sista dagen 2011

Ja i morse gick jag upp redan kl fem, ut å sprang 2 mil, bakade 7 sorters kakor, städade hela hemmet, rensade ut förrådet, hjälpte gamla tanter över vägen och nu ska jag åka å jobba en liten stund... Bitter? Jag? Nej... Nämnde jag att jag hann med ett yoga pass i morse också??

Men det är ju sista dagen 2011, så varför klaga?? Tänk va mycket man har att se fram emot 2012:)) Vilket underbart år de kommer bli!!!

 

 


ledig fredag

Igår jobbade jag sista dagen för 2011... Så idag är jag ledig:)
Idag har jag inte gjort mycket vettigt än. Men nu ska vi iväg till Martina och äta lunch. Pastasallad blir de idag. Nu är man trött på all julmaten...
Ikväll blir de mys med Putte å Lisa. Film och tacos!!

bingolotto

Japp ikväll bär de av hem till Malin och Christian för att spela kvällens bingolotto!! Har redan börjat hålla tummen för en fin vinst ikväll. När vi spelade på uppersittarkvällen så vann jag två sverigelotter... Tyvärr ingen vinst på dem. Så ikväll tänkte jag slå på stort!! Avsluta 2011 på ett mycket trevligt sätt:)


tillbaka!!!

Hej igen:)) Längesen nu men tyvärr låg jag hemma veckan innan jul å var sjuk... Inget roligt å skriva om då, samt att jag faktiskt inte orkade. Sen fick jag lite nya krafter när Tomten kom!! Tänk att man fortfarande är så löjlig, men vad är en jul utan tomte??? Som tur var så hade jag varit snäll också, fick så många fina paket.
TACK TOMTEN!!
Vi firade julen hemma i år, det gick riktigt bra faktiskt. Trodde de skulle bli trångt men de kändes helt OK. Men fasen va mat som blev kvar... Blir ju julmat fram till sommaren:))

Tyvärr är jag inte helt frisk än men hoppas de blir bättre nu dagarna innan nyår. Kan inte fatta att de ska firas nytt år redan nu på lördag... Tiden går ju så jäkla fort!! Men jag håller tummarna för att 2012 kommer bli ett magiskt år, så mycket att se fram emot:))



Vilken tur att tomten kom:))



Vår gran, så mysigt!!

Ledig fredag

Fredag och jag är ledig:) Känns faktiskt väldigt bra. Har tagit de lugnt nu på morgonen, ätit god frukost, duschat och plockat undan lite här hemma. Nu är de dags för att åka till stan för att fixa några ärenden...

Igår när jag kom hem från jobbet så hade älsklingen gjort middag. Han hade till och med dukat fram allt när jag kom innan för dörren:) Han är bäst!! Åh de var så gott, han hade gjort kyckling, ris och en jätte god sås!!
Sen gick vi ner till mamma och pappa å tog oss en kopp kaffe. Så gott å bara ha en riktigt slappe kväll. Men jag ska nog börja tänka på att inte dricka kaffe för sent på kvällen... har ju inte känt någon skillnad innan men igår så kunde jag inte riktigt slappna av när vi kom hem... Danne somnade med en gång iaf... (ovanligt...=)) 


                                   Romantisk middag för 2  <3


sovmorgon

Ja idag var den väldigt välkommen:) När jag vaknade vid nio så var jag SÅÅÅ sugen på köttbullar å rödbetssallad... Men när jag kollade i kylen så fanns där inga köttbullar, bara RÖDBETSSALLADEN... Så jag satte mig i bilen och åkte ner till ica. Det var då jag insåg vilket sket väder de var ute, när ska de sluta regna??? Men jag hittade mina efterlängtade köttbullar å åkte hem igen:) Nu sitter jag här å äter en jätte god morgon macka med köttbullar och rödbetssallad!! NÖJD!

Tänkte börja skriva lite julkort nu innan jobbet också. När är sista dagen dom måste ligga på lådan?? Kan nog  få klart dem tills imorgon... Kanske iaf


Lucia fika

Igår var vi nere i Åsa hos Jossan och Matte. De hade bjudit in till Lucia fika. Super mysigt. Efter att man hade stått hela dagen på jobbet utan någon lucia känsla alls så var de roligt att få lite mys känsla på kvällen iaf:)
Jossan hade varit duktig och bakat å de som var godast var något recept hon fått från Ernst, så de vill jag också få tag på. Supergoda små krispiga "kakor". Inte sista gången jag äter dem:)
 Sen var de ju självkart väldigt roligt att få se hur Jossan och Matte hade fått de i huset, åh va bra de kommer bli för dem. Så nu är man själv sugen på hus igen...

