Tapeter

Det finns verkligen en djungel när man ska börja kika på tapeter. När vi har valt tapeter innan så har de gått snabbt och lätt... men nu när man ska välja till huset så tycker jag de har varit ganska svårt. Vi har ju aldrig varit "inne" i huset så jag tycker de är svårt att få en uppfattning på hur de kan se ut när de blir klart. Nu har vi iaf valt och de får bära eller brista. Det kanske blir någon tapet som vi inte blir hel nöjda med, men då får vi väl byta ut den längre fram... Värre är det ju faktiskt inte.
När vi har letat har vi fastnat för ECO´s Tweed tapeter. Tror de blir fyra rum som kommer ha tapeter ifrån tweed serien.
 

Den översta kommer vara i gästrummet, som fondvägg tillsammans med en smalrandig. Den randiga i vårt sovrum (älskar denna randiga tapet. hoppas bara den blir lika snygg uppe på väggen...) och den längst ner kommer vi ha i hallen. Min önskan är ju att ha vit bröstpanel i hallen igen så tror de kan bli kanon tillsammans med den mönstrade tapeten. Vi får väl se...???!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0