Mys i soffan

Både jag å Daniel är dåliga så ikväll blir de inte mycket gjort. Vi har suttit i soffan nu ses 7 (Frölunda spelar ju idag...) och de känns som om de kan bli någon timme till här. Har de faktiskt riktigt gott.
Önskar bara vi kan bli friska så vi får tillbaka energin.




GRÖT

Nu har Gustaf fått äta gröt 2 dagar.
Snacka om att jag var nervös innan, men så bra de gick! Lite skeptisk men han verkar tillochmed gilla de.
Tyvärr blev de att han spydde lite igår men hoppas bara de är nu i början.
 

ett år har gått

Idag för ett år sedan så kom äntligen den dagen som jag och Daniel hade väntat på så länge, de blev ett plus på stickan!! Nyförlovade och precis hemkomna från Egypten trodde vi först inte de var sant.
Så otroligt glad och lycklig, nästan så man nyper sig i armen ibland. Haft sådan tur som hittat mannen i mitt liv och nu har vi en underbar liten son här hemma!!
 
ALLT KAN HÄNDA!!!
 

glad igen!!!

Dagens babysim gick jätte bra. Nu är han inte alls rädd för att få vatten i ögonen längre å han har skrattat hela lektionen idag:))
Lite extra mat å vi har fått tillbaka vår glada kille!!!



Som mamma älskar dig killen!!!

bvc- besök, 4 månader

Varit på återkontroll då lillkillen inte riktigt har gått upp som han ska i vikt. Fulltankad vägde han 6090 g denna gången. Alltså inte så stor skillnad mot när vi var där när han var 3 månader, då visade vågen 5920 g. Så nu ska vi börja med ersättning och ett mål gröt om dagen. Spännande!!!
Lång har han blivit iaf 64 cm och huvudet var 41,7 cm.
 
 

26/11-12

Idag är våran guldklimp 4 månader och de har firats:)
Först kom farmor och farfar hit på fika och sen träffade vi mormor och morfar. Bortskämd liten kille... Julen är räddad nu iaf, fick en fin pepparkaksdress utav farmor & farfar och utav mormor & morfar fick Gustaf en tomtedräkt. Så nu kommer han vara jätte fin ända fram till jul!!!

Jag och Daniel har skaffat en gåstol till Lillkillen. Han har fått testa den och han tycker de är jätte roligt, dock når han inte ner än så de är mest knapparna framtill som är intressanta och roliga. Förhoppningsvis så når han ner om någon månad:)


24/11/11

En dag jag aldrig kommer att glömma!!!!

Nya tag...

Idag blev allt bara för mycket...
Helt plötsligt gick bara luften ur mig.
Jag stannade upp och började fundera på vad fasen jag håller på med...

Har varit mamma nu i 4 månader, och har inte varit hemma en enda hel dag med Gustaf, bara han och jag. Alltid är de något. Jag har bara mig själv att skylla, men nu ska de bli ändring på de!!!!

Nu har jag lovat mig själv att dra ner på tempot och börja vara mamma på riktigt. Ska börja njuta av varje sekund och inte bara flänga runt hela dagarna.

Har verkligen världens bästa lilla familj som jag älskar över allt annat.
Måste bara stanna upp lite oftare och värdesätta allt jag har,
för jag har verkligen allt man kan önska sig!!!!

Min stora kärlek, någon timme innan han blev pappa

(tack mamma för ”sparken i rumpan” och din hjälp idag, de behövde jag)

 

 

 

övar...

I natt vaknade jag å hade ont i halsen... känns som om jag å Gustaf aldrig blir riktigt bra. Han har ju också känns lite hängig nu å han är tyvärr inte på topp idag heller... Så vi får försöka sysselsätta honom så han inte bara grinar hela tiden. Ikväll tog Daniel fram "lära gå vagnen" först körde vi runt Gustaf men sen fick han även öva på att köra den själv:)) Han tyckte de var kul i ca 5 minuter, sen var inte de heller roligt.




första dyket!!

