Ledig helg!!

Ledig helg och den börjar redan idag!!! Så lyxigt de känns:)
Sen känns de väldigt bra när man kommer upp och de är SOL, redan nu på morgonen. Hoppas de håller i sig, har ju hört att de kan finnas chans för SNÖ nu till helgen...







I tisdags hade vi de så här bra på vår baksida!! Helt underbart, kändes kanon å känna att våren å sommaren är på ingång. Fasen va vi kommer njuta av baksidan iår, bara känner de på mig. De kommer bli så bra!!

Hej igen!!

Hemma i soffan igen...
Varit i Stockholm idag på möte med jobbet. Har riktigt ont i rumpan efter att jag suttit ner hela dagen, så nu får de bli sängen. Rumpan behöver få vila lite:)

Varit jätte trött denna veckan. Dagarna bara rullar förbi och de känns ibland som om man inte riktigt hinner med. Men ändå får man gjort en hel del trevligheter också...:)

Snart helg igen, då blir de trevligheter med underbara vänner. Längtar så!!!


Vår- uppvisning

Tog mig några minuter i solen igår, inte många men oj va jag njöt!! Helt underbart var de. Satt ute hos Martina en snabbis. Hennes baksida är underbar:)

Hann med ganska mycket igår, så gott när man kan bocka av saker från listan.
På kvällen var de vår- uppvisning i ishallen. Både Paulin och Andrea var med. Fasen va duktiga dom har blivit!! Vilken utveckling. Tyvärr kunde jag bara stanna en stund för senare skulle Larsson komma hit och hjälpa mig. Självklart blev de en go kvällsfika också:)


Plantera??

I söndags köpte jag dessa blommor, för att jag skulle plantera om och göra fint på framsidan... konstigt nog så står de kvar i påsen fortfarande. Men imorgon när jag är ledig så finns de inte mycket att skylla på. Även om jag nu råkar ha mycket inplanerat imorgon så måste jag ju ha några minuter över. Får helt enkelt ta mig tiden, imorgon ska de bli gjort!!!

Ikväll ska vi åka ut till Dannes föräldrar. Fika och sen ska vi se på hockeyn, håller tummarna för Frölunda nu när Modo åkte på pisk i går...

 


SOL

Mår så bra när man vaknar och de är sol ute:) Hoppas nu bara den stannar, vi behöver ju solen!!
 Min lediga torsdag imorgon, längtar så. Har planer för hela dagen redan... men de kommer bli en super duper torsdag!!

Njut utav det fina vädret medans ni kan!!


3,5 år

Igår hade jag och älsklingen varit tillsammans i 3,5 år!!
Kan verkligen inte fatta att tiden går så fort... Samtidigt pratade vi om att de känns som om vi varit tillsammans mycket längre... Hur går de ihop??
Vi hade iaf en mysig kväll hemma igår. Vi lagade god mat och satt sen i soffan och slappade!!

Fredagsmys

Igår var Lollo och Carro här på fredagsmys.
Lollo behövde tvätta, och då får man komma till systeryster:)
Vi lagade hamburgare och hade gjort dipp med morötter och gurka till. Dock orkade vi inte äta så mycket efter hamburgaren. Fasen va mätt man blir på en sådan...
Men så gott de är!!

En trevlig tjejkväll blev de, mycket att prata om och tiden rullade på snabbt, som vanligt när man har trevligt!






Tävling på jollyroom

Idag fick jag mail från Jollyroom.
De har en tävling nu under helgen, man får skriva en önskelista av värdet på 5000:-

"Tyvärr" har dom ju väldigt mycket fint, och nu när man väntar första barnet så finns det ju så mycket man behöver (vill ha)...  Efter mycket velande mellan alla deras produkter så lyckades jag göra mig en önskelista för värdet av 5000:-

Jag är ju faktiskt ledig nu i helgen så jag tänkte sitta hemma och hålla tummarna.
Tänk OM man skulle ha turen att vinna...


