7 månader

Igår blev vår prins 7 månader. Kan verkligen inte förstå var tiden tar vägen. 7 månader av kärlek, lycka och så mycket glädje. Å det bästa av allt är att han är vår!!!! Självklart fick han en paket igår (finna alltid något att fira) men de var inte bara Gustaf som fick paket. Jag hade även köpt med mig en present till Daniel. Han har varit världens bästa pappa. Även de får man ju visa uppskattning för:)

vår

Igår var de sista dagen vi hade rea kvar i butiken. Så gott å få plocka bort det. Göra plats för vårnyheterna. Det kommer komma så mycket snyggt iår. Vi har redan fått in en del nytt men de kommer mer:)
Idag började jag kl 13, så jag å Gustaf tog oss en promenad i solen med Louise innan. Sen hann vi med en snabb kopp kaffe hos mamma å pappa också. Älskar att solen är framme mer å mer nu. Känner redan att jag börjar få mer energi. Blev tillochmed en promenad hem efter jobbet idag.




en lyckad present

Vi gav Astrid ett par fina skor och en hink med 100 bollar i 1års paket. Gissa vilket som blev mest uppskattat? BOLLARNA så klart:) Så roligt att hon tyckte om de.
Jocke hade lagat super god mat å Sara hade mixat i hop en kladdkaka till efterrätt. Alltså kunde de inte bli annat än en jätte trevlig kväll:)






jobb söndag

Idag fick jag lämna mina två hjärtan för att åka å jobba... Som tur är så är de ju inte så många timmar idag.
Efter jobbet ska vi ut å fira Astrid som fyllt 1. Får se om hon lär Gustaf några trix idag:)




tjejkväll

Det blev en liten spontan tjejkväll här idag. Martina, Louise och Carro kom hit. Självklart kollade vi på mello och de blev thaimat å vin till:) Lollo hade med sig en flaska rött sen vi var i Italien sist, tyckte de var dags å öppna den nu.... Gustaf fick hänga med oss tjejer i ikväll då Daniel vatit ute å käkat med några killkompisar. Gustaf blev förtjust i ciderburken å vi skrattade gott när han ville bita på den. Så ju väldigt fel ut... Men som tur var så var den oöppnad. (så klart)

Tack för ikväll tjejer!






ica maxi

Igår när jag å Gustaf åkte till ica maxi för att handla så ville han inte alls sitta i bilbarnstolen.... så vi testade att sätta honom i vagnen. Det gick hur bra som helst å han tyckte de var så roligt. De var som om han kom till en ny värld, så mycket å titta på. Å scannern blev hans nya bästa kompis också:) Så hädanefter kommer de ju gå hur lätt som helst å ta med honom.

ledig onsdag

I dag var de dags att dyka från kanten på babysimmet. Självklart klarade Gustaf detta galant:) Han är så duktig!!! Dock tycker han inte de är lika roligt när vi ska öva på att hålla fast i kanten. Sprattla å plaska tycker han är mycket roligare. När Daniel kom hem från jobbet idag åkte vi ut till Malin, Christian och fina lilla Olle. Så roligt å se den lilla familjen. Kan inte fatta att Gustaf redan är 6 månader å att han varit lika liten som Olle. Tänk om några månader när de kommer leka å ha skoj tillsammans. Så mycket roligt som kommer hända framöver. Så mycket att se fram emot.
 

vardagslyx

Idag när jag kom hem från jobbet möttes jag utav en skrattandes Gustaf som inte alls ville sova. Så glad att han vill vara vaken tills jag kommer hem:) Blir så lycklig varje dag jag kommer hem till mina killar.
När jag hade pussat å kramat Gustaf så han tröttnat på mig gick jag in å såg att mitt stora hjärta dukat, tänt ljus å maten stod i ugnen... kan inte säga annat än att jag har de alldeles för bra!!!!




alla ♥ dag

Trodde aldrig denna dagen skulle komma, då jag fick blomsterbud till jobbet!!!!
Tack älskling, ibland glimmar du till:)




Tillbaka!!

Hej igen alla fina läsare!
Inser att jag varit fruktansvärt dålig på detta nu, så nu kan jag ju bara bli bättre:)
Roligt å se att de är så många som är inne varje dag även om jag inte skrivit en mening på över en månad...
 
Så mycket som händer här nu, tiden bara försvinner. Lillkillen tar mycket tid och kraft men så mycket man får tillbaka:)
 
Men nu ska jag bli duktig på att uppdatera här igen!!!

Fjällen vecka 5

 
Under vecka 5 var vi i Tandådalen med familjen. Mina och Daniels föräldrar var också med. Vi hade en fantastisk vecka. Måndag och tisdag bjöd på lite snö och vind men sen när mina systrar och systerdöttrar kom upp på onsdagen så tog de med sig strålande sol upp.
Gustaf har åkt pulka och åkt runt i sin vagn på goa promenader. Han har även hejat på mig och Daniel när vi åkt skidor. Veckan gick lika fort samvanligt när man har roligt...
 
 

RSS 2.0