Bästa onsdagen på väldigt väldigt länge har de varit idag!!!
Daniel har varit hemma med oss idag. Så mysigt när man vaknade upp i morse och han låg kvar i sängen. Vi hade en mysig frukost tillsammans i lugn och ro innan vi skulle ner till babysimmet. Daniels första gång. Det var värkligen rätt gång att vara med för idag var de dags för att dyka. Haft lite ont i magen inför detta faktiskt, men de gick hur bra som helst. Vår duktiga kille!!! Så stolt man kan bli över alla dessa framsteg han gör:) Tyvärr har han varit lite trött och hängig idag, började märkas på babysimmet redan med har hållt i sig nu underdagen också. Så vi har mest myst och slappat. Medans jag och Gustaf sov middag så hade Daniel varit gullig och städat. Har verkligen världens bästa killar här hemma.
Sen blev de en härlig långpromenad, så skönt å komma ut lite. Mysigt att vara ute å gå tillsammans, blir inte lika ofta nu som i början.
 
 
Hade de inte varit för Lollo så hade jag stannast hemma ikväll och gosat i soffan, men hon fick med mig på ett Indoor walking pass även ikväll. TACK för de. Känns alltid så bra när man kommer hem!!!
 

trött och slö

Haft två fartfyllda dagar nu och de känns... i kväll har jag verkligen behövt sitta i soffan å bara få slappna av. Men jag ska inte klaga för vi har verkligen haft de så bra:)
 
Igår åkte jag och Gustaf ner till Varberg med Chatrine. Där skulle vi möte upp Louise för att äta lunch tillsammans. Tyvärr blev de inte så mycket lunch för Louise som bara hade 30 min rast + att restaurangen inte ens hade öppnat innan hennes rast hann ta slut... men jag och Chatrine satt kvar och åt en jätte god lunch nere på Campus. Det var verkligen roligt att åka dit ner igen. Fick sådanna minnen sen jag själv pluggade där nere. Nästan så man saknade det lite... Vi hade tur med vädret också, SOL!!! Så mysigt å gå runt nere vid fästningen när de är fint väder.
Mötte upp Daniel här hemma innan vi åkte ut till Malin och Christian. Där blev de en kvälls fika och en del barn snack. Ska bli så roligt när deras bebis kommer, åh va jag längtar!!!
 
Idag åkte jag och Gustaf in till Göteborg för att möte upp mamma på hennes rast. Blev lite fönstershopping och en del prat om julklappar. Sen gick vi in till Boomerang i Kompassen. Lisa jobbade å de var verkligen jätte roligt att få träffa henne igen. De hade fått in ganska mycket som jag inte sett i Kungsbacka butiken så de var roligt å se. Mycket fint faktiskt. Tur att jag ska in och jobba lite nu snart:) Påvägen hem åkte vi till IKEA också. Längesedan jag var där, men blev inte så mycket köpt idag...
Medans Daniel spelade innebandy idag så tog jag och Andrea en promenad ner till Kungsmässan, jag skulle handla lite mat. Så skönt å komma ut å gå men de känns i benen nu att jag gått mycket idag. Så nu blir de snart sängen, är faktiskt trött ikväll...

tjejmiddag

Lördagskvällen spänderades nere i Åsa hos Steffi. Hon hade bjudit in till tjejmiddag. Kändes lite ledsamt att lämna Danne och Gustaf hemma men när jag väl kom ner och träffade alla glada tjejer så var de inga problem längre:) Blev en jätte trevlig kväll med mycket skratt och god mat. Det bjöds på risotto, parmaskinka och sallad. Till efterätt hade hon gjort en super god cheesecake. Så mätt å belåten var man också!!!

Steffi hade fixat så fint, som vanligt:)

bästa 2:an i handboll

Är nere i Aranäshallen å hejar på Andrea. Ordnat kaos med alla dessa barn här nere... Tänk när Gustaf blir så gammal så man ska heja på honom i stället:)
 

disk

Den dagen då jag blir rik, då ska jag anlita någon som kommer hem och fixar disken!!!!!