Läsning

För snart två veckor sedan så köpte jag "Bonniers Barnbok" till Danne. Tyvärr har han inte hunnit kolla i den så mycket än, han har fått låna boken "Du ska bli pappa" utav Jocke. Den läser han flitigt just nu. Så roligt å se att han vill ta in massa info!! Ibland känns de som om han vet/ kan mer än mig...

 

Funderar på om jag själv ska ta och läsa dessa böcker, kan vara roligt å läsa
"Du ska bli pappa"


Kort på oss

Satt precis och kollade på Dannes kort i hans telefon. Inte mycket roligt att se... mest kort från hans jobb. Men så kom de några kort sen vi var i Falkenberg, när vi firade pappa. Tråkigt nog var de suddigt, men vi har så få kort på oss två tillsammans så detta får sparas iaf:)


Bellus

Bellus verkligen älskar att vara ute i detta vädret!
Hon är ute hela dagarna, ser henne nästan inte på hela dagen. Hon kommer bara in några timmar på kvällen och sover. MYS!!

 

Underbara morgon

Mys morgon!!

Blev så glad när Danne ringde och berättade att han kunde komma hem och äta frukost med mig idag. Önskar ju att man hade kunnat göra de tillsammans oftare. Men man får väl vänta tills man blir pensionär... Då kommer vi nog äta frukost tillsammans varje dag:))


hemma mys

Ikväll är Danne inne i Scandinavium med Andreas. Självklart håller jag tummarna för Frölunda, så man får hem en glad kille senare...

Så ikväll passade jag på att ha en riktig mysig kväll hemma. Köpte med mig god mat hem och tog mig en cykeltur i solen innan jag kom innanför dörren. Sen har jag nu suttit i soffan en stund. Fick på äntligen hemma på 4:an. Blev riktigt impad av sänggaveln som Martin gjorde i kvällens program. Kanske ska sätta Danne i jobb??

Nu blir de 1 timme till framför tv;n. Desperate Housewives, en riktig tjejkväll får avslutas så ikväll!!



Fin eller hur?!


Älskade vår

Nu måste väll våren vara här för att stanna?? Hoppas verkligen de iaf.
I söndags när vi skulle på kalas hos Lollo så tog jag ut min cykel:) Jag och Danne cyklade till Lollo, underbart. Igår fick den användas igen, fram och tillbaka till jobbet. Så nu är våren här för mig iaf!!



Idag laddar jag upp med en super frukost. Var och köpte kivi, jordgubbar, ananas och banan igår. Så nu ska jag få i mig massa goa vitaminer också:)



Njut nu av de fina vädret i dag!!

Mello- final

Hellooooo!!

Det är ju lördag idag och inte vilken lördag som helst...:) det är nämligen Melodifestival final ikväll!! De tråkiga är bara att jag faktiskt inte har någon favorit ikväll, ingen utav låtarna som är med ikväll är ju en riktig schlagerlåt. Men många är bra, men vart har schlagern tagit vägen??

Det blir en kväll hemma hos Malin och Christian med trevligt sällskap idag. Hört att dom gjort om i köket, ska bli spännande att få se resultatet.


fredag - I´m in love

Känns underbart att de är fredag igen, även om jag ska jobba hela helgen nu... Men de är en sådan gooo känsla på fredagar!!!

Igår var jag ju ledig men inte fick jag gjort allt som var inplanerat... Eftermiddagen slutade med att vi var inne i Göteborg och kollade på ny bil. Min sambo är ju inte den lättaste att ha att göra med när de gäller bilar. Man måste ju ha vissa tillbehör... (utröstning) Men efter en stunds velande så har vi nog hittat vår nya pärla:) Vi fick reservera den tills idag, så vi har några timmar till på oss bestämma oss.

Idag ska all rea skickas på jobbet, så idag blir de till att åka tidigare till jobbet och göra klart allt.

Ha nu en grym fredag!!


