glad påsk

Redan påskafton och även den börjar gå mot sitt slut...
Malin å Christian har varit här idag å deras lilla fina Olle var självklart med. Så mysigt å få gosa lite med honom också. Har så svårt att förstå att Gustaf var så liten för bara några månader sedan. Det händer verkligen nya saker varje dag. Så underbart att få vara med om det.
Nästa påskafton ska vi iaf ha en heldag tillsammans, kom vi fram till nu. Då ska våra små killar få leta efter sina ägg, måla ägg, vara utklädda och självklart ska vi gå och kolla på en påskbrasa. Längtar redan till nästa påsk:)
Tack för ikväll iaf, alltid lika roligt när vi ses!!








vissa har de bra

Fick precis ett mms från min syster. Hon och mina killar ska till öppnaförskolan idag. Men tydligen passade de på att gotta sig lite i solen först med en fika...
En annan står inne å sliter på jobbet. Tur att man gillar sitt jobb iaf:)




nya skor????

Så här ser båda mina fötter ut idag... Kanske ska ta mig en funderare på att köpa mig ett par nya skor till Göteborgs varvet... eller vad tycker ni?




andra löprundan....

Tack bästa Emma för att du ville ha med dig mig idag. Hade inte kommit ut själv idag heller annars... Men de är så gott när de väl är gjort.
Som sagt är de ju mindre än 2 månader kvar till Göteborgs varvet nu och de börjar bli dags å planera in några fler rundor nu...




spjälsängen....

För 2 veckorsedan sänkte vi sängen ett snäpp, men de räckte ju inte så länge... så i morse fick jag sänka den till botten, innan de händer en olycka. Han tycker allt är SÅ intressant just nu, allt annat än att sova!!! De sista dagarna har han vaknat vid 6 och somnar inte om efter det. Prinsen är full med energi nu och vill få massa sysselsättning:)
Precis efter att jag tog detta kortet igår så tog han tag i lampsladden så både lampan och tornet med kuberna åkte i golvet och han bara skrattade. Idag stod han och kastade ner tåget som står på sängkanten, så nu har vi fått plocka bort ALLT som finns runt sängen...
 
 

Fotografering

För några veckorsedan var vi hos Studio CK och fotograferade Gustaf. Så glad att vi gjorde de, fick så många fina bilder och de kommer vara så roligt att ha dessa. Vi hade svårt att välja ut vilka vi ville ha så 17 st bilder blev de till sist. Ett fint album med vår lilla prins.
Mina fina killar, är så lycklig att jag har turen att få ha dem i mitt liv!!!
 

Öppnaförskolan

Idag har Gustaf varit på öppnaförskolan för första gången. Han och Martina gick dit medans jag åkte till sjukgymnasten och sen mötte jag upp dem där. Så mysigt de var. Gustaf hade jätte roligt i dessa 2 timmarna. Hoppas att Daniel kan tänka sig att gå dit med Gustaf de måndagarna nu som dom är hemma tillsammans och jag å Gustaf kommer gå dit de torsdagarna som jag är ledig.
Sen följde jag och lillkillen med Martina hem så Gustaf fick leka lite med sina kusiner. Det blev även att jag och Andrea pärlade lite. Terapi kan man ju också kalla de...:)
Nu ska jag, Carro och Louise gå ut och gå en go kvällspromenad!!
 

fredag...

Vilken lång fredag de varit.... men den har ändå gått fort. Jag och Gustaf hade först en mysig förmiddag. Sen kom farmor hit så vi tog en promenad i solen inna jag skulle till jobbet. Underbart att få kunna njuta lite utav de fina vädret. När jag kom till jobbet hade vi fått 15 kartonger med kläder och 15 kartonger med skor. De var inte riktigt planerat... men jag och Louise gick loss bland allt nytt. Så mycket fint som kommit. I år har Boomerang lyckats. Både på dam och herr, underbara kvalitéer och färger.
Men inget slår att få komma hem till mina killar. Idag var tacosen framdukad när jag kom hem. Pappa kom upp å gjorde oss sällskap och hade med sig Sundborn till efterrätt. Kommer inte ihåg när jag åt de senast... SÅ god den är. Får bli en till snart igen:)




bvc

I onsdags var de dags för bvc igen. Har längtat så efter att få gå dit. Känns som om Gustaf har blivit så stor, han bara växer å växer:) Vår goa barnmorska Lena kunde bara säga positiva saker om prinsen. Han är nu 70 cm lång och väger 8,8 kg. Han är precis på kurvan på alla måtten. Då kan man ju inte annat än å vara nöjd.
MEN de bästa av ALLT just nu är att han börjat säga MAMMA!!!!!!! Lyckan är obeskrivlig:) min lilla fina älskling, mammas pojk.




