Playdate

Min lediga onsdag innebär nu mer INGEN mer babysim. Den kommer istället innehålla lek, lek och ännu mer lek för Gustaf. Han och jag kommer verkligen ta tillvara på våra onsdagar.
Idag blev de en playdate med Karin och Lina. Självklart var deras killar med, Viggo och Oliver. Gustaf var rädd för Oliver i början men efter en stund gick de bra. De var så söta när de lekte alla 3 på golvet. Lite klossar och de var super nöjda. Sen är dom ju inte riktigt synkade, så en sover då och den ena äter då... men efter en stund så var de pigga å glada tillsammans:)
Gustaf somnade som en stock efter all lek, så idag fick de bli en extra powernap för honom.
 
Lite "mamma mys" fick de bli emellanåt också, de tar på krafterna att leka:)

kvällspromenad

Slutade vid 17:30 idag å när jag kom hem satt Daniel i solstolen å Gustaf sov. Så underbart å komma hem från jobbet å solen är framme. Blev lite god mat innan Carro ringde å frågade om en kvällspromenad. Så jag å Gustaf följde med på en underbar kvällspromenad.




Lill- lördag

Igår kändes de nästan som en riktig sommarkväll!
Det blev lite knytkalas och grill med goa vänner.
Hoppas de blir många fler sådana här kvällar framöver:)
 
 
 

Mitt stora hjärta

Min, bara min <3
 

Steffi 25 år

 
Vi hann även med ett 25 års kalas i lördags. Denna gången var de dags för att fira Steffi. Som vanligt hade hon fixat och piffat och kvällen blev bara så där perfekt:) Vet inte riktigt vart tiden tog vägen för vi låg inte hemma i sängen försen kl 04:30... så trevligt de hade vi.
Tack för en super trevlig kväll!
 
Så här fint har dom de på sin baksida nere i Åsa.
Buffen var uppdukad och mojiton var serverad när vi kom, sen att vi satt ute tills klockan blev midnatt gjorde ju inte kvällen sämre...
 

Dop 25/5-13

I lördags döptes lilla Olle i Onsala kyrka.

Han skötte sig exemplariskt. Tror jag och Daniel är de stoltaste faddrarna som finns! Kan lova att vi kommer åka ut och tända dopljuset varje år den 25:e maj och vi ska ha våra fadderbevis ovanför sängen. Sen ska jag även lära honom "fader vår" och självklart massa annat kul:)

Tyvärr hade vi inte med oss kameran in i kyrkan så de kanske kan komma lite fler bilder längre fram. Vet att Elin tagit massa fina kort. Elin och Kristoffer "passade" Gustaf inne i kyrkan, något som de klarade utan anmärkningar. Så skönt att han var tyst under hela ceremonin.

Fina "familjen" Vahlgren
Underbara ni <3
Gustaf och Noel hann leka lite, dock var de inte så rent på golvet så de var två smutsiga killar vi fick med oss hem sen:)
Skrattade gott när jag fick se detta kortet... sådan far, sådan son...

morsdag

Då har man varit med om sin första morsdag. (alltså som mamma:))
Gustaf sov ju hos mamma & pappa i natt så vi hade en lyxig (men behövlig) sovmorgon i morse:)
Sen har dagen bestått utav jobb och morsdags fika nere på Håkansgårdsgatan. Jag fick ett par rosa arbetsbyxor utav mina killar idag. Fattar piken... men de kommer bli väl använda nu framöver.
Så de blev en mysig dag trots att de blev några timmars arbete först. Konstigt nog var de jag och Malin som jobbade idag, vi två som har barn... vet inte riktigt hur jag tänkte där när jag lade schemat. Gav Louise och Issa (som inte har barn) ledigt. Men men så blir de ibland. Snart är de ju semester och då ska jag njuta av ledigheten och mina två killar. Dom bästa på denna jord <3
 
Ja vad ska man säga, man har de allt bra...
Vi tjafsar i bland jag och min mor, men de finns ingen bättre än DU!
Maräng med rabarbersmörkräm och jordgubbar på toppen. SUPER GOTT!
 
 

Det går framåt...