Nya favoriten

Igår fyllde Lollo år (22 år, stora tjejen nu),var å lämnade en paket och åt lite tårta hos henne på kväll. Mamma, pappa, Inga Lena, Ove och Alex var där också. Jätte mysigt.

Men de bästa var, jag fick också paket. Jag hade namnsdag (Camilla) så jag fick ett jätte fint halsband utav Lollo. ett som ska hänga nere mot magen, med en liten bjällra i så bäbisen hör:)


Tack snälla syster!!

 


Ledig

Ingen vanlig ledig dag idag, var uppe tidigt... klockan ringde redan vid 07,00. Bilen skulle in på service och Danne jobbar ju, så de blev jag och mamma som fick åka ut med bilen. Håller tummarna för att allt går bra och att han inte ringer och säger att de är fler saker som bör åtgärdas...

Sen åkte jag och mamma å handlade. Efter de så blev de frukost hemma hos mamma. Tog med mig min servis hem som stått kvar hemma hos dem i alla år. Så nu är den diskad och klar för att få en fin plats hemma i vårt kök:) Tycker så mycket om servisen, jätte glad över att jag fått den. Så nu är alla hjärtligt välkomna på en kopp kaffe när som, så den blir ordentligt använd:)


Ros ?!

Igår när vi kom hem så bad Danne mig stanna i hallen, han gick då in i köket och hämtade en "överraskning" till mig!! SPÄNNANDE tänkte jag:)

Så kommer han tillbaka och gömmer "överraskningen" i handen. Då blev jag rädd å trodde han typ höll en spindel eller något så jag ville inte titta... Haha då blev han lite besviken. Men till sist så kollade jag och då hade han köpt en ros i betong.

-Du är ju min ros, sade han!!


Den här rosen kan jag ju inte ta död på iaf!! (eller??)


mardröm

I natt vaknade jag utav att jag drömde... Ingen rolig dröm!
Fy för mardrömmar, de borde aldrig infinna sig!!
Å sen går de ju inte att somna om, man försöker börja tänka på andra "roligare" saker men man kommer iaf in på samma mardröm efter en stund... 

Grrrrrrr, så idag är jag trött!!

Egen tid???

Kom hem för en timme sen. Fick bara säga hej till Danne innan han skulle in och heja på Frölunda ikväll. Så nu sitter jag i soffan och funderar på vad jag "orkar" göra ikväll. Funderar faktiskt på att bara sitta hemma och ha de gott. Njuta av att få lite egen tid. Men vi får se...

Har sålt våran bäddsoffa i lilla rummet och den blev hämtad idag. (Älskar blocket, så smidigt och bra) Nu känns de dock lite tomt i lilla rummet, men de kommer ju dyka upp andra fina möbler där inne snart:)

Har faktiskt redan skaffat oss ett klädskåp till pyret. Ett från Ikea, hensvik. Så de och skrivbordet finns i lilla rummet nu. Känns gott å ta lite "pö öm pö" nu dessa månader som är kvar. Vissa tycker nog vi är galna, men men...


blommor

I mitten på förra veckan kom pappa hit med en bukett blommor. En blomma som kom fram lite sent... Skulle kommit som "grattis till förlovningen"

De är roligt när dem står fint i flera dagar så jag hoppas dom klarar några dagart till!


sen middag

Ibland blir de inte alltid som man tänkt sig... Som idag, Danne var nere och hjälpte pappa i tvättstugan (renovering på g, inte att dom tvättade!!) han var där och gipsade väggar.
 Själv åkte jag dit efter jobbet för att säga hej en snabbis, innan jag skulle hem och fixa middag till mig och Danne... snabbisen blev drygt 2 tim.
 Så idag blev de en sen middag. Som tur var så hade jag fuskat lite, hade köpt den goda potatissalladen från charken på ica. Till de skulle de blir kyckling i ugnen. Men nu när vi kom hem så sent så tyckte jag de skulle ta för lång tid, så de blev att jag stekte kycklingen i stället, i små bitar. Blev jätte gott men inte som planerat!

