina!! Å lite romantisk var jag ju iaf med kortet... ELLER??


snö och kärlek

Vilken fantastisk dag de kommer bli idag!! Nysnö och de är alla hjärtans dag:) Så mysigt.

Ikväll blir de bio, Mission Impossible Ghost Protocol blir de. Ingen romantisk komedi inte men hålla handen blir de i 2 tim och 13 min. Inte helt fel...:)

Men först är de jobb, kommer in mer och mer vår nyheter nu och man är ju så sugen på våren. Livsfarligt att gå runt i olika butiker, hittar massor man vill ha. Men får ta å att vänta lite. Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge!!!?!

Önskar alla en underbar alla hjärtans dag!!



Mello kvällen hemma hos Wingden/ Grimhag

I lördagskväll var vi hemma hos Marcus och Emma. De var ju mello och tacos på schemat. Fasen va jag tyckte mello var bra denna veckan. Så nu ska jag se även nästa vecka!! Även maten var god och sällskapet var ju toppen:)


Tycker så mycket om Emmas "myshörna"


Vi tre fick knö i soffan medans Danne satt i "Kungastolen"


Måndag morgon...

Tyvärr ska bilen besiktigas idag... NU på morgonen, 8,40. VARFÖR??? Tyvärr blir de ju jag som får göra de också, Danne skyller alltid på att jag inte börjar så tidigt på morgonen. Som tur är så brukar de ju gå bra och dom är trevliga där nere. Men de jobbiga är ju att jag måste ju upp tidigare...
Nu blir de en snabbis frukost innan man får bege sig ut i kylan.

Men imorgon är de alla hjärtans dag!!! Mys med älsklingen ska de bli:)) Bio och en god bit mat, men vart har vi inte bestämt än... kanske dags att göra de nu??

Hoppas ni får en super måndag nu, ny vecka nya möjligheter!!


Melodifestivalen

Ikväll bär de av till Emma och Marcus för att kika på Melodifestivalen och äta tacos!! Kan ju inte bli annat än en super duper kväll:))
Jag fick som uppgift att skaffa något gott som vi kunde ha efter maten. Så när jag var nere på Ica innan så blev jag helt plötsligt jätte sugen på glass, maränger och chokladsås!! Mummmmmmmma:) Lätt att fixa å super gott. Hoppas nu de andra gillar de också bara...



Ikväll vet jag faktiskt inte alls vad jag ska ha för förväntningar. Blev så himla besviken på förra veckan. Hoppas de blir betydligt bättre ikväll, annars har nog melodifestivalen mist ett fan...

Tulpaner

Haft en super go lördagsmorgon här hemma. Danne lät mig sova läne idag (tackar vi för)
Han var i väg å handlade lite när jag gick upp, så jag åt frukost ensam i lugn och ro. Underbart.

Nu blir de en rolig jobbhelg att se fram emot. Jag och Jennifer kommer ha fullt upp!!

I veckan köpte jag hem första bunten tulpaner hit hem. Har bara köpt och gett bort innan. Men nu har vi fått vår här hemma. Underbart!!


Astrid

Igår fick våra vänner Jocke å Sara sin efterlängtade baby:) Det blev en liten Astrid!! Fick ett MMS mitt på dagen att allt hade gått bra och med en bild. Så fin hon var:) Så igår var jag ju bara tvungen att gå och köpa en lite present. Finns ju så mycket fint, svårt att välja bara. Men till sist blev de 3 bodys från juicy couture som jag hittade på Alfons.

Nu blir de en promenad till jobbet. Känns som om solen börjar komma fram mellan molnen nu. Gott!!

Ha nu en underbar FREDAG!!

underbara torsdag

Kunde inte fått en bättre ledig dag än idag, kanon väder, trevligt sällskap, god lunch, rolig shopping, har också hunnit med städning och en maskin tvätt:) Så nu ska de bli en god middag i soffan med älsklingen.
Vi har hållit på att fixa här hemma sen strax efter 4. Mysigt att vara hemma tillsammans och pilla lite. Men tyvärr blev de inte några nya gardiner... Kanske får bli de i helgen i stället. (behöver ju få ner julgardinerna i vardagsrummet nu...)