Lunch och fika på k.mässan

Började dagen med att vi träffade Emma vid halv tolv. Vi gick till henne och åt lunch, keso å banan blev de idag:) Passade på att tjöta av oss då de var längesedan vi sågs... Sen gick jag å Gustaf vidare till k.mässan där vi skulle möta upp Malin för en kopp kaffe. Följde med henne upp till jobbet å sa hej. Passade på att handla mat till ikväll å sen blev de en snabbis till bolaget:) Ikväll blir de tacos här hemma med mamma, pappa, Ove och Inga- Lena. Hoppas nu ni andra får en mysig fredagskväll, de ska vi se till å få iaf!!!!
 

skönaste killen i stan

Hittade ett kort som Roy hade tagit när han var med på babysimmet i onsdags som jag bara älskar.
Louise var ju också med och hon busade med Gustaf och satte på hans badbyxor på hans huvud. Han blev ju lätt skönaste killen i stan med byxorna på huvudet:)
 
 
 

Mina fina killar

Ikväll har Gustaf haft massa energi. Han tycker det är mycket roligare att "flyga flygplan" än att sitta stilla... Så ikväll har Daniel och Gustaf flygigt massa flygplan här hemma:)
 

Älskad från första stund <3

Alldeles nyss
Prins av juli
Bar jag dig i min famn
Genom spruckna nätter med varsamma händer
Viskade jag ditt vackraste namn
Jag ville fylla dej med drömmar
Måla en himmel så blå
Jag ville ha dej att tro att allt du önskar kan du få

Om det ändå hade räckt med bara min kärlek till dej
Den är större än du tror
Större än kärleken själv
För när du steg ner på denna jorderund
Var du älskad från första stund
Älskad från första stund

 


Hos martina

Nu börjar de bli klart hemma hos Martina. De tar ofta längre tid än man tror med att flytta. Vill ju att allt ska bli klart med en gång... Nu har Alex tapetserat klart både Martinas och Paulins sovrum. Super snyggt blir de!! Ikväll var vi där och skruvade ihop hennes säng. Blir att man gör lite var dag. Men till helgen kommer de nog kunna sova sin första natt där borta.

Paulin har valt en cool fondtapet, ser ut som massa hus. Kommer bli kanon när de blir möblerat och klart. Man blir ju själv så sugen på att flytta och göra fint när man är där borta och hjälper henne. Samtidigt är de gott å komma hem till sig själv och njuta av hur bra man har de här hemma!!!

 
 

friskis

Sitter nere på friskis och väntar på att passet ska börja. Lollo och jag ska svettas på ett indoor walking pass nu. får se om man orkar ta sig hem sen:))

trött kille

killen orkar inte så mycket efter babysimmet. han ger upp redan inne i omklädningsrummet... idag var Louise med i vattnet å Gustafs farfar var med och kikade idag. idag hällde vi vatten över huvudet på barnen. laddar inför dyket:) han klarade de galant!! hoppas han är lika duktig nästa vecka, då ska Daniel med å bada:))
 

fars dag

Har fortfarande lite svårt att förstå att vi är föräldrar... (till världens bästa kille!!!)
I söndags var de ju Fars dag, herre gud... lite speciellt nu när man har en egen liten guldklimp här hemma. Daniel har verkligen överraskat i "papparollen", och de måste man ju visa att man uppskattar. Han är verkligen världens bästa pappa. Det säger iaf Gustaf till mig varje dag:)
 
Så jag och Gustaf fixade frukost på sängen (Daniel fick gå och lägga sig igen vid 10, då han redan varit uppe i 2 timmar... ) Självklart hade vi fixat paket till honom också, en kaffemugg, ett örngott och en weekend i Göteborg. Vi ska bo på hotell, äta gott, julhandla och gå på Liseberg.
 
Sen bar de av till Håkansgårdsgatan och Briggvägen för att fira de "gamla" papporna. Man får ju inte glömma av sina egna pappor...:) Det blev verkligen en jätte mysig söndag.
 
 
 

vaccination

Nu har Gustaf varit duktig, var och tog 3 månaders vaccinationen idag. Daniel var med och stöttade (mig). Vi vägde och mätte lillkillen också. 62,5 cm lång och 5920 g. Han har tyvärr inte gått upp som han ska så nu ska vi försöka ge honom ett mål extra per dag. Hoppas de funkar. Ska tillbaka 27/11 för att se hur de gått.

När Daniel kom hem från jobbet idag hade han med sig ett jättestort paket. Han tyckte Gustaf var så duktig hos doktorn och så har han ju namnsdag imorgon. Han hade varit och köpt ett babygym. Precis vad Gustaf behövde, å han blev jätteglad:))
 
En lite trött kille efter sprutorna...

RSS 2.0