Promenad

När vi kom hem och vi haft lite besök utav Gustafs farmor, farfar och faster här så begav vi oss ut på en liten promenad. Insåg ganska snabbt att man inte är så tuff efter en förlossning. Kroppen är mer öm än vad jag trott... Men de fick bli en promenad ner till pizzerian. Var ju tvungna att få i oss något...
Vi insåg också att vagnen är en perfekt pizzabudsvagn:)
 

Bilresan hem

Så nojig man var när man skulle lämna BB... Så tryggt de känts att vara där. Helt underbar personal man haft runtomkring sig dygnet runt. Men nu skulle vi åka hem, hem till oss!!
Vilken känsla, vi skulle åka hem som en familj!!
 
 
 

Gustaf är här!!

26-07-12 kl 03:10 kom han äntligen ut!!!
Så efterlängtad, å så älskad!
Kan inte fatta att denna lille gossen har legat inne i min mage i 9 månader. Att han nu äntligen är här med oss.
Efter en lång och jobbig förlossning så är nu allt bara bra. Vi behövde några dagar för återhämtning innan vi nu är på G. Men dagarna har gått fort, förstår inte att de redan gått 6 dagar.
 
Kan inte beskriva känslan över att få vara mamma till denna lillkillen, en helt obeskrivlig lycka.
 
 

Vecka 40...

Jaha då var man här... kan inte fatta det riktigt.
Själv har jag ju trott att jag inte ska gå hela vägen till BF, men nu är de ju bara 4 dagar kvar.
Dock gick slemproppen igår, precis innan vi skulle in till barnmorskan. Så skönt å prata med henne om de. Trodde ju de skulle dra igång med en gång då, men icke... Dock har jag haft värkar nu idag, inte regelbundna men de känns som om de är något på G. Får väl se hur länge man kommer gå här hemma nu å vara lite orolig...
Hjärtljuden låg på 148-150 denna gången, så nu var de något högre igen, fasen man blir ju tokig. Så nyfiken nu!!!
 
 

Bilbarnstol

I helgen var vi och hämtade bilbarnstolen också. Det blev en Akta Graco Logico S. Vi har hyrt den hos Babyproffsen här i Kungsbacka. Jätte smidigt, bara åka ner och hämta den och sen lämna tillbaka den när man vill ha en större. Kanon!
När vi skulle sätta in den i bilen insåg vi dock vilken plats den tar... men hoppas pyret kommer trivas i den:)
 
 
 

Helgen

Redan måndag igen... helgerna går så fort. Längtar så tills bebis kommer och vi kommer få vara hemma alla 3 som en liten familj:) Danne åkte till jobbet idag igen, fasen va duktig han är tycker jag. ALLA andra är ju hemma nu. Men egentligen varför?? Regn och mulet, vad gör man då på sin semester??
 
I lördags hade vi iaf en super trevlig kväll nere i Åsa med Steffi och Jacob. Helt otroligt så var de ju sol!! Så vi satt ute och gottade oss medans Jacob stod vid grillen. Vi har tyvärr inte grillat alls lika mycket iår som förra året. Men får hoppas att augusti blir en bra månad. Älskar ju grillat:)) Vi fyra avslutade kvällen i soffan och kollade på american gangster, jag hade inte sett den innan... men tyckte faktiskt den var riktigt bra!
 
Igår hade vi en fixar dag här hemma på förmiddagen. Fixade med blommorna, gjorde ordning i förrådet (igen) altanen på framsidan fick sig en omgång och ogräset på framsidan... så gott när de är klart! Sen var de dags att åka å handla. Jocke å Sara kom på middag vid 18. Å Astrid var på super gott humör. Lilla tjejen är snart 6 mån... kan inte fatta att de går så fort. Kvällen försvann fort och de lämnade oss strax innan 12. Vilken söndagsmiddag:))

21-07-12

Idag har mamma gissat på att pyret ska komma, ingen hade blivit lyckligare än jag!!
Men tyvärr så känns de inte som om de kommer hända något idag...
Så vi åker ner till Steffi å Jacob å har en trevlig kväll nu, god mat å trevligt sällskap kanske kan sätta igång de??

Utflykt med älsklingen!

Igår överraskade Danne mig med en liten utflykt. Han sade att vi skulle åka och köpa med oss något å fika innan vi skulle åka. Oj, va nyfiken jag var. Vad hade han kommit på???
Å vilken kväll de blev, sol å en helt underbar kväll tillsammans med älsklingen!
När vi kom hem hamnade vi i soffan framför en film. Underbar fredagskväll.
 
