Operation...

Då var de gjort...
Igår åkte Danne med mig ner till Varberg för att operera min hand. Har gått hos en arbetsterapeut å varit hos läkaren med mina händer då jag har karpaltunnelsyndrom. Tyvärr har vänster handen blivit jätte dålig de sista så nu fick de bli operation innan bebisen kommer. Hoppas på att allt läker på som de ska så handen är bra tills dess:)

Nu har jag bara ont å blir väldigt irriterad då man helt plötsligt bara har högerhanden att jobba med... Inte jätte lätt alltid!!!!




Morsdag!!

Vilken mysig dag, dock har den gått väldigt fort...
Började med att Danne och Sipper åkte ut och cyklade 5,5 mil. Då låg jag kvar i sängen å gottade mig lite extra:) När de kom hem så åt vi frukost tillsammans i skuggan.

När klockan började närma sig halv ett åkte vi ut till Dannes föräldrar, där blev de mumsig fika. De hade varit och köpt en jätte god tårta på Majgården.  Det blev någon timme i skuggan även hos dem innan de bar av hem till Kungsbacka igen. När vi kom hem till mamma och pappa så hade de dukat upp ute och de var dags för middag. Så god mat!! Tur att vi inte hade ätit någon lunch innan:) Mamma hade stått i köket länge även denna dagen, 4 rätters och vi var proppmätta sen hela högen. Men jätte nöjda!!



Den goda tårtan från Majgården!







Mormor lade sig i solstolen en snabbis innan kaffet och tårtan kom fram!



Mammas smarriga jordgubbstårta!!

Nästa år blir förhoppningsvis även jag firad. Får hålla tummarna att Danne kommer ihåg det:)


Schlagermys!

Ja igår var de ju dags... Som man har längtat!!

Elin, Malin och Kristoffer var och gjorde oss sällskap denna underbara kväll. Vi grillade, åt glass och jordgubbar och självklart så hejade vi på SVERIGE!!

Det jag var mest förvånad över var att Malta inte fick mer poäng, den låten var ju riktigt bra. Vi satt här alla fem och dansade med... (ok, Danne dansade inte...) Men va roligt att Loreen vann, å så överlägset!! Så nu kanske de får bli live nästa år då finalen är i Sverige?!


Medans vi tjejer stod i köket så slappade killarna lite innan de var dags för dem att börja grilla


Så gott å kunna sitta ute å njuta!


varmt...

Man ska ju inte klaga, men nu har de varit lite väl varmt vissa dagar...


Blommornas dag!

I morse åkte jag ut till Hjälmeskulla Handelsträdgård för att köpa blommor. Har aldrig varit där tidigare, men blev helt kär:)) Vilket underbart ställe. Så mycket större än vad man tror när man bara kör förbi annars. Så dit kommer jag åka många fler gånger!

Sen åkte även jag och Martina till Solhaga för att kolla blommor. En riktigt rogivande dag. Tyvärr blir man nästan lite stressad nu när man är hemma och vill få planerat allt med en gång... men de kommer bli så fint när de är klart!!






klagar inte...

Idag är de sol och väldigt varmt... det gör de tyvärr inte bättre för mina händer men kan inte med att klaga när de väl är "sommar" ute.
Var och fikade en stund med mormor innan, satt med henne i skuggan. Nu har jag tvättat och ska snart ner och möta upp Lollo för en sen sushi lunch!!


SOL!!!

Äntligen har man fått njuta några dagar utav det fina vädret!!

Jag och mamma var ute på en morgonpromenad i Särö Västerskog i morse.
Underbart!!




Lygnern runt!!

Precis varit och hejat på Danne som cyklat Lygnern runt. 5 mil... duktig kille!!
Själv satt jag och Lina på en picknikfilt i solen och hejade på våra killar. Klagade inte där i solen:))


Altanbygge

Nu är de fullrulle ute på altanen.
Idag började vi med de tråkigaste av allt, ta bort de gamla... Fasen va tråkigt de är, vill ju bara lägga dit de nya!!

Idag har jag även insett hur påfrestande (för kroppen) och jobbigt de måste vara att vara snickare. Inget jobb för mig med andra ord!! Fattar inte hur de orkar jobba såhär hela dagarna.
Jag blir snabbt trött, eller mer less på skiten för de inte är roligt så länge... Så jag är så glad "lycklig" över att jag har Danne, som verkar trivas med att gå där ute och greja. Han är toppen:)


Klagar inte på att solen kom fram nu på eftermiddagen, underbart!!


Torsdagshäng...

Igår spenderade vi några super trevliga timmar hemma hos Carro.
Vi träffades alla nere på Ica och köpte med oss lite godsaker för att göra tapas hemma hos Carro.
Självklart var de hockey på tv:n men vi hann även med lite spel och skvaller under kvällens gång:))

Så tråkigt att Sverige förlorade men de känns som om de inte är något riktigt vm slutspel nu när verken USA, Canada eller Sverige är med... Vad hände i år egentligen??