Nu blir de sängen, tidigt även idag. Men fasen va gott de är att komma i säng i tid. Blir man ju pigg även imorgon:)


Baby och barn mässan

Lördag förmiddag bestod utav ett besök på Svenska mässan. Själv hade jag jätte förväntningar på denna mässan. Tänkte att jag skulle hitta massa roliga saker att köpa... Men icke. Tyvärr tyckte jag inte de var så mycket för baby. Men jag, Lollo och min kära man (som jag hade lyckats lura med) hade iaf en trevlig förmiddag. Daniel var nog lättad över att vi inte hittade så mycket som lockade.

Men man måste ju köpa något när man väl är där inne, så är de ju bara:) Blev så glad när jag hittade att de sålde BABYGREEN där inne i en utav alla montrar. Nämligen sett ett bäddset från dem som jag velat ha. Ett neutralt som vi kan ha i början. Sen kan man ju komplettera när vi vet om de blir flicka eller pojk. Jag köpte även lakan och ett start kit till vagn/ vagga. Så jag var nöjd när vi lämnade mässan!!




vasaloppet

Kom upp å såg att mina älsklingar slappade tillsammans till Vasaloppet. Själv var jag upp redan för en timme sen. Så nu blir de frukost i soffan tillsammans med de andra två!!



fredagsmys hos syster

Fredagskvällen spenderade vi tillsammans med Lollo och Alex. De blev tacos, massa tjöt och lite The Voice. Kvällen gick fort å tyvärr är man ju så trött på fredagskvällarna... Så när klockan började närma sig 23 så gav jag upp. Då hade jag kämpat länge:) Men har man trevligt så är de svårt å slita sig...



Våra fina killar som inte gillar att vara med på kort... Så bara därför var jag ju tvungen att ta kort på dem och lägga upp bilen här:)
Så mysigt syrran har fått de hemma, får bli att man kikar in oftare hos henne.


underbara vårdag

Idag satt vi ute på framsidan och drack en kopp kaffe efter maten. Helt underbart. Själv har jag ju jobbat hela veckan så har ju missat de andra fina dagarna. Så idag njuter jag till fullo!!

Vi tog ut termometern för att kolla tempen... de gick fort upp till 28,8, å sen blev de bara varmare och varmare!




Sen blev de 31,8...



Nu innan vi gick in så stod den på 33,3.
Hade kunnat sitta kvar LÄNGE LÄNGE till, men tyvärr har man ju saker å fixa på sin lediga dag...

frukostmöte

God morgon alla sköna läsare!!

Idag är jag uppe lite tidigare än vanligt, de är frukostmöte på G. Pia kommer förbi och vi ska sitta med henne i någon timme. Tyvärr så var jag så himla hungrig nu på morgonen så jag var tvungen att äta lite här hemma... Men jag sparar mig lite så jag får i mig något gott även på jobbet sen:)

Nya frukost favoriter, går inte att starta dagen utan detta!!


Torsdags lyx

Idag köpte jag med mig räkmackor hem till mig och älsklingen. Jag har tjatat hela veckan om att jag vil äta räckmaka, men idag fick de bli torsdags lyx!!
 



Imorgon går vi in halvvägs i graviditeten så vi sade att vi firar de en dag innan:))


första mammakläderna

Ja de är sant!!

I tisdags var jag och köpte de första mammakläderna... Jag vaknade upp i tisdags och kände att de hänt något... och de som hade hänt var att magen blivit större! Jag har bara två par byxor som jag kan ha just nu, och jag kände ett stort behov utav att få utöka min garderob. Men de var kämpigt att inse att de faktiskt behövdes... Tycker att magen inte behöver växa mer nu, de kan den göra sen, i slutet av sommaren:)

De blev iaf en blå vit randig blus och ett par blå byxor. 


bästa lillasyster

Idag ringde min lillasyster mig och gjorde mig så glad!!
Har faktiskt världens bästa lillasyster, Lollo du är bäst:)


RSS 2.0