helgen som gått

Vilken underbar helg de varit. Ibland hinner man med massor.
I fredags var de tjejkväll. Malin, Elin, Jannie och jag var först och åt på Esters, innan de bar av till Kungsbacka teater. Där skulle vi kolla på Tramsgänget. De hade 10 årsjubileum. Ibland är de underbart att bara vara med sina tjejkompisar. Så var de i fredags. Massa tjejsnack och skratt. Kvällen började bra med att Jannie hade glömt våra biljetter hemma... som tur var kunde Emil komma in med dem till oss:)
Gustaf och Danne hade åkt ut till Sipper och Noel. De hade haft en super killkväll.
 
I lördags var de dags för Mattes 25 års fest. Åh vilken kväll de blev:) Trevligt sällskap, god mat, massa skratt, lekar, å självklart sjöng vi för Matte. Martina passade Gustaf så jag var lite orolig först men hon skickade mms under kvällen som lugnade mig. De hade haft de så bra så!! Kvällen slutade 03,30. Då hade vi varit och hämtat Gustaf och hunnit med natta mat på Lill Amandas. Det var ju inte igår man var där, men så gott:))
 
Söndagen bestod nästan enbart av myskläder och soffan. Vi gick nog inte upp försen strax efter 11. Sen kom Daniels föräldrar på besök och de hade köpt med sig pizza och cola. Vi avslutade helgen med en kvällspromenad, dock kom vi inte så långt. Kom bara ner till mamma och pappa. Mamma har köpt en ny telefon och hon ville ha lite hjälp med att komma igång med dem. Så Daniel hjälpte henne med det, sen gick vi ner till ok och köpte oss en påse godis:) Vilken avslutning på en toppen helg!!! 
 
Vår fina kille <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0