6 månader...

Lillprinsen har blivit 6 månader... Förstår verkligen inte vart tiden har tagit vägen. Men allt känns så självklart. Han är bara våran och vi älskar honom över allt annat!!
 
Vi firade hans dag genom att farmor & farfar, mormor & morfar kom upp på kaffe och tårta.
Packningen inför fjällen imorgon är i full gång.

30 åring här hemma...

Nu har Daniel fyllt 30. Någon jag har skojat om länge, att han snart ska bli gubbe.
Så kom dagen när han skulle bli gubbe... ingen större skillnad. Min mormor trodde ju att Daniel var 1 år yngre än mig när vi träffades (han ser ju rätt ung och fräsch ut min kille!!!) så vi kan ju säga att han fyllde 25:)
 
Vi var några vänner som gick ut och åt på hans stora dag. Tack alla ni som var med och gjorde kvällen till en super trevlig kväll. Daniel skrattade gott åt presenten ni hade fixat ihop när vi kom hem. Får se när han väljer att börja använda antirynkkrämen:)
 
På lördagen hade vi släkten här på kalas, vi hade hyrt lokalen här i området. (Så smidigt) Han är nu alltså fullt firad och jag har en fullt frisk och kry 30 åring här hemma. Får väl se när skavankerna börjar komma...
 
Självklart blev de även banantårta detta året på Daniels födelsedag, och han gjorde dem helt själv!!

helg igen...

Efter en lång men grymt trevlig fredag så är de äntligen lördag idag. Jag å Gustaf var ute i Onsala på förmiddagen igår. De blev promenad med Gustafs farfar, lek, gröt för Gustaf och fika för oss vuxna:) Lillkillen var go å glad hela dagen, han somnade gott sen påvägen hem.

På kvällen gick vi till Micke å Lina. Lina hade fixat hemmagjord pizza:) hoppas hon bjuder på de även nästa gång för de var SÅ gott!!! Vi kikade på gladiatorerna och hann men en del tjöt och skratt under kvällen. Klockan 12 bestämde vi oss för att traska hemåt. Gott med en kvällspromenad ibland. Vi somnade gott alla 3 direkt när vi kom hem.

Nu hittade jag mina killar i soffan, de är bronsmatch men tror inte de är så intressant då båda somnat:)) Antar att de laddar inför Sveriges match lite senare?!




nya favoriten

Gustaf har fått en ny favorit här hemma. Tyvärr klarar han inte av att leka med den själv... Vi satte han på pilatesbollen å "hoppade" lite lätt med honom så han studsade på bollen. Å han skrattar som bara den:)) Så underbart å se han så glad!!! Så nu kommer han få vara med varje gång bollen kommer fram å vi ska träna här hemma.




blåsigt promenad

På förmiddagen idag så gick jag, Gustaf, Andrea och mamma ut på en promenad. Tyvärr blev de en blåsig promenad. Typ storm, så de var faktiskt inte jätte roligt. Känner mig helt urblåst nu... Gustaf satt iaf gott i vagnen och Andrea hittade en lekplats påvägen:)
Nu är vi hemma hos mamma & pappa å fikar. Martina och Paulin kom också förbi!!!






bananer

Nu slipper vi slänga alla bruna bananer här hemma. Gustaf fick smaka på banan förstå gången dagen innan julafton och de är en favorit:) Så nu får han alla bruna bananer, dem vi alltid slängt innan.


Gustaf har varit på bättre humör idag. Febern är äntligen helt borta och han är glad igen. Fortfarande snuvig men så länge det "bara" är snuva är de skönt.
Nu sitter Daniel och ger Gustaf mat, sen ska hela "lilla" familjen lägga sig för natten. Både jag och Daniel är trötta efter ett gott träningspass här hemma. Nu har träningen börjat inför Göteborgsvarvet!!!



coolingen

På 12 slaget




RSS 2.0