Ett år går fort

Idag är det ett år sedan vi lämnade BB och åkte hem som en familj.
Kommer fortfarande ihåg känslan.
 
OVERKLIGT!
 
Var de verkligen sant, att vi fick ta med oss denna underbara varelsen hem?
Skulle vi klara detta själva nu?
 

Som tur är så har allt gått bra och jag ser fram emot många fler underbara år tillsammans!!

Goooo fika

Igår kom Lollo hit innan jag börjarde jobbet med nybakade bullar. Farfar hade precis varit här och ätit lite tårta så de fick tyvärr räcka med en bulle. Super goda var dom iaf:)
Nu pustar vi ut efter allt firande å laddar inför den kommande flytten.






DU <3

Älskade, underbara, fantastiska DU!!
Idag är det 1 år sedan vi fick träffa dig, hålla om dig, pussa på dig, för första gången.
1 år som gått alldeles för fort...
Så mycket DU gett oss under detta året.
Sådan kärlek och lycka går inte att beskriva, DU är de bästa som finns <3 
 
ÄLSKAD FRÅN FÖRSTA STUND!
 
 

för firar

Ikväll har jag å älskling "för firat" lite. Imorgon blir ju vår lilla prins 1 år!!!

Tänk att vi var nere i Varberg nu för ett år sedan å hade inte en susning om vad som väntade oss...
Men så bra allt blev till slut. Kunde ju inte blivit bättre ♡




lekplatshäng

Idag har vi varit runt lite i Göteborg å kikat efter en sandlåda som Gustaf ska få imorgon på sin födelsedag. De blev även ett besök på Ikea å Mio. Efter några timmar där inne blev de sen en stor handling nu inför kalasen. Vi var bra trötta när vi kom hem så de slutade med en powernap för hela familjen:)
När vi piggnat till åkte Daniel å handla lite som vi kom på att vi glömt.... så då passade jag å Gustaf på att gå ut å leka på lekplatsen. Gungorna å sandlådan är favoriterna just nu. Så mysigt å vara ute å se på när Gustaf grejar.








De första kallingarna

Gustaf kröp runt med sina första kallingar här i helgen. Som tur var så hände de ingen olycka i dem:) Goooingen gillade sina kalsonger å var nog glad att slippa blöjan ett tag.







Huset

I lördags var vi nere och gjorde de sista i huset. Så nu är köket klart, golvet lagt, innedörrarna uppe å alla lister och foder är på plats. Daniel har verkligen varit grym! Nu ska han få njuta av en veckas ledighet innan han börjar jobba igen. Kan inte riktigt förstå att de bara är några veckor kvar tills vi bor där nere:)








Lite fotboll

I fredags åkte vi till Åsa för att heja på Jacob när Åsa spelade mot Gais. Det blev lite mat snabbt innan hos Steffi. Alltid lite mysigt att komma hem till dem. Vi stannade även till för att se på Micke och Linas nya hem. Så kul att det är fler vänner som flyttar söderut. Det kommer bli så bra det här:)
Jag hade förväntat mig att Gais skulle vinna med typ 10-0 men de blev 2-1 till Gais. Åsa spelade faktiskt riktigt bra och de var kul att titta på fotboll. Det var längesedan jag var och tittade på en match. Blev faktiskt lite sugen på att börja spela igen...
 
Lite fredagsfika fick de bli också:)
 

Sommar och sol

Förra veckan hade jag turen att vara ledig torsdag- lördag. 3 dagar med SOL!!!
När jag kom tillbaka till jobbet i söndags kändes de som om jag hade varit på semester i 2 veckor. UNDERBART
 
I torsdags åkte jag och Gustaf ut till familjen Höös. Så roligt att få träffa dem igen. Emil har jag inte träffat sen jag åkte ifrån dem i USA för 8 år sedan... (fattar inte att de är så många år) och eftersom inte Tim var här förra sommaren så var de ju längesedan jag träffade honom också. Tiden bara rusade iväg och jag är glad att vi hade några underbara timmar tillsammans. Vi hade mycket att prata om och de hanns med både god mat och bad också. Tims mormor bor ute i Draget så vi passade på att gå ner och ligga å gotta oss på stranden en stund.
Tack för en underbar dag!
 
 
 

Att börja gå

Vår lille grabb försökte ta sina första steg i Italien, dock så slutade det med en bula och blått öga... Efter det har han blivit nojig och måste hålla i någon/något för att gå. Det är inte lätt att lura honom heller. Men "lära gå vagnen" tycker han är roligare och roligare. Eftersom vi inte har så stora ytor här inne så har vi börjat låta han ta med sig den ut. Här inne går han nämligen in i ALLT med den. Igår tog vi oss en sväng ner till mormor med vagnen. Det gick bättre hem i uppförsbacken då den rullade lite fort nerför:) Men glad och trött var han när han kom hem.
 
Han fick ha med sig pappas leksaker i vagnen:)

Glass är gott

Gustaf har varit lite kinkig nu i några dagar... (gissar på att de är en tand som gör ont)
Han är inte så glad i mat för tillfället, så det blir mycket frukt. Men idag fick han "lite" glass och han blev så lycklig!!!
En liten gottegris :)
 
 
 
 

Lillprinsen

Lillprinsen här hemma har tyvärr inte börjat gå än… inte heller säga lampa eller boll…

Men han är verkligen den bästa killen i hela världen. Han gör oss så lyckliga varje dag. Från att han vaknar på morgonen till att han somnar för natten så är de (mestadels) skratt och full fart. Ett litet busfrö många gånger när man inte riktigt vet om man ska skratta eller säga till på skarpen.

