Hockey och pizza

Ikväll blev de hockey och pizza här hemma. Pappa kom upp en sväng och gjorde oss sällskap. Blev några öl för pappa och Danne ikväll, själv längtar jag tills imorgon då jag tänkt unna mig ett glas rött!!
Tyvärr var de ingen bra match men de fanns ju ändå inget annat vettigt att se på tv.
Nu ska jag dock njuta utav att de är helg och att Danne ska vara hemma med oss:)
 
 
 



Inte alltid som planerat

Igår blev inte dagen riktigt som vi hade planerat...
Min storasyster Martina fyllde år, dock ringde hon från sjukan och berättade att hon fått lunginflammation och blivit inlagd nere i Varberg. Rolig födelsedag... Så kl 2 var jag och mötte upp Paulin och Andrea för att åka till Kungsmässan och köpa present till Martina samt äta lite mat. De blev ett fint halsband och donken:) Sen kom Kalle och hämtade tjejerna för att åka ner och hälsa på Martina och fira henne lite där nere.  
 
Innan dess var jag och Lina ute och gick med våra små guldklimpar. Så roligt å vara ute å gå tillsammans, hoppas på fler promenader tillsammans Lina?! (och Viggo såklart) Man märker redan nu att de är svårt att komma i tid, man kan ju inte riktigt styra över mattiderna och bajsblöjorna... de är ju någon annan som bestämmer helt själv över det!!!
 
Efter att Emelie och David hade varit här på fika så blev de lite mys i soffan innan de var dags för sängen/ vaggan. Får ju passa på å sova när lillkillen bestämmer sig för att sova.
 
 
 
 
 

Hej igen...

Är inte jätte glad på Tele 2 ju st nu... Skaffa ALDRIG dem!!! Vi har haft problem med både TV och internet nu hela augusti. Men de sista dagarna har de varit värre än värst... Internet har inte fungerat på flera dagar. Då blir jag galen!!!
 
Sen är de tråkigt att Danne har börjat jobba igen, så nu är man verkligen mamma ledig på heltid! Känns så konstigt att de bara är jag och Gustaf hemma på dagarna nu. Blev bortskämd när Danne var hemma den fösta månaden. Men vi kommer ha de så bra så nu jag och Gustaf:)
 
Så fort Danne kommer hem så blir de pappaspojk igen:)

Minnen

Imorse fick jag ett underbart sms från Matte!
Alla minnen från studenten, tiden innan och efter bara snurrade runt i huvudet på mig...
Vilken underbar dag de var och jag har bara fantastiska minnen från denna dag, hade gärna gjort om de:)
 
YOU MADE MY DAY, MATTE!!
 
 
 

Lördagsmys

Ja nu har man nog redan hamnat i "familjefacket". Fredagsmys och lördagsmys kommer de bli mycket utav framöver. Hej hösten!!!
När vi kom hem från onsala så grejade vi lite innan vi tog och åt upp resterna sen tacosen igår. Sen fick jag lite myror i rumpan, så jag tog Gustaf och gick ut på en promenad. Tyvärr regnade de så de blev ingen lång runda idag... Danne stannade inne, så jag fick gå ensam. Ganska mysigt å vara ute å gå själv i regnet, ännu mysigare å komma in å sätta sig i soffan å få mysa med lilla familjen!!
 
Även Bellus myser i soffan med oss ikväll:)
Mössan fick vara kvar på efter promenaden... Så blir de när pappa vill ha lillkillen direkt när man kommer innanför dörren!

Farmor och farfar

Idag åkte vi ut till Dannes föräldrar på förmiddagen. Där bjöds de på god mat och SOL!!!!
Gustaf trivs som fisken i vattnet ute hos farmor och farfar!
 

Tacos med trevligt sällskap

Fredag är ofta tacokväll för oss, och så blev de även denna fredag!
Dock hade vi trevligt sällskap och vi satt ute fram till kl 01,30. Vi hade mycket att prata om och de blev många goa skratt.
Det blev även kvällen då jag tog mig ett glas mojito, efter 10 månader utan alkohol. Tror de kan bli ett glas rött nästa helg, längtar redan!!!
Tusen tack Emma och Marcus för denna underbara kväll!!
 
