Lyckats sova bort halva söndagen... (men de var de värt)


Ja igår hade vi ju en grymt trevlig kväll. Vi hade bjudit hem Andreas och hans tjej Emma och Micke å Lina. Ojoj va lång lördagskvällen blev... Vi hade fixat flygande Jacob med chili och gjort chokladkaka till efterätt med hallon och valnötter. Jag och Emma tyckte chilisåsen var lite för stark men fasen va gott de var även om de brändes lite i munnen efteråt. Kul att man kan lyckas med enkel mat:)) Micke å Lina som gillar stark mat, de klagade iaf inte!!
Fasen va man kan må bra en sådan här kväll, man bara njuter.
Klockan gick tydligen väldigt fort denna kväll, Andreas och Emma tackade för sig vid 03.30 för att gå hem till sin lilla vovve. Då började Lina ta på sig sina extra byxor hon hade med sig för att hon och Micke skulle gå hem. Hon tog även fram sina nya fina vantar hon köpt för att visa dem. Men... inte blev de att dom kom iväg då inte... 05.00 hann klockan bli innan de sade tack för sig. Kan inte fatta vad vi pratade om så länge denna underbara lördagskväll?? Tiden gick, popcornen poppades, chipsen hälldes upp och vinflaskorna tog slut... De dröjer nog inte länge tills vi sitter med dessa goooa människorna igen:)

Tyvärr så ledde ju denna sena kväll till att vi sov länge, länge, länge idag... Vi vaknade inte fören strax efter 12. (De gör inte Danne ens efter nyår). Vi åt frukost och plockade undan efter igår innan vi åkte till Kungsmässan för att få fixat lite små ärenden. När vi kom hem så kom Malin förbi, vi tog oss en promenad å fick tjötat av oss lite. Gott att komma ut och gå så man vaknade till ordentligt, blir så seg när man inte fått sova "rätt timmar".

Nu kom vi precis hem ifrån Carro, varit där och firat henne ikväll. Tyvärr orkade vi inte stanna så länge. Men vi fick smakat på hennes super gooooda tårtor hon bakat tills idag. Dom vill man inte missa:)
Tro de eller ej men de blir faktiskt sängen redan nu:) Ska bli så mysigt att krypa ner under täcket nu när de är sådant skit väder ute. Så säger bara NATTI NATTI
/Sofie


Kommentarer
Postat av: emma-isabella

Vi kommer garanterat göra om det SNART!

TACK ännu en gång för en toppen kväll!

Kramis

2011-10-10 @ 12:43:25
URL: http://motettslankareliv.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0