 
 
 
 

 

 


<3


Torsdagsmys

Blir lite mys nu innan jag ska åka till jobbet. De andra ska ut på AW i Göteborg, själv orkar jag inte med de ikväll. Danne ska fixa middag tills jag kommer hem ikväll. Korvstroganoff står på menyn, ska bli gott!!

back in business

Japp, då har man klarat av några timmar på jobbet. Så roligt å komma tillbaka!! Men fasen va trött jag är nu, så nu får de bli till att sova middag en stund:)
Imorgon blir de jobb några timmar på eftermiddagen. Jennifer har gått å blivit sjuk så nu får vi pussla lite med tiderna. Tur man har arbetskamrater som är flexibla:)
Var och köpte mig en ny kalender idag också. Alltid lika kul att välja ut en ny!!
 
Mycket snyggt inne i butiken, sommarplaggen börjar ju tryta nu men så roligt att hösten börjar komma in. Nästan så man börjar ladda inför hösten:) Så mycket snyggt på G...

vecka 39

Ja, vad ska man säga...
Själv trodde jag ju att pyret redan skulle vara ute vid denna stund. Men h*n verkar ju ha de bra inne i magen. Börjat känna av förverkar och sammandragningar men tyvärr inget som håller i sig...

Har man inte känt sig gravid innan så gör jag de definitivt nu:) Magen är stor, sover dåligt på nätterna, halsbränna, ryggen värker och man börjar bli riktigt svullen om fötterna... MEN, jag njuter!! ja på något konstigt vis så gör jag det.
Väntar med spänning på vad som kommer hända...

 

Kunde bara inte låta bli att köpa med mig denna hem!

Borås djurpark

I går var vi med Micke å Lina på Borås djurpark. Har inte varit där på 100 år tror jag. Måste faktiskt erkänna att jag tyckte de var jätte roligt. Hade inga förväntningar alls när vi åkte dit, men så kul de var att titta på alla djuren.
Gulliga Lina hade fixat fikakorgen så de blev en gofika också:)
Var där redan vid 10 när de öppnade och tror vi åkte hem strax efter 1. Då hade jag och Lina vaggat runt tillräckligt länge tyckte vi. Vi hade tur med vädret också, lite sol och mulet var de men inget regn.
Tänk när vi åker dit nästa år och vi har varsin 1 åring med oss:))
 
 
Senare på kvällen hade vi bestämt oss för att äta räkor med Martina och barnen, Lollo och Alex hemma hos mamma och pappa. SÅ gott!!  Det blev även glass och jordgubbar efter:)
En riktigt bra söndag med andra ord!
 

Dags för lite jobb

Min sjukskrivning är nu över och idag tänkte jag gå in och jobba 2 timmar. Får se hur handen klarar av det. Hoppas de ska fungera bra nu. Ska faktiskt bli riktigt roligt. Hoppas de blir lite att göra de 2 sista timmarana på mässan idag!


Underbara lödag

Vilken underbar lördag! Eller dagen har börjat riktigt bra iaf:)
Danne var uppe tidigt, var ute och cyklade först innan han åkte till Ica å handlade frukost till oss. Sen väckte han mig. Då var frukosten framdukad och klar!!
 Vid 10 kom Lina hit, då tog vi oss en go promenad. Var borta en timme och sen gick vi till OK och köpte kanelbullar och frallor. Danne och Micke hade varit på gymmet så vi fixade fika till oss alla 4:a.
 Nu får de nog bli en liten "powernap"...
 

Vecka 38!

16 dagar kvar till BF!!!
Trodde aldrig man kunde längta så här mycket till något. Finns inte mycket annat i tankarna nu faktiskt. Man bara väntar och väntar. Funderar på hur de kommer kännas, hur fort eller lång tid de kommer ta...
 
Var nere i Varberg igår på förlossningen och fick träffa en barnmorska och kika in stället. Var faktiskt mycket bättre än vad jag trodde, men inte alls vad jag hade förväntat mig. Vet inte riktig vad jag hade haft för bild men de kändes väldigt lugnt och fräscht. Jätte glad att vi fick tillfälle att åka ner!!
 
Sen var de tid hos barnmorskan här hemma på eftermiddagen. Magen följer fortfarande kurvan, MEN nu hade hjärtljuden sjunkit ännu mer... 130-135... Vilket jag har hört tyder på kille, men vi får väl se vem de är som tittar ut. Så spännande så man nästan blir galen:)
 
Nu står vaggan klar bredvid sängen, Nallen "Joppe" hade Danne när han var liten.