Carro kom med på lunchen idag:) tyvärr gick tiden alldeles för fort, men blir en ny lunch snart igen!


ledig torsdag

Idag är de ingen vanlig torsdag... de är en ledig torsdag:) Underbart!! Började dagen med en ordentlig sovmorgon. (behövdes) Sen gick jag upp å åt en underbar frukost. Funderat på om jag ska sätta på en maskin tvätt... men nej de får vänta tills i eftermiddag.

Snart ska jag ner till stan å äta lunch med Emma. Ska bli så mysigt. Längesen jag var ute å åt lunch. På jobbet har vi bara 30 min lunch så då hinner man inte med så mycket. (kan vara bra för plånboken ibland...)

Har massa andra planer för dagen också men vi får se vad som hinns med.

Igår laddade jag upp för idag med en god hemmagjord hamburgare på kvällen. Så gott! De bästa är ju att de är så enkelt att göra. 


Blev faktiskt en kvar, så den ska jag unna mig ikväll. Man blir faktiskt mätt på 1...  

frukoststund <3

Frukoststunden är nog den bästa stunden på hela dagen!!
Vaniljyoghurt med mysli, ägg och ett glas apelsin juice. Mummmmma:)


köttfärsås

3:e kvällen i rad de är mys i soffan hemma hos oss, och Danne fixar maten:) Kan inte fatta hur bra jag har de... Ikväll blir de köttfärsås, de har Danne aldrig gjort innan. De brukar bara min rätt, men ikväll så ville han och de säger jag inte nej till! 
I söndags när vi kom hem från fjällen gjorde han hemmagjorda club sandwich, åhhh va gott de var!! Så de kommer vi göra igen här hemma. 

Nu blir de film och mat i soffan. Vardagslyx:)



ny vecka

Redan vecka 6...??!!!?? Underbart:) Nu e jag faktiskt trött på kylan... Kände de när jag vaknade i morse. Ska gå till jobbet idag å kommer få kläpå mig lite extra! Mysigt men orkar inte detta längre, nu vill jag ha vår!!

Idag ska vi börja plocka bort REAN på jobbet, ska bli så roligt. För de innebär att de kommer komma nytt, VÅR NYTT!! Vill bara slänga ut alla tjocka tröjor ur garderoben nu och få hänga in lite nya tunnare tröjor i fina färger...

Tänk när man kan börja använda sina goa, underbara converse igen. Eller kanske ska hitta någon ny favvvo sko nu till sommaren? Har ju haft dessa några år nu, men dom är ju svår slagna... 


borta bra men hemma bäst <3

Haft en kanon vecka i fjällen. Så underbart att få komma bort några dagar och bara njuta. Byta miljö. Vi har haft sol, blå himmel men kallt. När vi vaknade i lördags så var de -26... Då var vi inte så snabba ut...
Ätit gott har vi gjort de också. Men inte alls så mycket onyttigt, vi har varit så mätta efter middagen så man har in te tänkt på att duka fram godiset å chipsen. Men vi har varit så nöjda iaf:)

Igår var de faktiskt jätte skönt att komma hem. De är något speciellt med hemmet. Kan ha de så jäkla bra borta men efter några dagar så vill man bara hem igen. Iaf jag... Bellus blev jätte glad när vi kom hem. Hon brukar ju sura lite, visar att hon inte gillat att vi lämnat henne, men igår var hon mysig nästan med en gång! Tänk att man kan tycka så mycket om en katt, att man bryr sig så mycket. Min lilla kärlek:) (fast bara när hon är snäll, annars är de Danne som får ta henne)


Småtjejerna i backen!

RSS 2.0