Nytt liv

Inte är de jag som fått nytt liv... utan min orkidé här hemma. Fick den utav mormor när jag fyllde år i somras och den blommade fint någon månad efter de. Men den har då sett för taskig ut sen i höstas... gömde den då bakom gardinen i sovrummet och häromdagen såg jag att de kommit nya knoppar. Då blir man glad:)
Har nämligen slängt flera orkidéer här för de har bara blommat några veckor och jag har trott att de stått i fel vädersträck eller något, eftersom jag inte lyckats med någon tidigare...

Så är jätte glad att denna har fått nytt liv!!!

 

Louise 23 år

Grattis min grymma lillasyster!!!
Kan inte fatta att du redan är 23, nu börjar ju jag inse att jag inte är 23 själv längre....Var här på kalas i söndags men självklart måste vi ju fira henne idag också:)) Å de var ingen dålig tårta vi blev bjudna på, grym hon är!!!!!

måndag 4/3-13

En dag att minnas, dagen då Daniel går hem och är pappaledig. Han ska vara hemma varje måndag och tisdag nu. Vet inte om de är Gustaf eller Daniel som är gladast över detta:) Grabbarna har iaf haft en riktigt bra dag här hemma. Redan vid ett hade jag fått två fina mms som gjorde mig varm i hjärtat.

då var de gjort....

Första löpningen ute, ja faktiskt första löpningen på... kommer inte äns ihåg när de var sist. Kan gissa på att jag inte varit ute sen våren 2011. Ni förstår ju själva hur de kändes idag. Herre gud vilken form man är i... men de kan bara bli bättre här i från:)
Så nu hoppas jag på att de fortsätter vara sol, man får liksom lite mer lust då. Sol = löpning
Sprang förbi några som tränade fotboll på tingbergsvallen, kan ju lova er att jag inte hade fått en plats i start 11 idag...
Men som sagt man måste börja någonstans och de är de jag gjort nu. Får bita i de sura äpplet ett tag, har bara mig själv å skylla att de gått så här långt.




favorit i repris

Efter jobbet idag blev de till att åka å handla. Hämtade upp mina killar å drog till maxi. Gustaf fick åka i vagnen idag också, vilket var roligt ävan idag:)) Underlättar en hel del när man har en glad unge med sig.... Senare kom Putte å Lisa hit på lite mat. Blev lite mello också, sorry. Vet ju om att de andra inte är så intresserade men jag ville iaf veta vilka som gick vidare. Å de blev rätt låtar till sist, enligt mig:) Klagar inte heller över maten som Daniel lagat ikväll, han blir bara bättre å bättre i köket!!!! Dock var jag ganska nöjd redan innan maten då jag tjuvade lite på vinet.... men är de lördag så är de:)Hoppas ni också haft en trevlig kväll?!Nu ska vi nana gott här iaf, lediga alla 3 imorgon:)
 

Underbara fredag

Vilken dag de blev... även om jag jobbat så har jag hunnit med så mycket!!
Prinsen här hemma sover inte alltid till 10 längre.. vilket gör att även jag får gå upp tidigare nu förtiden. Idag började vår dag strax innan 9. Dock hade han inte varit uppe vid 7 då och ätit välling. Så han var pigg och hungrig när han väl vaknade:)
Sen blev de promenad till jobbet med Gustaf och morfar. Började vid 12 idag. Underbart att få hinna vara ute i solen innan man ska stå inne hela dagen. Hoppas verkligen detta fina vädret håller i sig. Mår verkligen så mycket bättre när SOLEN är framme.
När kl var 15,30 fick jag rusa till fotografen. Vi skulle äntligen få kika på korten vi var och tog förra fredagen. Vilka fina killar jag har!!!! Svårt å välja vilka kort vi skulle ha. Hade tagit så mycket fina kort. Tillsist hade vi 17 kvar, så dem fick de bli. Har inte bestämt än vilka eller vilket vi ska förstora. Får suga på den karamellen ett tag till. 3 veckor ska vi iaf få vänta på själva albumet... 3 veckor... hade ju velat ha dem NU. Hoppas dessa veckorna går fort:)
 Det blev sen en lugn fredagskväll på jobbet. All rea är nu packad och klar. Gott att de redan är färdigt.
Tro de eller ej men sen åkte jag och Carro och tränade, var på gymmet vid halv 9... inte illa en fredagskväll. UNDERBART när man väl är klar. Klagar inte heller sen när jag kommer hem och Daniel har tänt ljus och vi bara kan slappa i soffan. Men nu ska vi snart sova, måste ju ha lite ny energi tills imorgon.
Kram på er alla fina!!!
 

RSS 2.0