Lördag igen...!

 
Varför går veckorna så fort??
Vet inte om de är positivt eller inte men de känns ju som om veckorna bara försvinner... Trevligt har man ju men de känns inte som om man hinner reflektera över vad man gör innan dagarna, veckorna och månaderna är förbi. Redan lördag, vecka 40, 2011... Vad har man gjort detta året? Klart man har hunnit med en hel del men när ska man njuta av de där extra vi faktiskt gjort/ gör just denna dag, denna veckan eller denna månaden???

Igår var de ju fredag igen, vilket innebär IDOL nu förtiden:) Danne var inte hemma och jag hade goooa vänner som bjudit in sig själva:) så de blev taccccccooooo mmmmyyyysss för hela slanten.
Efter jobbet var jag, Emma och Lollo å tränade, ett Indoor Walking pass blev de. Så mycket bättre än de där Medel passet jag var på i torsdags kväll. Usch va tråkigt de var... Men de är glömt nu:)
Klockan 7 stod de glada vännerna utanför dörren och vi satte i gång med maten direkt. Killarna fick i uppdrag att flytta bord och stolar så alla skulle kunna se på Tvn. Självklart blev de vi tjejer som ställde oss i köket, men va gott de blev. (tror inte de blivit lika gott om killarna gjort de...)
Danne kom hem senare efter att han varit iväg på grabbkväll, kul att han gjorde oss sällskap också:)) 




God mat och trevligt sällskap = Lyckad kväll

Duktiga flickor i köket:))



Mys i soffan innan maten, medans vi andra stod i köket...

Tack alla för en trevlig kväll, fler mysiga fredagskvällar kommer de bli under hösten! De kan jag lova er. Älskar fredagskvällar:)
/Sofie



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0