Nu har de pappat och läktat taket.
Det pirrar i magen när jag tänker på att vi faktiskt ska bo där nere om bara några månader. Daniel åkte ner å kikade igen häromdagen efter jobbet, så nu har jag fått lite nyare bilder.
 

25- årig bröllopsdag

Förra tisdagen firade mamma & pappa 25-årig bröllopsdag!
Detta ville självklart vi fira, så vi 4:a systrar fixade ihop en liten överraskning.
Det blev middag inne i Göteborg, med HELA familjen.
Inte varje dag man firar 25-årig bröllopsdag, frågan är om man själv får göra det en vacker dag...?
 
1988 -14/5- 2013
Vi hade köpt en vas till
dem,och satt i de champagnefärgade rosorna mamma hade i brudbuketten
:)
 
 

Såpbubblor

Ibland så har man turen att få några timmar i solen. (när den väl är framme) Längtar så tills vi kan sitta på baksidan igen å njuta.
För någon vecka sedan så kom Gustafs kusiner upp med såpbubblor, något som Gustaf tyckte var super roligt. Tydligen tyckte även Daniel det, för när jag kom hem häromdagen satt mina killar inne i vardagsrummet och blåste såpbubblor:)
 
 
 

Göteborgsvarvet 2013

Nu är de över, för i år...
Så glad att vi gjorde de. Har ju aldrig varit inne och kikat på varvet innan, så fick en liten chock när jag kom in i år och såg hur mycket folk de faktiskt var. Å vilken fest de var!!!
Jag och Malin hade som mål att ta oss i mål samt att vi skulle komma in under 3 timmar. Vi klarade båda våra mål och är jätte nöjda. Just nu har jag en mör kropp och inser att jag kanske skulle ha tränat lite mer inför loppet...
Nu har vi iaf bestämt oss för att köra även nästa år och då ska vi vara i riktigt bra form. Så nu har vi 1 år på oss att ladda och träna ordentligt:)
 
Laddade innan loppet!
Två nöjda tjejer, dock tycker jag Malin ser lika fräsch ut efter som innan...????
 

stör ej!

Nu börjar ju vm finalen... får se om jag lyckas få någon kontakt med mina killar de närmaste timmarna?





Göteborgsvarvet

Nu är de dags...
Varför ska de bli toppen väder just idag???
Men de ska bli så kul:)
 
 

Huset

Ja nu kan man nog kalla det ett hus?!?!
Sa iaf att jag skulle ner till huset idag, innan har man sagt att vi ska ner och kolla på tomten...
Fick verkligen fjärilar i magen när jag kom ner och såg hur långt dom kommit.
Nu är de även bestämt att Emma och Marcus ska köpa hus där nere. Ska bli så roligt:)
 

Bröllopet

Josefine & Mattias
4/5-2013
Ja denna dag kommer vi nog aldrig glömma. fantastiskt fina våra underbara vänner var (är), och deras kärlek gick inte att missa. Det var verkligen kärlek och massa massa lycka överallt hela dagen/kvällen.
 
Vi hade hyrt ett "hus" mellan bröllopet och festen. Villa Martin i Frillesås, kanon ställe. Där hade vi de verkligen toppen:) Lyx att komma upp till framdukad frukost, (med bland annat hemma gjord marmelad och nybakt bröd) dagen efter bröllopet. Sen passade vi på att bubbla innan vi åkte hem. En underbar helg med fantastiska vänner!!
 
 
 

Vårt busfrö...

ja vad ska man säga??
 

Gustafs favorit

Just nu är de gungan som är nummer 1 för killen här hemma.
Njuter av att se hur glad han är när han gungar.
 
 

Coola killen

Nu är de snart dags för Daniel att tvätta våra fönster. Man kan ju liksom inte säga nej till han som kladdar ner här hemma. Sötast i stan är han ju!!
 
När en annan står på jobbet så sitter mina killar hemma och har de gott. Blir så glad när Daniel skickar bilder till mig när han och Gustaf är hemma. (Detta är från förra veckan)

Pinchos

Hittat mitt nya favvo stället, tyvärr ligger de i Göteborg.
Pinchos, i Linnè, bästa på länge. Var där med jobbet i går och de var verkligen en lyckad kväll. Började på Linnèterassen och gick sen vidare till Pinchos. Säg till när någon av er ska dit för jag hänger gärna på:)
En lyckad kväll med goa arbetskamrater, tyvärr ska ju Tessan sluta nu så passade på att tackav henne.
 