    
 
 
  
 
 
 
 

Besök

Igår kom Gustafs farfar Roy och Faster Beda på besök. Danne hade lagat pasta carbonara, så gott!
Självklart blev de kaffe och kaka efter också:) På måndag får de nog vara slut på allt detta fikande...
 
Faster å Gustaf

Fika på Tullen

Ikväll blev de en underbar tjejkväll (med en sovande Gustaf) på Tullen. Kändes så gott och få komma ut på en fika och få ha lite tjejsnack igen:) Som tur var så blev de en go kväll så vi satt ute. Gustaf var snäll å sov i Malins famn hela kvällen.
 

1 månad med obeskrivlig kärlek

Det har redan gått 1 månad!!!
Hur är de möjligt, vart har tiden tagit vägen?
Men de är den lyckligaste tiden i mitt liv och det är bara början!
 
 

Promenader

De blir en del promenader nu på dagarna, iaf en per dag...:)
Man är glad så länge regnet håller sig borta, för regnar de så är de svårt att få med sig Danne ut.
Kan inte fatta att han ska börja jobba snart igen... har verkligen varit underbart att vi har varit hemma tillsammans med Gustaf!!
 
 
 
 

Passa barn...

Igår passade vi Paulin och Andrea, eller egentligen bara Andrea för Paulin åkte till kompis direkt när hon kom... Så de blev massa mys i soffan med Gustaf för Andrea:)
Sen hjälpte Andrea mig i köket och fixade lunch. Vi gjorde de lätt och stekte falukorv och kokade makaroner. LÄTT och så gott!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ullared!!!

Idag var de dags att åka till Ullared. Som jag har kämpat för att få med mig grabbarna dit ner. Lillkillen skötte sig jätte bra, han gnällde nog lika mycket som den stora... (Danne) men vi fick med oss massa bra saker hem:) Märker att man fått en liten här hemma nu, blev mest tvättlappar och bebiskläder. Inte så mycket till hemmet och till oss själva som de varit innan...
Vi får väl se när Danne kan tänka sig att åka ner igen:) Själv tycker jag de är jätte roligt att gå runt där nere.
 

Kvällsdopp

Blev att vi åkte ut till Smarholmen för ett kvällsdopp. Vilken kväll de var där ute, underbart!!!!
Danne badade medans jag å Gustaf satt uppe på torra land. Önskar att sommaren kunde vara längre, hade velat få fler soliga dagar!
 

Falkenberg

Vi åkte ner till mamma å pappa i Falkenberg igår. Dom hade åkt ner med husvagnen bara över helgen så vi åkte ner å gjorde dem lite sällskap:) De blev bad i havet å god middag på köpet. En jätte mysig kväll som vi spenderade utomhus hela kvällen. Kanske var sista kvällen för denna sommar??

Det var första gången Gustaf var med i husvagnen, får se när de blir av igen?! 

 

vad gör man när de regnar... igen

vaknade av att lilleman behövde mat å såg att de regnade ute... igen?!?!!?? hur kan de vara möjligt, har ju inte gjort annat än regnat denna sommaren.
 
IDag hade vi tänkt gå ner å kolla på kungsbacka river, men är inte jätte sugen på de längre. så vad gör man en regnig dag som denna?? lördag å allt!!!
de blev en god frukost iaf, den står vi oss länge på idag:) 

I Love Milk

Gustaf har fått så mycket fina presenter dessa dagarna. Blandannat har han fått denna fina "kodräckt" av Elin och Kristoffer. Han fick även en passande body där de stod I love Milk. Det passar min grabb perfekt!!! Han har nämligen börjar äta som bara den... Känns som om han vill ha mat hela tiden. (lik sin mamma:))
 
Idag har Paulin varit med oss en stund på förmiddagen. Hon tyckte Gurra var jätte cooool i sin "kodräckt"

BVC - 4180 g KÄRLEK

Nu har vi varit på BVC 2 gånger och allt har gått jätte bra. Han har vuxit som han ska och konstigt nog är man så stolt redan nu:)
Han vägde 3640 g när han föddes och nu väger han 4180 g. (Så tydligen finns de något i mina bröst...) Han har även vuxit 3 cm på längden, så nu är han 54 cm lång.
Nästa vecka ska vi på läkerbesök, spännande å se vad de gör då.

pappadagarna är slut...

