Tomtepyjamasen

Nästan skrämmande hur fort tiden går. Att det redan är december imorgon?! Men jag ska väl inte klaga, tycker ju faktiskt tiden som kommer nu är väldigt mysig. Dock har vi inte riktigt hunnit med att adventspynta som vi hade velat, får ta tag i de ordentligt på måndag eftermiddag. Däremot har Gustaf fått känna på att de snart är jul:) han har nämligen fått inviga Tomtepyjamasen!!!!
Nu är de läggdax efter en lång men grymt rolig dag!




Nov. 30, 2013

Igår var det exakt 2 årsen vi plussade, ett plus vi så länge hade gått å väntat på. Vi hade precis kommit hem från en underbar vecka i Egypten. Där jag dessutom hade fått en ring på fingret:) Dessa dagarna kommer jag aldrig att glömma. Lyckligare tjej fick man leta efter!!!!

Nu två år senare har vi gått igenom så mycket tillsammans. Vi har blandannat grälat, bråkat, älskat, rest, fått barn, köpt hus (och allt vad de innebär) men framförallt kommit varandra närmare. Kommit sådär nära inpå som man bara gör med någon/ några i hela livet.

I bland är man dålig på att stanna upp och inse hur bra man faktiskt har det, för just nu hade jag inte velat byta ut något!!!



Hej igen!!!!

Nu har de varit ett tillräckligt långt uppehåll här... så nu tänkte jag börja bli lite mer aktiv här igen:)
Det har hänt så mycket sen sist, å de ska bli roligt å få dela med sig av allt igen!!!



För några veckor sedan var de fotografering på öppnaförskolan. Han skötte sig exemplariskt på fotograferingen, nästan så han skrattade lite för mkt:) Dock fick vi ta några kort från båda hållen då han lyckats få lite blåmärken i ansiktet (typiskt dagarna innan man ska ta kort) men han är ju bara helt perfekt vår lille grabb å som ni ser blev ju korten bra iallafall:)

Nov. 12, 2013


RSS 2.0