"Pipen"

De blev en snabb visit nere hos farfar igår. Han var på sådant gott humör igår så:) Även om han precis hade ätit middag när vi kom så ville han gärna ha räksmörgåsen pappa hade köpt med sig till honom, men ingen bulle! Bestämd de är vad gubben är!

Sen blev de taco mys hos Steffi å Jacob! Gott å trevligt:) De blev lite idol tittande även om vi missade några i början, men vi blev sittandes i soffan ett bra tag iaf. Åkte hem strax efter omröstningen, tråkigt att Emil behövde lämna... Har ju tyckt om honom så mycket, kanske inte som artist utan som person. Vilsen och ung, de är vad Emil är! Roligt att Laila fått en son också, när kommer hon vara tillbaka i rutan nu då? Hoppas hon stannar hemma någon vecka iaf, även om jag saknade henne i juryn igår...




Salladen var fint upplagt på deras stora Mateus fat:)



Mys i soffan till Idol, perfekt avslutning på dagen!



De var fruktansvärt svårt att komma upp ur sängen i morse... Så segt! Åkte ner till mamma och pappa i morse igen för att duscha innan jobbet:) Väl på jobbet var de riktigt roligt idag, hade en hel del att göra. Mycket folk i huset så tiden gick fort. Hörde av Steffi att de också hade mycket att göra idag, "pipen" var lång hela dagen:))
(Steffi lärde sig ett nytt ord igår när vi var nere, Jocob lärde henne vad "pipen" betydde)
/Sofie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0