Blev ett helt bord uppdukat med tapas efter en stunds arbete i köket, å mätta blev vi!!




Tyvärr var de ju ett par som var tvugna att gå hem strax innan tio för att hinna hem till BB... Men vi andra satt kvar å gottade ner oss då de blev mer plats i soffan:))
(Ni får ursäkta Dannes min, han är ju som han är...)


Pasta carbonara

Idag har vi haft en riktigt mysig förmiddag här hemma.
Dannes mamma å pappa kom på fika vid 12 tiden, då kollade vi även på matchen mellan Canada och Slovakien. Oj va roligt att Slovakien vann den matchen, men känns konstigt att Canada redan är ute... Får se hur de går i Ryssland- Norge matchen nu.

Danne har fixat mat här nu, idag bjöd han på pasta carbonara. Vilken kille jag har alltså, super gott blev de!!







Bellus tyckte de luktade gott och ville också ha:))


Malin 25 år!!

Idag fyller världens bästa Malin 25 år!!
Stort grattis på din dag!


Några gamla kort på oss två, åren går fort...

 

 


Måndagsmys i soffan!!!

Jobbat sent idag, köpte med mig lite god mat hem.
Danne är inne och kollar på fotbollen så de blir jag och soffan ikväll:))



Helgen!

Ledig helg och den har varit helt underbar:))
Vi skulle åkt ner till Falkenberg redan i fredagskväll, men de blev räkmacka å hockey hemma i soffan istället. Sen blev de Ullared på lördagen på väg ner till Falkenberg.
Idag har de varit mycket fix och trix här hemma, så gott å få en dag tillsammans å greja. Alltid finns de ju något att göra...



Danne hittade en fin mysdress till Pyret, dock i st 68...







Ibland är de bara så fantastiskt skönt att få komma bort en liten stund. Tur hade vi med vädret också!! Så nu har vi ny energi för nästa vecka:))

surfplatta???!!!

Har ju funderat på att skaffa en länge länge nu men aldrig fått tummen ur. Sen funderar man ju på om man ska ha en Ipad eller en Samsung. Frågar jag Danne så är de ju bara Samsung som fungerar. (ni som varit hemma hos oss vet ju att vi har ALLT i Samsung...) Men jag har vänner som har Ipad och är jätte nöjda, dock känner jag ingen som använt samsungen, så har inte så mycket att gå på där...
Får nog fortsätta vela ett tag till:))

 
Bilder från Google

Vissa har de bra

Ja vad ska man säga, vissa har de bra


Lördagskvällen

I lördags kom Steffi å Jacob förbi på planerad grill. Men de blev ingen grill. Vi trodde de skulle bli regn så Danne gjorde taco paj istället. Men de kom ju inget regn och de blev faktiskt en fin kväll. Som tur var hade Steffi med sig en efterrätt som man kunde lägga på grillen. Så de blev lite grill iaf:)
Tack för en lika trevlig kväll som vanligt med er!!

De fina blommorna står fortfarande kvar:))


Hockey

Vi satt uppe å kollade på hockey matchen igår mellan Sverige och Danmark. Åh va kul de var fram tills de stod 2-0 till Sverige... Sen tyckte jag mest synd om danskarna!! Danne och jag satt här hemma och hejade på Danmark efter de första svenska målen:))
6-4 kändes dock ok, Sverige vann ju men danskarna fick ändå gjort några mål!!!

Nu ser vi fram emot matchen i morgon!!!!

1 önskan

Önskar att få sova en hel natt!!!!
Inte vakna utav att man har ont i händerna eller att man är kissenödig...

Fikapaus!!

Tänk att man har sådan tur så man är ledig två dagar med SOL!!! Helt underbart:)
Dock så satt jag ute i solen en stund igår och brände mig... mindre kul:(
Så idag är jag snäll mot min älskling och hjälper "honom" med att gräva. Åh fasen va tråkigt... Varmt och tungt, men jag tar de försiktigt. Därför unnar jag mig nu en fika!!!!

 

Underbara lediga dagar

Ja för nu är de min tur att få vara lite ledig. Å det behöver mina händer... kan inte fatta att de inte kan gå över. Men jag hoppas de blir bättre nu iaf. Var hos farbror doktorn idag igen, men vi skulle vänta 2 veckor till å se hur de går.

Danne har varit duktig och börjar lite "lätt" på baksidan. Vi har planerat att göra om altanen där. Men de var tydligen inte så jämnt där bak som vi trodde så de blir massa att gräva först. Kommer bli så bra när de är klart:) Hoppas jag iaf!!


RSS 2.0