Öppet till kl 20....

I vanliga fall skulle jag gå hem nu... men idag så har Kungsmässan öppet till kl 20.00... Deras Jul öppettider har ju startat. Vilket är 10-18 på helgerna och 10-20 på veckodagarna... Som tur e så kommer jag inte behöva stänga så många dagar nu innan jul, men de blir ju längre dagar iaf. Hoppas bara julhandeln drar igång ordentligt snart så de blir mycket att göra. Så mycket roligare då:)
Nu längtar jag bara hem till Danne, hoppas han har gjort något gott att äta tills jag kommer hem... (de tror jag ju inte men man kan ju hoppas)


3:e advent

Igår hade vi en jätte mysig 3:e advent hemma. På dagen passade vi Andrea samtidigt som vi städade och fixade inför kvällen. Sen åkte jag och Andrea och handlade. Så gott att hon är så lätt att ha med:) Gulunge!! Hon fick med sig några burkar vi hade hemma som hon ville panta. Som tur var så blev de lite pengar för jag hade lovat henne att hon fick köpa sig en glass för de pengarna hon fick ihop. Så en mjukglass med strössel blev de, å hon var glad som en sol:))
Sen var de bara att sätta igång med gulaschsoppan som vi skulle bjuda på under kvällen. Som tur var så blev den jätte god. (tyckte jag iaf) Det verkade som de andra också tyckte de då allt tog slut... 
Nu har jag julkänsla igen, den försvann när vi var i Egypten... Men nu har jag den igen, och jag älskar den:) 
Tack alla för en mysig kväll igår:) 


Tjejmys hos Emma

Ja igår var vi en sväng hos Emma som hade bjudit in till tjejkväll:) Första kvällen Marcus skulle bort så passade hon på direkt. (De gillar vi Emma) De bjöds på frallor, massa gott pålägg och te. Mummmms!
Emma visade även stolt upp sin nya one pice. (den andra hon har är tydligen för varm...??) De som måste tilläggas är att Marcus har en likadan fast i blått... Vi fick bevittna detta när jag och Danne var och hälsade på i söndags... Vilken syn:))


Tydligen så kan man även stänga den helt, något som Nasim tyckte var otroligt fiffigt:)



Igår var vi även och beställde våra ringar:) Äntligen, fasen va vi har velat. Vi har inte riktigt tyckt samma, men nu till sist så har vi fått ge och ta lite... Men så bra de blev. Hoppas nu vi hinner få dem innan jul, hade varit så roligt å få dem innan tomten kommer!

Idag blir de en ledig förmiddag, tänkte ta mig en promenad. Ser dock kallt ut ute men jag får väl ta på mig något gott å varmt bara. Danne var så duktig och oljade in alla våra ekmöbler igår (vilket är typ allt vi har) så de ser ut som kriget hemma hos oss nu... men de måste ju få torka. De jobbigaste är nästan köket (bänkskivorna) kunde ju inte stå där å göra frukosten nu på morgonen. Så får trängas med all skit på soffbordet nu...


Ullared på 1,5 tim

Igår så hann vi med en snabb visit nere på Ullared. Men de var efter en del funderingar. Malin som körde från Gbg hade lite problem då de var väldigt halt på vägarna där inne. Men hon körde på och efter att hon hämtade upp mig en kvart efter vad vi kommit överens om så var vi på väg:) Väl där nere så var de bara att sätta full fart. 1,5 tim hade vi som mål. Vi bestämde oss för att träffas vi kassorna efter 1 tim. Då gick vi faktiskt upp å tog oss en kopp kaffe. Jag hittade allt jag ville ha, och lite till:)) Det var nog bra att vi inte var där nere lägre för då hade de blivit dyrare... Men va roligt det är där nere.
Sen var de bara att åka till jobbet. Blev en bra dag där igår också! På fredag är de julbord som gäller. Då ska vi in till Liseberg å äta. Hoppas de blir en trevlig kväll.

Ikväll ska vi till Emma, massa mys:) Hon och Marcus har fått de så fint i sin nya lägenhet. Så glad för deras skull, så värda detta!!!

