första dyket!!

Bästa onsdagen på väldigt väldigt länge har de varit idag!!!
Daniel har varit hemma med oss idag. Så mysigt när man vaknade upp i morse och han låg kvar i sängen. Vi hade en mysig frukost tillsammans i lugn och ro innan vi skulle ner till babysimmet. Daniels första gång. Det var värkligen rätt gång att vara med för idag var de dags för att dyka. Haft lite ont i magen inför detta faktiskt, men de gick hur bra som helst. Vår duktiga kille!!! Så stolt man kan bli över alla dessa framsteg han gör:) Tyvärr har han varit lite trött och hängig idag, började märkas på babysimmet redan med har hållt i sig nu underdagen också. Så vi har mest myst och slappat. Medans jag och Gustaf sov middag så hade Daniel varit gullig och städat. Har verkligen världens bästa killar här hemma.
Sen blev de en härlig långpromenad, så skönt å komma ut lite. Mysigt att vara ute å gå tillsammans, blir inte lika ofta nu som i början.
 
 
Hade de inte varit för Lollo så hade jag stannast hemma ikväll och gosat i soffan, men hon fick med mig på ett Indoor walking pass även ikväll. TACK för de. Känns alltid så bra när man kommer hem!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0