Men jan antar att detta bara är början…

 Banan äter han gärna själv nu iaf:)

Köket

Igår kom köket ner till huset. Det skulle levereras någon gång mellan 09-15... som tur var så kom de ganske tidigt. Zipper var med och hjälpte Daniel i några timmar igår och jag säger bara... shiiit va två snickare kan få gjort mycket på några timmar. Daniel tog några kort  då jag inte varit nere nu på några dagar. Men nu är jag ledig i 3 dagar och förhoppningsvis ska jag ner någon dag. Daniel säger dock att han får mer gjort om jag "passar" Gustaf än om vi är där nere... Förstår inte riktigt vad han menar... är det så att Gustaf är i vägen? eller jag????
Men längre fram ska det tydligen finnas saker jag kan göra... (städa??)
Kan lova att allt blir perfekt där nere, min karl är verkligen bäst!!
 
 

underbara sommarkvällar

Idag när jag kom hem från jobbet blev de lite god mat i solen. Gott å komma hem till dukat bord en vanlig måndag:) Sen har vi/Daniel börjat rensa i några garderober. Vi flyttar ju faktiskt ut härifrån om en månad. Det är mer att packa än man tror... fasen va grejer man han överallt. Är en del att gå igenom. Men de löser sig nog:)





Tapeter

Det finns verkligen en djungel när man ska börja kika på tapeter. När vi har valt tapeter innan så har de gått snabbt och lätt... men nu när man ska välja till huset så tycker jag de har varit ganska svårt. Vi har ju aldrig varit "inne" i huset så jag tycker de är svårt att få en uppfattning på hur de kan se ut när de blir klart. Nu har vi iaf valt och de får bära eller brista. Det kanske blir någon tapet som vi inte blir hel nöjda med, men då får vi väl byta ut den längre fram... Värre är det ju faktiskt inte.
När vi har letat har vi fastnat för ECO´s Tweed tapeter. Tror de blir fyra rum som kommer ha tapeter ifrån tweed serien.
 

Den översta kommer vara i gästrummet, som fondvägg tillsammans med en smalrandig. Den randiga i vårt sovrum (älskar denna randiga tapet. hoppas bara den blir lika snygg uppe på väggen...) och den längst ner kommer vi ha i hallen. Min önskan är ju att ha vit bröstpanel i hallen igen så tror de kan bli kanon tillsammans med den mönstrade tapeten. Vi får väl se...???!!

söndagskvällen

Även om man jobbar några timmar en solig dag så måste man ju passa på att utnyttja kvällen. Daniel var nere i huset under dagen så Gustaf var någon timme hos mormor å sen tog mostrarna över. Så när klockan slog 18.00 åkte vi å Louise till Hanhalsholme för ett kvällsdopp. Vi köpte med oss lite sallad å tänkte gotta oss där ute en stund. De blir ju inte alltid som man tänkt sig... Lollo å Daniel badade, jag blev badkruka?! Daniel insåg helt plötsligt hur trött han var när han väl kopplade av, så efter ett snabbdopp å salladen var uppäten så rullade bilen hem igen. Underbart å få komma ut lite iaf å njuta av vädret.  
 
 

Middag i solen

Äntligen kom dagen med lite sol. Energin kommer som ett brev på posten samtidigt.
Underbart!!!
Vi hade beställt sol då Steffi, Jacob och Putte skulle komma på middag igår. Så roligt att kunna få använda altanen en kväll. Dock var ju grabbarna lite kinkiga så det fick bli soffan senare på kvällen. Vi hade iaf en trevlig kväll, och vi har redan bokat in nästa middag. Vissa har ju fullspäckade kalendrar och ska man då få ihop något så gäller de att vara tidigt ute:)
Tack för att ni tog med er solen från era södrabreddgrader, det gjorde kvällen extra bra faktiskt!!
 
 
 
 

saknad

Kan man annat än att sakna denna lillgrabben??
Men snart är man hemma igen efter några timmars jobb och då är de fullt ös hemma:)
 
 

Inne i huset

Idag har vi fått tillgång till huset. Iaf för några veckor.
Daniel ska ju göra en del själv och de passar vi på att göra nu när dom har semester där nere.
Känns fortfarande overkligt, men SÅ bra.
Malin & Christian (och självklart lilla Olle) kom ner och kikade. Malin hade med sig kärleksmums, så de blev en kopp kaffe också:)
Det kommer vara en hel del att göra för Daniel nu så de kommer bli många timmar där nere. Men de kommer vara så roligt å se utvecklingen.
Tänk att vi faktiskt flyttar dit om bara någon månad!!!
 
Första fönsterbrädan på plats:)
Gustaf hittade massa nya leksaker och klagade inte på att ha 140 m2 att krypa runt på!
Goooa ni som kom ner med gofika:)
Daniels nya leksaker:)
 
 
 

Rolig present

Mina systerdöttrar kom förbi med en liten present idag:)
Att man kan bli så glad för en sådan "liten" sak.
Frågan är bara varför inte Gustaf fick någon:)??
 
Tack tjejer!
 

Bröllop nr 3

I helgen var vi på sommarens 3:e bröllop. Å vilken dag de blev. Vi viste att de skulle gifta sig ute, och som ni vet så regnade de en hel del i lördags... men tro de eller ej så sprack de upp strax innan 4 och solen tittade fram under vigseln. Ska man gifta sig en gång i livet så ska man ha sådan tur!!!
Vigseln, maten, festen... ja allt var verkligen kanon denna dag/ kväll.
 
Min stiliga kar hade på sig sin nya fina hatt, som senare på kvällen mest användes av Lina:)
 
 

RSS 2.0