Trött...

Trött, trättare, SOFIE!!!
Hade nog kunnat ligga i soffan eller sängen hela dagarna nu... Men de får väl bli en promenad sen. Lite frisk luft kanske kan göra susen:)

Vimplar

Äntligen har jag köpt vimplar till barnrummet!!
Har funderat på de jätte länge men inte kommit till skott. Även funderat på att sy egna, men som sagt inte kommit så långt...
Hade först tänkt sätta dem under en hylla vi satt upp men den jag köpte nu var för lång, så nu satte jag upp den över gardinen. Får se om den får hänga kvar där eller om de blir en ny plats inom kort:)


Regnig AW

Igår var vi på Aw med Matte, Jossan, Emma, Marcus, Carro och Nasim. Super trevlig kväll. Så enkelt och trevligt. Säger de ofta men mar borde gå på AW oftare
Tyvärr hade vi inter vädret på vår sida... Matte och Jossan som gick på semester igår ville väldigt gärna sitta ute, men regnet bara öste ner. Så vi satt ute en stund iaf, innan vi fick nog.

Premiärdoppen avklarat!!

Åh va varmt de var igår… men underbart när solen väl är framme.

Började dagen med att gå på marknaden med Lollo och mamma. (inget jag kommer göra om som höggravid…) Varmt och mycket folk. Roligt att se så mycket folk på torget, men till sist så orkar man inte med alla barnvagnar, pensionärer och jobba försäljare… det blir bara för mycket en solig sommar dag i juli!!!

Sen mötte jag iaf upp Carro för en lunch. Äntligen hade ni lyckats få ihop en date. Vi fick ett bord ute i skuggan på Naam. (underbart för mig iaf) Åt deras goda sushi och hade massor att prata om
När jag sen cyklade hem så ringde jag Lollo för att höra om hon hade åkt ut till stranden än, och de hade hon inte hunnit. Så jag skyndade mig hem och packade väskan. Vi och mamma åkte ut till Smarholmen. Det blev ett premiärdopp och en sund i solen. UNDERBART!!!!
Senare åkte jag och Danne ner till Hanhals holme och tog ett kvällsdopp . Lika gott i vattnet då. Känns riktigt bra att jag fick badat innan Danne i år.

Pyrets rum

Så mysigt å vara inne å pilla i pyrets rum.
Dock kommer de ju inte användas på väldigt länge, men de är ändå gott å ha de fixat. Säng och klädskåpet köpte vi ju väldigt tidigt och satte in. Men nu är de kul å göra de där lilla extra där inne. Tyvärr är de ju ganska svårt då man inte vet vem de är som kommer titta ut...
 
Gulliga Andrea målade två teckningar till oss för ett tag sen, som jag bara var tvungen att rama in. På den första teckningen så är de jag och Danne utanför vårt hus, och på den andra så är det MIN bebis som sover...

Grill

Vad hände igår??
Solen kom fram och de blev en helt underbar kväll. Åh va man längtar efter dessa kvällar. De blev iaf lite grilladkorv på baksidan och några minuter i solen:))




Vecka 37

Ännu en vecka som gått...
Nu känns de faktiskt som att man är inne på raksträckan, även om de faktiskt är en del dagar kvar till BF. Men de är en mysig känsla nu när magen är STOR, kan inte fatta att den kan bli större. Tyvärr har jag börjat få lite problem på nätterna med halsbränna och mina 2 toa besök per natt... Längtar så tills man får sova en hel natt igen (vet ju att de kommer dröja men men)
Annars går de bara bra, får unna mig en "sova  middag timme" mitt på dagen nu. Utan den timmen så är jag inte mig själv...
 

Minisemester

Nu när man kommit hem från Falkenberg så inser man va fort tiden går. Några dagar hemifrån och man är som en ny människa. Sen inser man också hur mycket man saknar sin kille när man är ifrån honom... Så lycklig jag blev när han kom ner i fredags!!
Men man ska ju inte klaga, för jag hade de super gott några dagar utan honom också.
 
Vi tyckte de var för kallt för att bada så Paulin fick med sig några trevliga gubbar ner istället för oss. Dock ser de ju faktiskt ganska skönt ut, och dom sade att de var 19 grader i vattnet så de hade nog fungerat med ett dopp..?? Själv tyckte jag de var mycket trevligare när Paulin var snäll å målade mina tånaglar, underbara unge!! Sådant gillar moster:)
 
 
 
 
 

RSS 2.0