 

 


seg måndag

I natt har jag inte kunnat sova... När man väl inser att kl är över 3 och Danne ligger å snarkar bredvid så blir de inte lättare heller... Så denna måndagen började lite segt när klockan ringde. Men de har varit en rolig dag på jobbet med Malin. Nu märker man tydligt att julhandeln är i gång:) Men när jag kom hem så var jag både hungrig och trött... Danne hade varit gullig å plockat undan här hemma, så vi satte oss och åt tacopaj!! Så gott de var idag. Hade sallad och vår goda vitlökssås till. Mmmmm:)
Nu ska vi faktiskt gå och lägga oss, Danne är också trött. Men de blir nog att vi ligger i sängen och tjötar skit en stund innan vi släcker. Har ju en del julklappar att prata om...
Imorgon blir de Ullared en snabbis innan jobbet. Hoppas man kan hitta lite roliga saker nu innan jul där nere. Har en lång lista som jag ska hinna med på  1,5 tim. 
De ska gå:)
Natti natti

Ledig Söndag

Åhhh va underbar denna dagen har varit. Sov länge, åkte sen och handlade mat. Köpte med mig lunch hem till mamma och pappa. Sen så har jag varit hemma och gjort taco paj och bakat bullar. Så nöjd. Hoppas bara bullarna är goda nu... Får smaka en ikväll:)

Vi hade en jätte rolig kväll hemma hos Jannie och Emil igår. De hade planerat några lekar och vi TJEJER VANN!!!
Så då kunde ju inte kvällen sluta annat än bra:))
 Tyvärr blev de inga bra bilder men vill ändå visa några. Tack för en rolig kväll!


Tyvärr vann ju killarna denna tävlingen, men inte de andra... Fasen va roligt de var:)

 



Fina flickor!!

"varannan månad"

Idag sov jag ända fram till kl 11... Inte helt ok när man börjar jobba kl 12.00. Men de behövdes, så trött. Antar att de är de tråkiga vädret och att man inte riktigt vaknat upp från vår underbara semester:) Men när jag väl kom till jobbet så var man pigg igen. Så roligt nu när julen börjar närma sig. Kunderna är glada å jag å Jennifer har haft de så trevligt så. Men så kommer man ut i mörkret igen om tröttheten kommer tillbaka.. Pappa var jätte gullig å var min privata chaufför idag, han både lämnade mig och hämtade mig på jobbet:)) Ibland är han vara SÅ BRA!!

Ikväll ska vi ut till Jannie och Emil. De är dax för vår "varannan månad" ikväll. Verkligen roligt att de blir av:) Ledig imorgon men Danne ska upp tidigt så vi får se hur sena vi blir ikväll. Vill så gärna se Så mycket bättre, men vi får väl se vad värdparet har planerat in...?

Hoppas ni också får en trevlig lördagskväll!!

 

 


idol kväll

Japp, hör och häpna!! Idol även ikväll:) Men ikväll så blir de tjejkväll. Köpemat och godis är vad som är inplanerat. Vi pratade för ett tag sen om att åka in till Scandinavium ikväll men vi beslutade oss för att sitta hemma och mysa. Trött som jag är så passar de perfekt idag.
Danne är inne och jobbar på Fitness mässan ikväll. Det ska han göra hela helgen... Lovar att han kommer komma hem å säga att han ska ta tag i träningen ordentligt nu efter helgen... (De har han sagt varje år han varit inne å jobbat) Tyvärr så finns de inte alltid tid till de men de får vi nog ta oss båda två nu!!!
Men ikväll blir de GODIS för min del!!! 

Förlovning <3

Om de nu är någon som missat att vi förlovade oss den 24/11-11 så kommer här lite bilder från den dagen.
Den lyckligaste dagen i mitt liv!!! Trodde ju aldrig Danne skulle få tummen ur... Men när man minst anade de så klev han fram, mannen i mitt liv <3


 

Jag hade ju köpt ringar sedan ett tag tillbaka som kom till användning, tills vi bestämt oss för vilka ringar vi ska ha!!
 

Vi för alltid!!


Bilder från Egypten

Här kommer lite bilder från vår resa!! Fanns ju en del att välja på men valt ut några, ganska många iaf.
Längtar redan tillbaka när man tittar igenom bilderna. Så glad att jag fått uppleva denna resa med älsklingen <3


   
 


Poolen på vårt hotell


 

Helt fantastiskt att få se delfinerna, så fascinerande djur. Dom älskade å visa upp sig :)


 
Han är min <3
 




RSS 2.0