Boombrudarna!!!
 
 
 
 

Kristiflygare

Vilken kväll de blev.
Skulle ha grillat men med tanke på att vädergudarna inte riktigt var med oss så blev de taccos istället. Elin hade köpt med sig en super god tårta, inte liten heller... så är de någon som vill komma förbi på en kopp kaffe  (å få tårta på köpet) så är de bara att komma upp!
 
 

Stommresning

Idag åkte Daniel och Gustaf ner till Frillesås för att kolla läget. Tyvärr jobbade ju jag idag så jag missade detta. Men snäll som han är tog han en del kort som jag kunde få kika på iaf. Nu måste jag ju bara ner och få se detta med egna ögon.
 
 

fredagsmys

Jobb till 20 idag sen var de dags för fredagsmyset. Daniel och Gustaf satt å blåste såpbubblor (inomhus) när jag kom hem. Gustaf blir helt galen när vi gör de. Underbart å få komma hem till en glad kille. Förstår verkligen inte vart han får all energi ifrån... Han fick vara uppe lite extra idag då han sov middag sent. Så mysigt med en liten familjekväll hemma i soffan. Hade gjort lite dipp å självklart fick Gustaf lite han också (gurka och morotsstavar var toppen) Nu blir de sängen å börja ladda inför en grym kväll med jobbet imorgon. Dock blir de några timmars jobb först...




Bästisar

Efter babysimmet igår kom Elin, Malin och Olle hit. Vi åt thaimat och hade lite tjejsnack mellan blöjbytena och barnleken. Tiden gick jätte fort så hoppas de kan bli samma mys nästa onsdag??
Gustaf är jätte nyfiken på Olle och när de satt i soffan ville Gustaf peta Olle i ögat... tur att Olle är en redig kille och inte någon "grinOlle". Man märker redan att dom är bästisar, även om dom kanske inte vet det än... men jag och Malin är säkre på den saken:)
Tänk så roligt dessa killarna kommer ha framöver, å Gustaf kommer lära Olle ALLT han kan!!!!
 
Var tvungen att ge Gustaf en majskrok för att han skulle sitta still en stund och inte peta Olle i ögat...
 

Bara vi <3

Jag har verkligen längtat efter denna morgonen. Både jag och Daniel är lediga idag och vi har inget planerat försen i eftermiddag. Prinsen vaknade strax efter 9 och då blev de lite mys i sängen innan de var dags för frukost. Sen har Daniel varit duktig och gjort mat till Gustaf, för ett antal dagar framöver:) Får bara hoppas på att Gustaf nu gillar maten...
 
 

Plattan klar

Känns så overkligt fortfarande, att de är vårt hus dom börjat bygga.
Vi har varit nere några gånger nu och kikat. De har börjat med grunden och även gjutit plattan nu. Fick en chock när jag såg hur mycket dom hade schaktat undan för att få tomten i ordning. Innan kändes tomten jätte liten men den kändes faktiskt något större nu när dom jämnat till den och gjort plattan.
Sakta men säkert kommer nog detta bli kanon. Fortfarande svårt att förstå att vi kommer vara Frillesåsbor till hösten.
 
Innan dom gjutit plattan, cellplast.
 
 

9 månader

Tiden går alldeles för fort...
Ta vara på tiden...
Njut varje sekund...
Stanna upp och njut...
 
Så många gånger man hört detta sen man fick barn. Har inte riktigt kunnat ta in det bara. Klart man njuter och tar vara på allt.  ELLER?
Så kom dagen då lillkillen blev 9 månader och man börjar tänka till... vart fasen har tiden tagit vägen??
 
ÄLSKAD FRÅN FÖRSTA STUND
 
Någon dag innan han blev 9 månader tog han själv upp för trappan hos mormor & morfar.
Inte jätte duktig på att äta själv än men han vill...
 
Sen har äntligen första tanden kommit. Vår lille kille är inte så liten längre. Tiden går verkligen alldeles för fort...
 
 

RSS 2.0