Nu har Dannes 10 pappadagar redan tagit slut. Tiden går verkligen jätte fort... MEN, nu ska han ha semester. Är så lycklig över att han ska vara hemma i 2 veckor till med oss. Det är verkligen en underbar känsla att vara hemma tillsammans, njuter av varje sekund.

Älskar mina grabbar!!!

Dumma jag glömde stänga av blixten och de gillade inte Gustaf...
Men söt är han iaf:)


Sömn...

Gustaf sover riktig bra i vagnen, tyvärr inte lika bra i vaggan... men vi (mest Daniel) jobbar på att även vaggan ska bli en favorit. Själv tycker jag de är så mysigt när han sover i sängen med oss.
 
En utslagen älskling!!

Stranden

Äntligen fick man en dag på stranden!! Helt fantastiskt:)) Tyvärr blev de inget badande för mig och Gustaf men de andra var duktiga och badade. Vi var ute vid Tjolöholm med Elin, Kristoffer och Malin. Några underbara timmar ute i solen, så mycket ny energi man fick med sig. Hoppas de kan få bli några fler dagar där innan sommaren tar slut...
 
 

Familjeparkering

Ja vad ska man säga...
Nu använder vi dessa parkeringsplatserna flitigt:)
Helt suveräna!!!
 

Trötta...

Nu sitter vi utslagna i soffan alla 3.
Vi trotsade vädret och gav oss ut på en promenad idag. Trodde ju de skulle sluta regna men icke... Vi var ute i 2 timmar och inte fasen slutade de regna. Men vi hade en mysig stund iaf och skrattade åt hur blöta vi var.
 
 
 
 

Bröllop

I lördags var vi uppe i Laxå på bröllop. De var Dannes kusin som skulle gifta sig. Å vilken underbar dag de blev.
Lillkillen skötte sig exemplariskt så de underlättade både bilresan och vigseln. Solen tittade fram strax innan vigseln drog igång och stannade sen framme. Underbart att få lite sol igen!!
 
 
 
 

Söndagspromenad!

Vilken underbar kväll de blev. Vart kom solen ifrån?
Vi tog iaf en promenad ner till Martina och barnen. Andrea fick sin present och vi tog en snabbfika innan vi gick vidare. Man får passa på när de väl blir bra väder, nästan så man inte ville gå in när vi kom hem igen
 
.
 
 

Första badet

Var lite orolig för hur Gustaf skulle reagera på att få bada.
Men han verkade tycka om det, MYCKET!!
Han såg verkligen ut att njuta. Underbart att se:)
Så nu är han ren och fin!!!
 
 
 
 

Fredagsmys!!

Åh va man kan njuta ibland!!
Älskar å få vara hemma med lilla familjen:)
Fredagsmys i sängen är bara så gott. Önskar man hade kunnat få ligga där hela dagen...
 
 

Kusinträff!!

Idag fick Gustaf träffa sina kusiner för första gången. Dock blev de bara en snabbis ute då Andrea är sjuk. Men alltid något. De får bli mer mys på söndag istället.
 
 
 

Mysdag

Igår bestämde vi oss för att bara vara hemma och slappa. Vi hade så mysigt:) Underbart att bara vara hemma och njuta just nu. Men jag förstår inte vart dagarna tar vägen...
Vi fick lite besök på kvällen av Berra och Emelie. Gustaf fick 2 pyjamas med smurfarna på:) så roligt då vi kallat Gustaf för smurfen (eftersom han haft vit mössa på sig för såret sen han föddes).
 

RSS 2.0