Helgen

Redan måndag igen... helgerna går så fort. Längtar så tills bebis kommer och vi kommer få vara hemma alla 3 som en liten familj:) Danne åkte till jobbet idag igen, fasen va duktig han är tycker jag. ALLA andra är ju hemma nu. Men egentligen varför?? Regn och mulet, vad gör man då på sin semester??
 
I lördags hade vi iaf en super trevlig kväll nere i Åsa med Steffi och Jacob. Helt otroligt så var de ju sol!! Så vi satt ute och gottade oss medans Jacob stod vid grillen. Vi har tyvärr inte grillat alls lika mycket iår som förra året. Men får hoppas att augusti blir en bra månad. Älskar ju grillat:)) Vi fyra avslutade kvällen i soffan och kollade på american gangster, jag hade inte sett den innan... men tyckte faktiskt den var riktigt bra!
 
Igår hade vi en fixar dag här hemma på förmiddagen. Fixade med blommorna, gjorde ordning i förrådet (igen) altanen på framsidan fick sig en omgång och ogräset på framsidan... så gott när de är klart! Sen var de dags att åka å handla. Jocke å Sara kom på middag vid 18. Å Astrid var på super gott humör. Lilla tjejen är snart 6 mån... kan inte fatta att de går så fort. Kvällen försvann fort och de lämnade oss strax innan 12. Vilken söndagsmiddag:))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0